Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 988
  • 763
  •   2
Отговори
# 300
Някой знае ли нещо за новите карти за пътуване на учениците? Възможно ли е вече изваждането на такава от бюрата на Градски транспорт? В сайта им има много малко инфо... ooooh!
Да, работят си. При картите за учащи и пенсионери няма промяна.

# 301
  • тук-там
Някой има ли познат с автосервиз? newsm78 Иска ми се преди да купя кола, да я прегледат. Съмнява ме двигателя, бензин - като нов бил, на 65 х.км.  Laughing
Знам, че е трудно да се определи, без да се отвори двигателя, но поне колкото за успокоение. И основните неща естествено, които подлежат на проверка.
Може и на лични.

# 302
  • Пловдив
Някой има ли познат с автосервиз? newsm78 Иска ми се преди да купя кола, да я прегледат. Съмнява ме двигателя, бензин - като нов бил, на 65 х.км.  Laughing
Знам, че е трудно да се определи, без да се отвори двигателя, но поне колкото за успокоение. И основните неща естествено, които подлежат на проверка.
Може и на лични.
Ако е на реални 65 хил. км. за мен също е като нова Simple Smile дано не са спестили едно 100 хил. км  Crazy

# 303
  • Пловдив
Днес ли се слагат обеци, къде да идем 'иска ми се мед.лице, не салон за красота и големите деца боли ли ги, обезболяват ли с нещо? Едно месесто ушенце има моята...тече ли кръв?

# 304
Днес, да  Peace
Доколкото знам някъде из Тракия май има лекарка дето ги пробива. В козметичен салон и аз не бих рискувала  Peace
Ако пък намерите някъде дето да ви очертаят акупунктурните точки и се съобразят с тях още по-добре Simple Smile

# 305
  • в сърцата на децата <3
Във всяко дкц пробиват. Преди 3 години беше по 5 лева на ухо с включена обеца. Не тече кръв, не боли. Децата се стряскат от силното щракане на пистолета. Щерката беше на 4-5 месеца, докато излязохме вече се хилеше на докторката  Peace

# 306
  • Пловдив
Бъргър Кинг кога отваря?

# 307
  • Пловдив
Не е във всяко дкц. Питах и при майка на вас априлов не става. А и искам да е изненада за бабите, затова не ми се обажда на тях. В дом на красота на пеш мост? И в тракия коя лекарка хвалехте, може ли адрес, име, нещо поне...
п.п намерих я, д-р титова блок 100

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 11:21 от Josefin

# 308
Не е във всяко дкц. Питах и при майка на вас априлов не става. А и искам да е изненада за бабите, затова не ми се обажда на тях. В дом на красота на пеш мост? И в тракия коя лекарка хвалехте, може ли адрес, име, нещо поне...
В Тракия е д-р Титова, някъде на предните страници имаше телефони. Кабинета е срещу поликлиниката.

# 309
  • Пловдив
и посетихме д-р Титова сутринта Simple Smile
Малката от 3 часа се кипи пред огледалото - голям мерак и беше, да ѝ сложат обички hahaha
Проплака като и дупчиха първото ушенце, но бързо се успокой. Дупчиха и второто, отново малко сълзи и докторката като ѝ даде огледалото, сълзите пресъхнаха Simple Smile
Цялата "операция" беше около 10 минути, в които около 3-4 Рошличка си избираше обици hahaha

# 310
  • Пловдив
Оо честито на малката госпожица! Ние се надявам да успеем, че накрая да не я изпуснем.

# 311
Внимавайте много с пробиването и не се доверявайте на хора без много опит, защото а цял живот си патя от грешно пробиване като дете.
Миналата година не можах да се вредя при д-р Титова и въпреки старанието едното уше на момичето ми е пробито много надолу и ако носи тежки обици занапред ще свърши като мен.

# 312
  • Пловдив
Момичета,кажете къде да пратя ММ на добра рехабилитация при дископатия Thinking
Най-близо ми е Тракия,поликлиниката...Раредис също.

# 313
  • Пловдив
Леля ми ходи на рехабилитация при др Симеонов в тракия. Но тя ходи за ръката си, доволна е.

# 314
Момичета, къде в Пловдив има хубави дамски шапки. Топлички, плетени или изчистени.

Общи условия

Активация на акаунт