Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 140
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
  • в сърцата на децата <3
Първото ми раждане беше секцио, защото бебето по време на раждането настъпиха непредвидени усложнения - родовата дейност спря като ми сложиха епидурална упойка. За плащането - два пъти ходя по спешност с болки, в дни съвсем близки до запазения час. Последно беше на 14-ти февруари вечерта ме заболя много корема и в понеделник отидох без час (имах час за сряда) - съответно ме таксуват като частен преглед, платих си всички изследвания. Каза ми да не ходя в сряда, защото няма смисъл да ме гледа през 2 дена (което е така), но реално ми "гори" посещението по ЗК, което ми се полага за месеца. Третия път ме накара да ходя на 4D, което аз НЕ исках (може и да е добре да се направи, но все пак е по желание на пациента!) и отново върза нещата така, че да съвпадне с посещението ми за консултация - реално си платих феталната морфология, а тя си прибра парите за консултация, която не се състоя, защото само ми погледна резултатите.
Относно нормалното раждане след секцио - нямам никакви медицински показания за второ секцио, въпрос на малшанс беше с първото дете. Още тогава я попитах при евентуална втора бременност ще мога ли да родя нормално и тя каза "Да, категорично". До термина ми ще са минали 3 години и половина от първото секцио, което е повече от достатъчно. От началото на бременността говорим, че ще раждам нормално и тя беше съгласна, че няма проблем. Сега явно ѝ изкочи интересен ангажимент (термина ми е около 24 май) и...

Напълно е възможно просто аз да съм прекалено мнителна, но толкова съм си патила от аг-та, че вече вяра нямам на никой...

# 376
  • Пловдив
Има ли някъде в града магазин Лечител?

# 377
Има ли някъде в града магазин Лечител?

По спомен - на кръстовището на Руски с 6-ти септември

# 378
# 379
  • Plovdiv
У нас идва жена да чисти апартамент около 90 кв. плюс смяна на чаршафи, пускане на пералня и простиране, подреждане на гардероба, миене на печката- 30 лева. Мие ми и прозорците за тях и давам допълнително 10 лв, но те са по моя преценка, не че ми е искала.

# 380
  • Пловдив
При така направените разяснения, не си мнителна. Права си да реагираш.  Naughty  Аз Петрова никога не съм я харесвала като излъчване и маниер на поведение, иначе преки наблюдения от нея, като лекар, нямам. И няма и да имам.  Laughing Но има доста доволни от нея.  Peace

П.П. Аз щях да отида и в сряда...... Mr. Green Петрова прави ли 4D.  Thinking

# 381
  • в сърцата на децата <3
Не, в Селена само Кръшков прави. И някаква от София, но идвала по веднъж седмично и цената беше с около 30 лева отгоре. Иначе и аз се бях запънала да ходя и в сряда  Mr. Green но имах по-интересни занимания  Laughing

# 382
♥snow_angel♥, благодаря за помощта. На Димитър Талев имаше три модела, но със някакви животинки и не ми се понравиха. На Капитан Райчо обаче имаше един модел, та от там си взех.

Десиссслава, благодаря за отговора. И там ще проверя тези дни.

# 383
  • в сърцата на децата <3
justme_, като ходиш до Форума може да провериш в китайския магазин, мисля, че съм виждала там. Дано да намериш каквото ти е необходимо  Peace

# 384
Привет момичета,
Предстои ми да поръчам кухня и не съм се спряла на фирма все още. Чета и обобщавам мнения. Някой правил ли си е кухня с вратички, плотове и механизми от Анди дизайн?  Доволни ли сте, ако има поръчала от тях?  Дайте препоръка към момента кой работи качествено и на прилични цени. Благодаря ви предварително  bouquet

# 385
Привет момичета,
Предстои ми да поръчам кухня и не съм се спряла на фирма все още. Чета и обобщавам мнения. Някой правил ли си е кухня с вратички, плотове и механизми от Анди дизайн?  Доволни ли сте, ако има поръчала от тях?  Дайте препоръка към момента кой работи качествено и на прилични цени. Благодаря ви предварително  bouquet
зДРАВЕЙТЕ, преди известно време правихме кухня  по- поръчка от Дизмата, много сме доволни и цените се им  прилични.

# 386
  • Пловдив

Относно нормалното раждане след секцио - нямам никакви медицински показания за второ секцио, въпрос на малшанс беше с първото дете.

доколкото знам самото първо секцио е показание за второ, особено в България. Рядко се навива лекар след секцио да изражда нормално и 3 години за мен лично не са чак толкова много, тази матка е рязана, аз лично изчаквам доста повече, защото също не искам второ секцио, в момента детето ми е на 5 и нещо, най-вероятно ще изчакам да е на 7-8. И тази руптура на матката си ме плаши, да, по-плашещо е след 1-2 години, но 3-5 пак ме плащат....
Понеже и аз ги следя нещата за нормално раждане след секцио - не знам къде ще го диря лекар, дето да ми се навие да ми направи нормално раждане на мен, с анемия таласемия, със спешно секцио (впрочем то си имах показания за секцио, тесен ханш или каквото там мерят), детето се беше оплело, кръв ми преляха 2 банки след като родих, че хемоглобина ми беше...60! През бременността ми беше 90.
И токуда ми се вижда най-приемливият ми избор да ме мъчат там нормално, да ми се навият...Защото ми се искат 3 деца, но ако родя секцио второто - дотам ще съм.
Нероден петко е моята работа още  Joy
Ще се радвам да споделиш май месец и дано всичко мине както си го планувала...

# 387
justme_, като ходиш до Форума може да провериш в китайския магазин, мисля, че съм виждала там. Дано да намериш каквото ти е необходимо  Peace

И там ще проверя, само да имам път към Форума, че ми е доста далечко. И дано има повече модели  Blush

# 388
Научната ръководителка на съпруга ми е раждала третото нормално след секцио с второто. В Пловдив, с уговорка с лекар от Окръжна. Име не запомних, защото така или иначе се бях насочила към вми.

# 389
  • Пловдив
само второто ли е било със секцио или и двете първи деца, а третото нормално!?

Общи условия

Активация на акаунт