Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 130
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile някой знае ли къде в Пловдив мога да намеря хубави халати и хавлии. По точно искам комплект халат хавлии за подарък Simple Smile
English home в мола.

Roxyma dream на ул."Христо Г. Данов"  Peace

# 556
  • Пловдив
А в Аримаг за солариума се влиза от входа до левчето? И се качваш нагоре? /никога не съм влизала там/. Колко върви минутата или тази година не сте го посещавали?

# 557
В Джъмбо дали има тематична украса със спайдърмен?  Rolling Eyes
Трябват ми балони, чашки, чинийки, малки кутийки, общо взето всичко което може да се сетите.
Преди време се коментираше и за магазин или склад около търговиите, къде точно се намира той?

# 558
  • Пловдив
Моля за по-детайлна информация за плуване в Новотела за деца.Моята девойка(на 6г.) иска да я запиша на плуване,ВСИ-то ми е много далеч и неудобно,а на гребната май условията са кофти(не съм сигурна),та съм се спряла на Новотела.
Моля,ако някои има опит, да сподели.

Виж и тук,сестра ми води малкия там:
http://baby-swim.wix.com/pluvanezabebeta#!blank/c1m5f

Моят син също е на 6 и се чудя вече къде да го водя - ходихме във ВСИ - много е хубаво, но не попаднахме на читав учител там. В Младост пък има много добра учителка, но условията ........, това, което си дала за Райски кът е точно до нас, но гледам, че басейна е съвсем бебешки - дълбочината му е 1.20 и съм доста скептична заради това. Някакви отзиви имате ли вече за там, но за по-големи деца ?

# 559
  • Пловдив
Ами в новотела го води, защо чудене?! Аз живея до ВСИ, ходих да видя, хареса ми, но в новотела просто всичко повече ми харесва, а и учителите са с добри отзиви, който съм успяла да питам. Плувам зимата там редовно и наблюдавам - има си деца, в коридори си плуват, дълбок е басейна достатъчно, голям е и изобщо всяко нещо като условия, големина, цена ме устройват.
Само, че моето дете е супер скарано с водата, имаше цистит и отлагаме все почването на такива уроци и си стана на 5. Големи мераци имах от 3 годишна да я водя  ooooh!

# 560
  • Пловдив
Друг вариант за плуване, освен Новотела е и Тримонциум Wink
Ние пък сме със синузит и след втора-трета тренировка стана страшно. Много ми се иска пак да опитаме ,но все ме дострашава.

# 561
  • Пловдив
Миналото лято ходихме на плуване в басейна на СОУ "Димитър Матевски". Доволна съм, но нямам възможност да я водя през учебно време и не знам как е зимата. Лятото отново ще ходим.

# 562
  • Пловдив
В Матевски водя и сина ми, откакто навърши 5 Simple Smile
Много съм доволна - беше го страх от вода, която е по-дълбока от 20-30 см, а сега пляска по 4 дължини с дъска Simple Smile

# 563
ВСИ имат много проблеми предимно организационни и в отношението.
Треньорите са много ОК и сега е пълно и те не виждат смисъл да се организират и да подобрят организацията си.

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 23:33 от Ерин Брокович

# 564
  • Пловдив
еми, да, 20 лв са си 20 лв. Но разликата между тон бонбон и останалите като качество е огромна също.

В новотела споменахте ли и там съм виждала, че правят р.д

И още едно негативно мнение за това подобие на център в Аркадия!! Там е ужасно просто, а ние не бяхме рожденици, моята приятелка и призля след като 40 мин чакаха строени децата за тортата, викащи. Аз не обичам такива места. Обичам места, на които се усеща уют, отношение, внимание, чистота, спокойствие, само ние да сме там...тогава съм склонна да се харча  Joy

Малко късно отговарям на поста ти, но по-добре късно, отколкото никога - нали   Wink . Та за Новотела - бяхме там в началото на септември месец - абсолютно разочарование ! Беше голяма жега и нямаше включен климатик, по коридорите беше добре, във фоайето също, но в ДЦ - пещ ! При неколкократни молби от всички за климатик ни отговориха, че не стигало мощност за ДЦ, пускали първо по ресторантите и другите части и последно там, та ако стигнело  ooooh! Чакахме си поръчките по 30-40 мин - става въпрос за кафе и вода - основно вода...... Тортата нямало нищо общо с това, което били поръчали - майката беше бясна за всичката организация, идваше й да се разреве по едно време на момичето  Sad В последствие го коментирах това с мои познати, които ходили там  зимата - те пък умрели от студ  Shocked

# 565
Къде се премести магазинът за куфари от 1 ет.в халите ?

# 566
Не, в Селена само Кръшков прави. И някаква от София, но идвала по веднъж седмично и цената беше с около 30 лева отгоре. Иначе и аз се бях запънала да ходя и в сряда  Mr. Green но имах по-интересни занимания  Laughing

Д-р Стратиева идва от София веднъж в месеца и прави фетална морфология в Селена. Цената и е 110 лв, а от самия преглед останах много разочарована защото продължи само 5 мин с влизането и лягането на кушетката. Предупредиха ме мои познати ,че напоследък преглежда набързо, но аз мислех, че на мен няма да ми се случи да бъда претупана. Чаках повече от 2 часа, за да ме приеме, нищо че бях с час. Въпреки, че закъсняваше отиде да обядва и се забави допълнително с още поне половин час, нищо против и тя е човешко същество, но защо от рецепция не предвиждат обедна почивка, а раздават часове и непрекъснато идват нови и нови жени?  Още с влизането ми в кабинета спомена, че много закъснявала и дори не ми разреши да покажа изследванията си и да задам въпросите, които ме тревожеха. Накара ме бързо да легна на кушетката, започна скоростно да гледа бебето като съответно не обясняваше нищо. Взе размерите на органите набързо и каза ставайте, готово.  За мен това не беше фетална морфология!   Крайно разочарована съм, а ме водят рискова бременност и го споменах по време на прегледа!!!  Може да е добър специалист, но аз не получих това, за което бях чакала 2 часа и си платих прилежно 110 лв.

# 567
И моите бременности са били рискови и съм пътувала за дм до София -д-р Димитрова, по-доволна не мога да бъда, изключителен лекар.

# 568
  • о`майна лунна нощ е
В миналата тема обсъждахме велосипедите. Доверих се на препоръката на Josefin и след среща с баща й поръчах да ми направи това колело - http://www.prikachi.com/images/625/8745625f.jpg. http://www.prikachi.com/images/623/8745623D.jpg Вече си е при мен и съм ужасно щастлива  Mr. Green Онзи щуравият емотикон от подписа ми най-добре отразява състоянието ми от четири дни насам.

# 569
  • в сърцата на децата <3
Честита ти придобивка, Туиг! Изглежда прекрасно  Peace

Аз минавам да попитам къде продават дунапрени по размер (и дали могат да ми изрежат кръгъл за пода на една детска палатка  newsm78 )? Върти ми се, че някъде около сточна гара са ми казвали, но не видях такъв магазин като минавах...

Общи условия

Активация на акаунт