Празнувате ли 8 март?

• 20 980
  • 220
  •   1
Отговори
# 195
  Здравейте на всички!Да се включа и аз по темата за 8 март!Днес е 10 март, но въпреки това искам да поздравя всички жени с този празник!И тези, които празнуват, и тези, които не празнуват!
  ......Мисля си, че трябва ние, жените, да се опитаме да превъзмогнем баналните и отегчаващи ни домакински задължения и да запазим поне един хубав миг от днешния ден в утрешния ни ден!Да бъдем добри, позитивни и силни!С усмивка да преодоляваме предизвикателствата на нашето ежедневие и да продължим борбата си  напред!Знам, че е трудно, но трябва да успееем, нали?
Привет на Габчо  bouquet и честит празник!
Много хубаво обръщение към всички жени! Подкрепям те в идеята! С усмивка и майчина обич да прегърнем света около нас!
Нека поощряваме добрите примери и посочим грешките, за да се учим и вървим на пред!
Хубава, свежа и ароматна пролет на всички  мами!
 bouquet

# 196
Имаше една статия за презадоволените деца. Те са нещастни, защото всичко им се купува само и само да се ангажират и занимават сами и да нямат нужда да им се обърне внимание .. обикн. от много заети родители, които печелят пари, харчат за детето за да могат на спокойствие да пежелят още пари ... та за това толквоа нещастни. Не защото имат мног онеща, а защото нямат нужда само от неща.

# 197
На мен и тирадата за щастието на Фея, която дойде като буря в летен ден, и надъхващият пост на Габчо са ми супер странни, изобщо не мога да схвана какво общо имат с темата. Разбирам житейската позиция на авторките, но не разбирам защо решиха да я споделят в тая тема, имат нужда да я разказват ли, нещо друго ли...

# 198
  • София
Защото къде другаде, Янечек, може потребителката Габчо да изрази възторга си от нейния Мил, който я кара да се чувства жена (WTF), ежедневно и ежеминутно? Всичко това щедро украсено с клишета и удивителни знаци. Над десет изречения и нито една точка. Дори мониторът ми се изпоти от напрежение.

# 199
Защото къде другаде, Янечек, може потребителката Габчо да изрази възторга си от нейния Мил, който я кара да се чувства жена (WTF), ежедневно и ежеминутно? Всичко това щедро украсено с клишета и удивителни знаци. Над десет изречения и нито една точка. Дори мониторът ми се изпоти от напрежение.
След Габчо ми се прищя да развея едно знаме и да надам боен вик "Венсеремос!" hahaha

# 200
  • Куциндрел
А на мен ми се доспа още повече. Tired

# 201
  • София
След Габчо ми се прищя да развея едно знаме и да надам боен вик "Венсеремос!" hahaha
А на мен веднага ми изникна призивът "Домакини от всички страни, обединявайте се".  Mr. Green

# 202
Защото къде другаде, Янечек, може потребителката Габчо да изрази възторга си от нейния Мил, който я кара да се чувства жена (WTF), [/b] ежедневно и ежеминутно? Всичко това щедро украсено с клишета и удивителни знаци. Над десет изречения и нито една точка. Дори мониторът ми се изпоти от напрежение.

Някой по-рано каза, че отмятането на кичур коса от лицето й я кара да се чувства жена.  Close Колко малко му трябва на човек!

# 203
Някой по-рано каза, че отмятането на кичур коса от лицето й я кара да се чувства жена.  Close Колко малко му трябва на човек!
Ужас! Мой много добър приятел е дългокос метъл и постоянно отмята косата, която пада върху лицето му. А аз не му честитих 8 март! Ужассссссс!

# 204
  • София
Единственият човек, който има право да пипа косата ми е щерката. Стискам зъби, но й давам, майка съм 'се пак. Цялото останало човечество го очаква звучен шамар. В началото на всяка връзка мило предупреждавам - двама индивиди навремето решиха, че се майтапя и го отнесоха. Настоящият съпруг №2 по-скоро би пипнал пепелянка с гола ръка, отколкото да посегне към някой разлетял се кичур на главата ми  hahaha

# 205
  • Куциндрел
Браво, Таис. Ошамарила си орталъка. Joy Joy Joy Joy

# 206

Ти какво искаш да кажеш бе Цеце???? "Орталъка" предполага бая народ. Инсинуации ли правиш? А?А?  Laughing

# 207
Чак си представих как раздаваш шамари, Таис. Laughing
Не е по темата, но аз обожавам да пипат косата ми. Да си играят с нея, да я решат. Мога да заспя.. Embarassed  Но това с отмятането на кичура ми дойде в повече. Точно пък това да ме накара да се чувствам жена...

# 208
  • Куциндрел

Ти какво искаш да кажеш бе Цеце???? "Орталъка" предполага бая народ. Инсинуации ли правиш? А?А?  Laughing
newsm03 newsm53

# 209

newsm03 newsm53

Хили се ти, хили. Ей сега ще дойде Таис да те ошамари, да видиш ти!  Laughing

Отивам да продължавам борбата си напред! С усмивка!

Общи условия

Активация на акаунт