Аз много съзнателно се постарах да им изградя този навик. Според мен, до голяма степен начинът на заспиване е точно въпрос на навик. Но може би вече като по-големи и съзнателни трябва малко повече търпение и упоритост за създаването му...
Ще се възползваме до последно и тази година. Само дано да намалее вятъра, защото към момента не става много-много за плаж... 
Аз много съзнателно се постарах да им изградя този навик. Според мен, до голяма степен начинът на заспиване е точно въпрос на навик. Но може би вече като по-големи и съзнателни трябва малко повече търпение и упоритост за създаването му...
Ще се възползваме до последно и тази година. Само дано да намалее вятърът, защото към момента не става много-много за плаж...
направих аз възглавничката за която бях писала и дребен спи вече няколко дни с нея.Спи по-качествено и дори две сутрини подред не се събужда в 6ч.-вчера спа до 7.20ч а днес спа до 8.15ч чак не можах да повярвам,че си изпих кафето без да го гоня из вкъщи
Определено е имал нужда от възглавничка,не му направи никакво впечатление,все едно цял живот на възглавница е спал.
как ще се отучваме незнам
момичета вие по-кое време смятате да излизате с малчуганите ,когато застудее евентуално зимата?За сега излизаме не много рано понеже спи до 8 и нещо излизаме за час-два преди обед ,понякога и следобед след 17.излизаме и следобед след 18 до 20:30 най-късно,но сега когато застудее и взима да се свечерява по-рано как ще излизаме започвам да се замислям за зимата,когато в 17 вече е мрак
а пък той си е "с характер" и като наближи 18 часа взима да ми ходи подире да мрънка за вънка да излизаме.седи на врата и тропа по нея някой да му отвори да излиза
ще се побъркам зимата 
Препоръчани теми