Боледуване на децата ни - тема 37

• 52 246
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря ви ,момичета  Hug

Уми и твоята да е жива и здрава сладурката , как е днес ?

Hug

# 706
Лисе да ти е живо и здраво детенцето.
Яни незнам колко ти е голямо детето. Но моя на 6 год. изкара 3 седмици на училище с едно подкашляне и нощно сумтеме. После кашлицата стана по влажна и тази седмица го оставих у дома. Но тези 3 седмици пи разни сиропи и файда никаква. Но ако го бях оставила би трябвало месец да си е у дома. Което няма как да се получи. Та ако детето ти е на 1 година бих го оставила у дома но ако е на 5 бих си го пратила на градина.

# 707
След два месеца става на 5  Peace

# 708
Честито на именичката!  bouquet Да е жива и здрава!
iani87 , моят е в сходно състояние, но аз ще го спирам. Тази зима го спирам и за сопол, и за всичко. А сега за поне месец и половина. В твоя случай може би щях да го пусна обаче newsm78

# 709
Яни, при състояния като на твоето дете, педи винаги изписва АБ капки за нослето. При нас винаги се вижда зелена задна храчка/секрет, който се стича... Само с тоя цинабсин май няма да стане ... доста време даваш, явно не действа и трябва нещо по-силно.. Синекода-добре, да не се мъчи да кашля, но докато не се махне задната хрема, и кашличко ще стои..
Съвет от мен...може би бих почнала някакви АБ капки и в понеделник ще го пусна, като си продължа курса с капките.

Лисе, да ти е живо и здраво детето! bouquet

# 710
  • София
Яни, аз бих го пуснала. И да го спреш, после пак ще го пуснеш и пак ще стане същото с хремата (вероятно). Със или без пауза, няма значение. Състоянието, което описваш, не е нещо крайно или необичайно. Детето няма Т, няма инфекция в гърдите, ушите и пр. Е сигурно е малко заразно, но заразата от този род си е присъща на мястото, което посещава. Wink

# 711
Тета,може би секрета назад не е зелен при нас и затова доки се е въздържала от АБ капки.Кашлицата си я има сутрин и вечер,което било нормално при хрема-било то задна или не.Единственото,което ще му помогне да отшуми тая хрема май ще е престоя вкъщи,но ще видим...

# 712
Благодаря ви ,момичета.

Яни , дано е добре детенце  Hug

# 713
Яни, дано се пребори детенце самО с хремата. Въпреки че при нас това почти не се е случвало..Надявам се с възрастта и това да се случи..нали стават по-големи вече.. Thinking

# 714
Лисе,благодаря Hug
Видимо добре е Габи.Има един отпаднал вид,но е живичка.Обаче...вдига темп.Вчера вечерта 37,6,днес към обяд 37,1-2.Иначе не се оплаква от болки,само леки,като преглъща и то като я попитам.Хапна доволно.Не знам да се притеснявам ли?!Казаха,че може няколко дни да има повишена,но пак ми е едно свито,а чак в сряда сме на контрола.Ще я видя как ще е днес и ако не ми хареса,ще отидем утре до отделението,където ни оперираха.

# 715
Уми, точно така - по-добре излишно да се разходите до там, отколкото да се притесняваш. Направо вървете утре, няма какво да го мислиш. Аз така бих направила..

# 716
  • София
Честит празник на малката лисичка  ura
Уми, бързо да се възстановява детенцето. Мисля си, че това че хапва, е добър знак. За температурата - щом са ти казали, че е нормално да има първите няколко дни, се опитай да се успокоиш (едва ли в възможно да си съвсем спокойна де  Rolling Eyes). Естествено, както са те посъватвали и други нищо не прачи да отидете на един преглед.

# 717
Лисичке, честита ти именничка  bouquet
Яни-оф не знам, и аз съм често с такива дилеми... Sad и на момента решавам...
Уми, все пак ако продължи да поддържа Т вървете да я видят за всеки случай.
Моето намаза яко-ходих за брашна, тахани и прочие и намерих едни кремчета без глутен и лактоза  Wink
Иначе още е сополив, та капя пак ксилото, мажа гранофурин и днес дадох пак еуриспал, че се закашля 2-3 пъти.

# 718
Ааа,Тета,аз доживях само хрема да изкара,без никакви други екстри и то миналия месец,в грипното време след три дни градина,но съм доволна,че само с това се размина...Сега също не съм много притеснена,защото вчера беше на лекар(миналия път само с хремата дори не съм го водила) и вече реших да не го пускам.Не ми се рискува!Знам,че после пак същото ще стане като тръгне,но все се надявам да е по-добре всеки следващ път...Догодина като е задължително или ако работя няма да имам шанс и да се чудя,затова ще си използвам възможността.За две седмици няма да изтърве много!
Благодаря ви за съветите все пак  bouquet

Уми,дано утре не вдига вече Т.Да ти е жива и здрава именичката  bouquet

# 719
  • Северозапада
Честит имен ден на Габчетата на Уми и Лисичка! Да са мноооого здрави!

Общи условия

Активация на акаунт