"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 66 898
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Аз днеска си купих друг тест , шуър чек касета и се чудя да го направя ли сега... или утре сутринта.....   newsm78гърдите сякаш спират да ме болят, не знам това дали значи нещо .... а утре по принцип ми се пада (не) чакания цикъл  #Crazy

# 31
По калкулаторите в нета о трябва да е била на 02.02

# 32
По калкулаторите в нета о трябва да е била на 02.02

не вярвай на калкулатора за Овулацията си... това не е гаранция... може и въобще да си нямала Овулация, а може и да е била по-ранна или дори по-късна.... според мен има други надеждни методи да си засечеш овулацията .... или с тестове за О , или с мерене на температура или доказана О при гинеколог..... но не и да вярваш на календара
 На 02. 02 ???? това е доста отдавна, ако беше бременна , със сигурност щеше да имаш високо ЧХГ , а не > 0.1

# 33
Оо боже сега видях какво съм написала съжалявам о на 02.03 месеца съм сбъркала

# 34
В такъв случай смятам, че ти е било малко рано дори за кръвен, като се има в предвид, че едно имплантиране може да стане за 6 дни, а може и да са необходими дори 10.... в такъв случай сега ти е 8-9 ден, много бързаш...... но не може да се съди, че О ти е била на 02.02 , можеш само да гадаеш кога точно е била. С една дума, нямаш точен ориентир за пресмятане.... единствения ти удачен вариант е да изчакаш закъснение и тогава да провериш

# 35
Здравейте и от мен Simple Smile М трябва да ми дойде на 15ти, но този месец чувствам странно подути, тежки и болезнени гърди :/ Освен това ме свива корема от време на време, боли ме кръста... Досега гърдите не са ме боляли толкова. Направих един Престо днес (не беше с 1ва урина и резултатът е отрицателен). В деня преди О и на самия ден с приятеля ми  luvbed и сега съм в чуденка. Дали да бързам да правя кръвен или да си седна на г*за и да изчакам закъснение newsm78

# 36
Здравейте и от мен Simple Smile М трябва да ми дойде на 15ти, но този месец чувствам странно подути, тежки и болезнени гърди :/ Освен това ме свива корема от време на време, боли ме кръста... Досега гърдите не са ме боляли толкова. Направих един Престо днес (не беше с 1ва урина и резултатът е отрицателен). В деня преди О и на самия ден с приятеля ми  luvbed и сега съм в чуденка. Дали да бързам да правя кръвен или да си седна на г*за и да изчакам закъснение newsm78

Здравей Lilac .... ако може дай повече информация, кога е бил последния цикъл, колко дни варира той ..... кога е настъпила О и по какъв начин е измервана..... доказана ли е или е предполагаема..... това с гърдите и кръста е относително, защото е ПМС и е нормално както преди цикъл, така и преди бременност.... странно е при появата на тези, които не изпитват ПМС , а сега са го получили

# 37
Последната М започна на 15ти фев., като цикълът ми е 30-31 дена. О беше на 2ри март, като го засякох с тест за О. Знам, че това са стандартни признаци за идваща М, но толкова много не са ме боляли гърдите newsm78

# 38
  • София
при 11дни след О може да се пусне кръвен тест, а в понеделник вече може и уринарен.
Ако толкова искаш, никой не може да те спре да направиш и днес един Simple Smile
Ако е отрицателен обаче, повтори го и в понеделник-вторник, за да потвърдиш резултата Simple Smile
Късмет  Peace

# 39
Благодаря! Simple Smile Мисля да изчакам, за да не си вкарвам излишни надежди в главата Simple Smile Ще ви държа в течение!

# 40
Последната М започна на 15ти фев., като цикълът ми е 30-31 дена. О беше на 2ри март, като го засякох с тест за О. Знам, че това са стандартни признаци за идваща М, но толкова много не са ме боляли гърдите newsm78

АКо на 2 март е засечена О с тест, то О е настъпила от 24 до 26 час, ... тоест 3-4 . В такъв случай днеска й е 8-9 ден, което си е малко раничко според мен, но може и да греша някъде.
Знам, че на някой им отчита дори много рано и почти след някой друг ден след зачеването, но според мен това не е толкова бърза фаза.... иска си време или може би е до изместване на О или времето на имплантация.... но чакане му е майката или варианта да не се надяваме и да се получи, когато най-малко го очакваме  Rolling Eyes

# 41
Здравейте момичета,миналия месец ми закъсня с 5 дни,дойде ми на 28.02,цикъла ми попримцип е около 30/34 и сега не знам кога ми е ОВ,бях си казала,че този месец няма да следа,но ме жегна и искам да попитам някой по вещ може ли ми даде някакви предположения? Ще съм благодарна

# 42
  • варна
Здравейте момичета! Последната ми менструация беше на 08.02. МЦ ми е средно на 27дена. Теста за О беше положителен на 20.02 и на 21.02  с ММ правихме опити. На вторият ден от закъснението на Мц си направих тест,който беше отрицателен. На петия ден от закъснението си направих нов тест,който беше с бледа втора черта. Днес на седми ден от закъснението пак си направих тест,който пак е с бледа втора черта.  Според вас нормално ли е на 7 дни закъснение втората черта все още да е бледа? И това може ли да е показател,че имам проблем Sad

# 43
Здравей, galia83_vn Simple Smile
Напълно възможно е да отнеме повече време насищането на чертичката, а е важно и кога точно е била имплантацията, което няма как да знаеш Simple Smile
Тихичко честито!

# 44
Здравейте момичета! Последната ми менструация беше на 08.02. МЦ ми е средно на 27дена. Теста за О беше положителен на 20.02 и на 21.02  с ММ правихме опити. На вторият ден от закъснението на Мц си направих тест,който беше отрицателен. На петия ден от закъснението си направих нов тест,който беше с бледа втора черта. Днес на седми ден от закъснението пак си направих тест,който пак е с бледа втора черта.  Според вас нормално ли е на 7 дни закъснение втората черта все още да е бледа? И това може ли да е показател,че имам проблем
Здравей, честито тестче и не се вкаравай сама във филми. Wink Бледата розова чертичка е положителен тест за бременност. Теста за бременност само я констатира, но по никакъв начин не е метод за проследяване на бременността. Единствения начин да си отговориш на въпроса е като си направиш два кръвни теста през 48ч и ще видиш, че всичко се удвоява нормално.
Наслаждавай се на усещането и никакви лоши мисли! Hug bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт