Кутия за обяд, или какво приготвяте на децата за училище? 2

• 83 736
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Мерси  Simple Smile
Morena на кг поне със сигурност си приличат нашите деца  Simple Smile
За кренвиршите всячески ги избягвам, но децата определено ги обичат. Така че веднъж месечно се прежалвам и им купувам. Харесват им кренвиршки за училище, аз съм показвала и тук правя им раирани кифлички с мини кренвирши вътре. Ще проверя тези в лидл как са, но от Берьозка взимах едни, които уж бяха без толкова боклуци, но децата пък отказаха да ги ядат.
За филе съм си купила и шунковар и отвреме на време правя, но си умирам от яд, когато не успеят да го изядат за няколко дни и се развали. Трябва да започна да замразявам половината, за да не се стига до изхвърляне на храна.

# 406
 Понеже и аз съм купувала от Лидл-ските детски кренвирши, ако не се лъжа ня тях пишеше,че да от шунка...но не съм сигурна  Peace

# 407
  • На черешата
 За днес - салата с пиле, малко шунка, малко моцарела, зърнено десертче и една ябълка.  Peace
И моето е от слабите, като малка даже беше ужасно слаба. Напоследък доби вид и форма, но вече е почти на 12 и се превръща в девойка.  Simple Smile

# 408
Днес остава за игра и обяд щерката, та:

Снак - катма с мед и овче сирене, смутито и киндерчето
Обяд - доматена супа с дом. пица Маргарита вместо хляб, краставичка и моцарела
Снак - круша

клик

Morena, адмирации за разнообразното и вкусно меню. И отгоре на това и красиво поднесено.  bouquet

# 409
  • Sofia
Благодаря, ЛараHug

# 410
  • Sofia
Днес:
Снак - портокал
Обяд - омлет с домати, зелен лук, скариди и овче сирене; Айсберг и розови черита, филийка дом. ръжено-пшченичен хляб (извън кадър, като се сещам постфактум...  Wink)
Снак - фурми и кашу

Снимка бг отново е бъгав ... оправи се.  Wink

клик

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 10:51 от Morena

# 411
 Добро утро  Simple Smile

Направо очите ми остават във вашите кутии заради нашето еднообразно хранене Hug

За хлапачката днес-з. айрян, о- пица с кашкавал и млечен десерт, зърнено блокче

За мен- цял ден пица...

Скрит текст:

# 412
  • На черешата
 Ние днес пак болни  Cry. За мен грис с мед, ягоди и банан, салата айсберг с черита. Чудя се дали не се подцених?  newsm78

# 413
Малкия: пилешка пържола със соев сос на тиган , чери домати и краставици
Моркови( в Лидл са пуснали датски мини моркови, много симпатични)
Втората варена царевица
Сандвич с луканка
Едни мини желибон ( не давам джобни, така че добавям по някоя глупост от време на време )
Ябълка

За мен домати и краставици за обяд, варени яйца, кисело мляко...диетствам уж  Tired

# 414
  • 2 етажа над тавана
Добро утро и от мен.

Днес за детето - пълнени чушки+бурканче кисело мляко+краставица и за междинно хапване кашу  и един кроасан

За мен - боб яхния + салата домати и краставици. За междинно хапване - ябълки

Прекрасни деца на снимките от вчера Grinning

# 415
  • София
Явно днес е денят на пиците  Simple Smile Вчера ме домързя да готвя, така че за вечеря поръчах пици и остатъка е в кутиите им днес.
Освен пиците имат и по половин ябълка, нарязани на ленти краставица и морков и малко печено агнешко в слоу кукъра.
Скрит текст:

# 416
  • Варна
Понеделник:
Мусака, ягоди и мъфини с овесени ядки и ябълка.
Скрит текст:
Докато чакаме термочантата от алито, взех една за детска кухня (скоро ще ни трябва и без това)  Laughing Оказа се, че не върши никаква работа, освен че добре събира кутиите и е лесна за пренасяне. Поне е по-добре от найлонова торбичка  Rolling Eyes
Скрит текст:

Следващите дни не съм снимала, но:

Вторник: Спагети; овесени бисквити с червени боровинки
Сряда: Пица; ягоди
Днес: Кюфтета, пържени картофки и кисела краставичка; Парче пица за СЗ

# 417
  • София
Днес моите са на екскурзия до Копривщица и са само на сандвичи и малко боклуци от магазина.

# 418
  • 2 етажа над тавана
Днес за детето - пържола + домати краставица + плодово кисело мляко

Аз съм на сандвичи с гауда и жарено филе + краставица, че не е ясно дали ще остане изобщо време за ядене.Доста натоварен се очертава деня Rolling Eyes

# 419
  • Sofia
Днес:

Снак - банан,  плочка черен шоколад
Обяд - бамя  с ориз, салата - Айсберг, репички и краставица; Бейбибел; филийка ръжено-пшеничен хляб
Снак - грозде и мини йогурт ягода

клик

Докато чакаме термочантата от алито, взех една за детска кухня (скоро ще ни трябва и без това)  Laughing Оказа се, че не върши никаква работа, освен че добре събира кутиите и е лесна за пренасяне.
Скрит текст:
Стана ми интересно, каква друга работа искаш да върши чантичката.  Simple Smile
А тя от къде, на мен пък ми хареса май...  какви са ѝ размерите, моля!?  Simple Smile

Бабъл, пожелавам все пак да вместиш обяда.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт