90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 331

• 49 713
  • 716
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И така отчета днес е 56.3 кг.  Wink
Днес ще е последен смесен ден, от утре начало на нови 90 дни режим!

Хубав ден!  Hug

# 61
Жгмъц, дай снимка на кучо  Heart Eyes. Аз и котки заобичах, поне моите  hahaha. Имаме три девойки, две "довлечени" от мен.
Савинка, свърши ли житния режим? Беше се отчела преди няколко дни, ама се чудех междинно ли е това  Thinking
Пагане, и аз съм пила английска сол покрай едно прочистване, гадно на вкус, хич не ми подейства. На мен китайския чай много ми действа. Също алое на таблетки (носех го на екскурзии, където не мога да си варя чай), последно ползвам натуралакс, като ходя някъде. Мен винаги почивките и ваканциите ме запичат  Mr. Green. А, още нещо. При някои хора китайския чай предизвиква спазми. И в тази връзка един забавен случай:
Скрит текст:
бях си направила такъв чай, майка ми болна, питах я иска ли за простуда и грип чай, чула съм не, тя поискала. И отивам да си го пия по едно време моя, няма го. Питам я, тя го изпила. Ами към 3 часа си бяха прекарвали добре с тоалетната  hahaha

Те постите са започнали, но сега нали е само без месо?  newsm78 Ох, не знам дали ще си го причиня без другите неща. Без месо мога, дори не ми се яде.

# 62
Стаси, да, без месо е. От 14-ти е и без останалите животински продукти.

# 63
Привет и в новата тема  - Тинки  bouquet - да носи много минуси Simple Smile
Пагане, Миленка - чудесни резултати  Hug Hug
Ир, Пешеходче Hug bouquet

Аз след вчерашния ВГХ и солена вечеря съм на нула - добре, че не плюс поне Simple Smile
Иринита, Мими бързо възстановяване Hug
Лаура чудесна разходка пожелавам в Гърция.
Курдов аз се отказах да купувам царевица в консерва, защото се съмнявам, че  съдържанието по етикети е вярно.Купувам си замразена царевица и ползвам такава, бързо се размразява и също не се нуждае от допълнителна обработка за да я ползваш в салата.
Днес плодов - круши, киви, ябълки, орехи и фурми - чудесна комбинация Simple Smile
Хубав ден ви пожелавам Hug

# 64
Стаси, да, без месо е. От 14-ти е и без останалите животински продукти.
А вино сега може ли?  Blush

# 65
  • Бургас
Добро утро  Hug

Тинки  bouquet

Току що изръбах 2бр. ябълки с кафенце, днес ми се хапва постна манджичка с картофче, грах, морковче и една тиквичка изостанала в хладилника. За вечеря си прибрах от снощното детско парти едно ню- ню парченце торта, ще добавя и още нещо до 200гр.

Някой питаше за Брадичката/Ани, виждам я често води малкия сладур на градинка, ние с малката на даскало и се засичаме. Ани изглежда много добре, каза, че качила малко и с половинът били пак на режима. Дано се включи, че аз като клю клю  Embarassed

А забравих да кажа че след плодовия и аз съм 1,300, но вчера пишках като крава и изкарах застоялата вода от предната вечер, който яде зеленя салата с аншоа на 8март така се получава  Crossing Arms

Стаси, тя роклАта лятна, ама преди да се фотна ще я водя на шивач. С това отслабване и фитнес не влизам в стандартни дрехи горе съм по пищна пък долу  ooooh! ханша ми по малък на см. от бюста - бели кахъри hahaha

# 66
Здравейте,
Благодаря за темата. Началото на втория месец от диетата беше трагедия. Напълно омазана 4-ка в следствие на липса на режимна храна и втора четворка за изчистване на резултата. Сега надявам се да продължа със свалянето, че днес отчитам + 200след булгура, който предишния път ми донесе  тлъст -.
Днес въгкехидрати: З - 8 накиснати сушени сливи без захар, О - спагети с дом. сос и гъби. В тази връзка ... може ли да ми припомните соса от броколи мооооля Praynig. В-нещо сладко+ рчш.

# 67
Сави, Стаси, пила съм английска сол няколко пъти. Гадно е, ама търпя и след нея няколко дни съм редовно в тоалетната по няколко пъти Mr. Green
Пия Дулколакс или нещо такова, на капки, ама ми действа еднократно, пия и след 10 часа отивам до вц и после пак нищо  Mr. Green
За Натуралакс четох, но съм пред заплата и ще го взема като забогатея. Иначе и аз като ям безразборно нямам проблеми с конете  Laughing
Стаси, кой е този китайски чай, за който говориш?
 bouquet

# 68
Стаси, и аз това се чудя  newsm78 Ама май не може, нали е въздържание

# 69
  • Sofia
Стасче, свърши още миналия петък. Обаче омазах захранването. Покрай ремонта нямах възможност да готвя, изобщо не можех да стигна до кухнята и... така. В резултат на което качих обратно 3 от 5-те свалени кг за отрицателно време.  Joy

Пагане, предполагам, че за този става дума
http://apteka.framar.bg/30000565/%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B9% … 82%D1%8A%D1%80-30
И на мен ми действа добре, но не е много вкусен.

# 70
savina_33,пагане,
Този чай го пробвах преди 5 години, и такъв корем ме боля...... Но ще взема пак да го пробвам.Вечер ли се пие и след колко време действа? Забравила съм!

# 71
  • Sofia
Направила си го сигурно по-силен. Чети точно колко време трябва да се запарва. Вечер се пие, на сутринта действа. Този също е много хубав, доста по-евтин и не предизвиква колики

http://apteka.framar.bg/30023736/%D1%87%D0%B0%D0%B9-%D1%84%D0%B8 … D0%B1%D1%87%D0%BA

# 72
  • софия
Здравейте! Пак съм със солиден плюс, но снощи и днес е смесен ден, защото от утре стартирам пак!
Като цяло съм запазила резултата от предишната врътка.

Усмихнат ден!

# 73
Добро утро  Hug
Да се отчета и аз след плодовете- 56,4 първо качване на кантара, 55,5 второ качване не кантара- ама все забравям да му купя батерия, по ме устройва второто, ще вярвам на него  Mr. Green
Прочетох страхотни за минуси браво на всички, особенно на Милена с тези 4кг в почивка  smile3501

Пагане имам същия проблем с тоалетната, от няколко дни сутрин на гладно ям или по скоро пия ленено брашно(лапвам една супена лъжица и го преглъщам с вода, не е най вкусното нещо на света но се понася), аз и вчера писах ще съм си го поръсила на плодовата салата, мисля че може и на зеленчуковите салати да се слага по малко, действа много добре, опитай  Peace

# 74
Стасииииииии, не може! Пълно въздържание от вино,блажно,  с**с и лоши мисли.  Mr. GreenАз затова рекох, че няма да го спазя . Органа си идва на края на месеца, поста ми ще е до там Grinning

Общи условия

Активация на акаунт