90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 331

• 49 740
  • 716
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро  Hug Hug
Скрит текст:

Pe6exod4e , Hug  Blush
Скрит текст:

Хоп и аз в новата темичка .  Sunglasses 
Лаура84, благодаря за поясненията за грамажите newsm51 Вярвам,че ще се ориентирам.

Вчера бях толкова уморена,че пусто му забравих да си изям двата реда шоколад  ooooh! Joy  Изядох франзела и малко за целия ден + слата ( домати и краставици) . 
Днес е плодов,ех,ако можеше да обичам плодове,както обичам и хляб  Mr. Green

Иначе  планувам фрешове, круши и ананас. И по 50 грама белено тиквено семе и кашу.  Ама ще видим от кое по колко и как...

Пожелавам хубави емоции на всички,много минуси и не забравяйте,че най-големия помощник срещу глада е доброто настроение  Hug Hug Hug

# 46
Добро утро,
ден 53,след вчерашния плодов/ябълки/,- 1кг.Обаче 800гр от ВГХ остават.Да отбележа че съм 200 грама над водния,след 24 дена.През този период имах и по-ниски числа но само след четворки с моя ВГХ ден.
днес : Закуска варена тиква,обяд и вечеря зелена салата с яйца.
Гледам коментирате че от 60 надолу трудно става,най вероятно и при мен е така въпреки че съм 84 ,но не ми личат,ще взема да ви се покажа. Обаче мога ли да кача тук снимка,без да е качена някъде другаде?

# 47
Хахахаха, Пешеходчеее, това съм аз всяка сутрин  hahaha
Ирка  Hug
Аз след плодов за първи път отчитам такъв резултат -1.3кг!!!  #Crazy не мога да повярвам, не мога! Или е от луната, или от вечерята със салатата... Ново ниско ниво 73.8кг.
За днес менюто с млечни го написах вчера. За утре си мисля леща, че отдавна не съм яла, а като гледам последния път от леща и нахут съм имала минус Thinking

# 48

Гледам коментирате че от 60 надолу трудно става,най вероятно и при мен е така въпреки че съм 84 ,но не ми личат,ще взема да ви се покажа. Обаче мога ли да кача тук снимка,без да е качена някъде другаде?

Не. Във
Скрит текст:
форума няма опция да може да прикачиш файл от самия компютър. За това трябва снимката да е с линк,който да се постави. Ако не искаш да я качваш в сайтове от типа на " прикачи" ,може да я качиш в фейсбук,след това я отвори на бял фон пример и постави линка. Така не е нужно някой да ти е приятел,за да я види.

Мимииии, имам някакъв спомен,че лещата е ниска като калории ( 115 на 100 грама ) . Аз освен ,че я обичам и заради този факт я предпочитам  Crazy Blush Mr. Green

# 49
  • София
Добро утро! Simple Smile
Кучо е по добре!  Heart Eyes
Благодаря ви за палците!  bouquet
Отчет по късно!

Тинки!  bouquet

# 50
  • Русе
Добро утро,
Влизам само да се запиша, нямах време да ви чета, но довечера мисля да наваксам Simple Smile
Тинки, ти си знаеш, че много те обичаме Hug Hug bouquet
Дописвам се Wink
Иринитка, Мими да се оправите бързо  Hug
Пагане,
Скрит текст:
това с алергиите понякога е доста сериозно, патила съм си много от това, не откриха какво е при мен - освен "на нервна почва"  Joy, но имай предвид, че може и да е от всичко - например лекарство (аналгина е сериозен причинител) и един куп други неща. Дано се разбере от какво е и да ти се размине бързо

Хубав и усмихнат ден!

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 07:57 от desi_mama

# 51
Добро утро на всички при мен водния ден мина с успех,днес на месце.Лек ден на всички с пожелание за много минуси

# 52
Добро утро Hug Прекрасен и успешен ден ви пожелавам bouquet

Мимии, супер минус. Браво!

Днес отчитам -200 гр след ВГХ, ама не е много сигуро, че вчера се теглих по никое време. Днес бананов ден, от сутринта ме гони страшен глад. Приготвила съм 1,300 банани, по късно може да комбинирам със сусам. Много се надявам тези дни да видя една петица на кантара Crazy

# 53
Добро утро, банда Hug
Ир,  Hug Hug
Пешеходче, много готино събуждане. Липсваше ми. Ти по време на постите свали ли кг?
Миленка, бравооо. Само така, момиче Hug Hug
Мими, ти да видиш аз как искам да стигна до 60, голям зор, голяма мъка... Laughing
Някой искаше да пости от другата седмица. Не помня кой беше, но да кажа, че постът вече е започнал Hug
Днес менюто: З: банан, О: сладка и РЧШ, В: неясна newsm78
Мерих снощи кръвното 90/75 с пулс 61  Laughing. При нормално за мен 90/60, кой знае в пика на главоболието колко е било...

# 54
Добро утро! Много минуси браво.Аз след вчера съм на нула.Смятам,че задържам заради ову-то. Миналият месец беше същото. Днес менюто за плодов е печени ябълки и стафиди без ядки. Иначе за 53 дни имам 7 свалени кг. Искаше ми се още, но вече смятам, че е добре, предвид това, че първият път за 2 месеца свалих 9. Ако през третият месец успея да сваля още 3 ще е голям успех за мен.Много минуси на всички днес.!

# 55
 izgariashtata, свалих. Тези които качват наблягат на бял хляб и тесто и затова. Поста обаче е много труден за хора, който обичат месо. На мен ми харесва да постя. Поста ме научи, че може да се живее и да си сит с много проста храна. Отказа ме и от прекомерната консумация на прясно мляко и всякакви вредни храни. И на последно място да кажа не съм вярваща, вярвам че има сила някаква.

# 56
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!

Задържам след плодов. Видях много хубави минуси, браво на вас!

Менюто за днес го писах снощи.

Приятен ден ви желая!

# 57
Добро утро
Да мина на отчет след плодов.
Днес -1,300 кг.но за въглехидратен и плодов.
Снощи ми беше толкова студено че помислих че се разболявам.Но днес съм си добре.
Менюто го написах снощи.
Приятен ден

# 58
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА, ПЕШЕХОДКА  Hug Hug Hug Hug Hug

Видях много хубави минуси - браво момичета!!!  bouquet

При мен бананите ми донесоха минус 1,300 кг - супеееер !!!

Менюто днес: З - кафе, банан  Sick един трахизан и капки за нос ; О - шакшука с три яйца, замразени зеленчуци на пара (броколи, моркови и карфиол) и 65 гр. ФПХ; В - зелена салата поръсена с царевица на пара, ще се постарая количеството да е колкото да не е без хич

Моля, някой да ми каже марка царевица консерва без захар  Praynig Praynig Praynig

Пожелавам ви приятен и усмихнат ден  bouquet Hug bouquet

# 59
  • Sofia
Тинки  Hug

Пагане, защо точно английска сол? Ти опитвала ли си я?  Sick Sick Sick По-гадно нещо не мога да си представя, а много гадни неща съм изпила. Отвратителна е. Освен това на мен лично не ми действа изобщо. Сега вече има огромно разнообразие от лаксативни средства. Избери си нещо по-малко неприятно и по-ефективно. Аз редувам лаксит на Тошков и слабителен чай на фитолек. Но има още много варианти. ХУСК действа много добре и е безвреден, лактулозата също е добър вариант. Но вземи мерки на всяка цена. На мен всяка диета ми действа запичащо и винаги пия нещо лаксативно. Само като ям безразборно и смесено нямам проблеми.  Joy

Някой питаше за яйцата - обичайното количество е 3 бр на обяд и 2 бр на вечеря.

Уютен и усмихнат ден на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт