90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 331

• 49 743
  • 716
  •   1
Отговори
# 30
Тинки, благодаря за новата тема.  bouquet
Аз чакам утрешния плодов ден- бананов, но сусам дали ще намеря не знам. Имам ленено семе, малко бадеми и стафиди. newsm78

# 31
Малеее, как ги изяждате тези 9 или 10 банана?! Повече от 3 на ден не мога.
Днес съм напълно  плодово режимна. Без ядки заради луната.

Остават още 20 дни до третия воден, а имам да свалям най-малко 4 кг. Как ли ще стане това със скорост на сваляне като на охлюв и при положение, че досега съм свалила само 5?!
Лека нощ! Утре -нов ден, нови минуси!

# 32
Мая, ами то аз направо нова да си купя, щом са нужни толкова поправки  hahaha. После да се снимаш и да ни се покажеш с твоята  Hug
Вангоби, ето поради тази причина вече пости не мисля да правя. Всеки ден ям по нещо млечно, как да ги спирам, неееее  ooooh!

# 33
  • планетата Земя
Миленке, нещо и ти ми се губиш от поглед, как върви почивката, сваляш ли през нея? newsm78

Да,дотук 4 кила.В почивка съм от началото на януари.Можеше и да са повече свалените кила,ако се ограничавах повече в количествата.Но пък се чувствам нахранена и свалям-мечтата на всяка дебеланка  Laughing От другата седмица почвам постите

# 34

Остават още 20 дни до третия воден, а имам да свалям най-малко 4 кг. Как ли ще стане това със скорост на сваляне като на охлюв и при положение, че досега съм свалила само 5?!
Лека нощ! Утре -нов ден, нови минуси!

КАГ, съвсем същата ситуация при мен! И аз съм в такава чуденка  newsm78 при мен досега са 8, може би при теб през третия месец ще паднат повече  Hug

# 35
И аз тук да чета.

# 36
Браво Миленка, никак не са малко...

# 37
  • Бургас
Миленке, душо златна, ти си моя идол newsm20 Как така 4 кила през почивкатаааа Shocked Аз съм като асансьор - 2 кила ту нагоре, ту надолу. А съм смесила, а съм претрепала кантара Shocked #2gunfire
Явно годината на производството ми и кантарът ми са в някакъв съюз, но ще им вкарам една житна интрига след две седмици и да видят те hahaha
Хайде, плодуващите, утре да сте на линия с големите минуси Peace

# 38
  • планетата Земя
Иринитка,при мен още е лесно.Първа врътка и трицифрено число на кантара,идеалната комбинация  Joy .Ти си с перфектните 60 кила и е нормално да ти е много трудно да свалиш надолу.Надявам се и на мен да ми стане така трудно,след 2 години примерно  Wink

# 39
# 40
Дай боже Миленка....може и не чак след 2 години...ще видиш писле с какви мъки се пада под 60 Hug

# 41
  • Наблизо
Аз ударих още колело на Мастър шеф,с този въглехидратен се чувствам като плондер.Утре ще ме страх да се кача на кантарев.Пък ако не е весела новината,ще се успокоявам,че е китайски  Laughing

Недейте се косете,съвършенството се постига трудно! Simple Smile

# 42
  • Sofia
Дай боже Миленка....може и не чак след 2 години...ще видиш писле с какви мъки се пада под 60 Hug
Верно, че не е лесно хич  Laughing Аз го докарах до 61.400, но днес като го ударих на кИфтета и кебапчетааа - все режимно, ама на обяд две кебапчета и едно кюфте, за вечеря кюфте и кебапче  Embarassed и ходете ми разправяйте за ядене на корем в рамките на позволеното и отслабване - не на мене! Утре ще съм с плюс със сигурност, ама кво да се прави...
Мимке, ти пробваш нещо друго?
Покрай диалога ти с Миленка се сетих за Брадата - какво стана с тази наша градска? Тя беше просто велика!

# 43
  • Калифорния, САЩ
   Тинкиnewsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 44

image uploading site
А ето го Ир, благодаря.

online photo sharing

Общи условия

Активация на акаунт