90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 331

• 49 744
  • 716
  •   1
Отговори
# 15

Мина, досега не съм пробвала да смесвам плодове на плодов  newsm78 звучи много добре тази плодова салата, май ще пробвам нещо подобно следващия път!

След 12 плодовете могат да се смесват, обожавам да правя всякакви комбинации и честно казано се нахранвам много повече когато нарежа и смеся плодовете в купа, отколкото ако ги изям ей така цели и един по един, луда работа  Mr. Green

# 16
# 17
  • софия
Тинки,  bouquet !

# 18
Дами и господа, отново имам питане Grinning Когато хапвам варени яйца, колко са позволени? Че се притеснявам, че малко попрекалих Grinning

# 19
Тинки , bouquet
Иринке, не е задължително, но е препоръчително. Ние сме свикнали на глад и на по лека храна за да издържиш на жито и орехи защото храната е малко, но за сметка на това калориите са достатъчни.
утрешното ми зелено меню:
з- ябълка, кафе и хапченце Mr. Green
о- елда с цвекло и морков
в- не знам

# 20
  • в окото на щастието !
Дами и господа, отново имам питане Grinning Когато хапвам варени яйца, колко са позволени? Че се притеснявам, че малко попрекалих Grinning
3 за обяд, 2 за вечеря . Peace

Тинки  bouquet

Влязох да се запиша и да изохкам - мноооого съмммм глааадддднннаааа ! Тесни гащи нямам, темата прочетох, лаковете не ми се поглеждат , остават токчетата да обуя, но и това не ми се прави  Sad

Сега ще пия вода и дано заспя , ма рано още  Cry

# 21
  • Наблизо
Цоп в новата тема,благодаря Тинки!

Аз днес въглехидради.Сутринта банани - 3 мънички от Антилите.
На обяд съм за бой,обаче нямах никакво време и си взех събуей сандвич - хляб и салата вътре,гледаха ме странно.Обаче отделно салата няма.
Сега ще си направя бутерки с шоколад.

Отчитам се и с 20 минути колело и упражнения.

# 22
bobybonta, вади снимки на слаби готини момичета

# 23
Ей ме и мен в новата тема. Тинки, много благодарско!  Hug Hug Hug

Плодовият ден го затворих с 5 ябълки (среден размер), 4 круши, общо около 3/4 литър фреш от два вида, малко лешници и фурми. При цялата тази шарения май утре няма да има разлика от кантара, ще видим...  Thinking Утрешният ден ще ми е последен строен преди едно пътуване в Гърция, ама там ще съм с моята леля, която винаги е на въпреки относно хранителния ми режим и се надявам това да стимулира ината ми и да не омазвам хапванията.  Crazy

ЖАДИ Мразя да споря, обаче тази седмица не е част от Великия пост. Той е 7 седмици и започва след Сиропустна неделя.  Peace Не че това променя по някакъв начин всичко останало, ама аз да се изокам.  Blush

По отношение на постите - имам познат свещеник (който по съвместителство е и екскурзовод, голяма капия) - от него знам, че безгръбначните са постни.  Peace

Мимииии Стискам палци да сбориш ситуацията в своя полза!  Hug
amarinova Никой не те задължава да ядеш пълната порция. Грамажите са препоръчителни и са максимум, да.  Peace Дори и в книгата си пише, че който гони по-голямо отслабване е добре да яде по-малки порции...  Peace
maya_76 Ха честито рокле, щом шивачката трябва да отнема от ханша, а не от бюста - значи бял кахър е!  hahaha
Irinita Да ти минава бързо! Пила си някакви болкоуспокояващи и загравящи неща, надявам се...  Hug

# 24
Позволявам си да пусна един линк с РЕЦЕПТИ ЗА ВЕГАН БЕЛТЪЧЕН ДЕН, за тези които са решили да постят http://xn--90-8kcailcfd3a4cc3e.com/forum/viewtopic.php?f=5&t … d1237e59c7c5498e4

# 25
  • Targovishte
Ехо банда  bouquet

Тинки  Hug Hug Hug Hug Hug

Иринита  Hug бързо да ти мине  Praynig  Praynig

Лаура  Hug благодаря за Апчетата, ама туй другото така ми се приядеее.... Вечерта пък направо като на живо си представих твоя колега как в попски стил припява - вляво това ще видите чада мои, вдясно онова... И при всеки по опасен завой как се моли...  hahaha hahaha Приятно да ти е в гръцко - завождам лекичко  Embarassed

Жгмъц  bouquet как е кутрето  Praynig

Банда цял ден въздух не ми стигаше от работа и може би заради това не изпитах чак такъв глад като друг път. А може би и яденето от вчера е било като за два дни . Приключих деня с общо девет банана - средни или по скоро малки

Досега готвих - шакшука, замразени зеленчуци...

Сега влизам в банята,юдаваммви завивките

Надявам се по късно да се включат Мими, Гени - как са, що са  Praynig Praynig

Лека нощ на всички  bouquet Hug  bouquet

П.П. имах още да казвам на някого нещо, но плешивата ми глава изветря. Обичам ви всичките  Hug Hug  Hug

# 26
  • планетата Земя
Цоп в новата тема и аз

Тинки Hug

# 27
И аз тук.
Тинки благодаря за темичката bouquet
Аз приключих с 10 средни банана и 3,5л.вода
Утре менюто
З-кафе и круша(да питам мога ли в белтъчен да си пия кафето с малко мляко)
О-наденица и зелена салата и хляб
В-яйца с зелен лук
Ако има грешки казвайте
Лека нощ

# 28
3 за обяд, 2 за вечеря . Peace

За следващия път ще знам  Laughing Така или иначе са изядени  Laughing Благодаря за отговора  Hug

# 29
Тинки, чедо bouquet
Тук съм, но многооо работа, виждам добре сте, Иринитка и аз съм свита на две, колитът яко ме е свил....!
Миленке, нещо и ти ми се губиш от поглед, как върви почивката, сваляш ли през нея? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт