Испански сериали - Тема 6

• 147 706
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Изгледах го почти на инат, не ме впечатли.

# 331
"Vis a vis" е доста интересен,или поне до преведените серии,защото май няма да има превод нататък,много жалко.

# 332
Опитах се да гледам Посолството, но не ме впечатли. И с Вис а Вис не ми се получи. Това, което гледах с интерес беше Велвет, но приключи и последният сезон. Да видим какво ще пуснат сега.

# 333
Опитах се да гледам Посолството, но не ме впечатли. И с Вис а Вис не ми се получи. Това, което гледах с интерес беше Велвет, но приключи и последният сезон. Да видим какво ще пуснат сега.

Ако не сте гледали Гранд Хотел го направете,той е правен от създателите на Велвет.И стила му е подобен,романтична драма.

# 334
И аз гледах "Гранд хотел" и ми хареса. Гледах и 6-те преведени епизода на "Vis a Vis". Нещо насилието ми идва в повече и не знам дали ще гледам останалите епизоди, ако ги преведат. Няколко серии гледах и от "Fuga" /май така се казваше/. Пак затвори. Т'ва някаква мода ли е с тия затвори? Mr. Green
Ще потърся "Велвет" сигурно ще ми хареса.

# 335
И аз гледах "Гранд хотел" и ми хареса. Гледах и 6-те преведени епизода на "Vis a Vis". Нещо насилието ми идва в повече и не знам дали ще гледам останалите епизоди, ако ги преведат. Няколко серии гледах и от "Fuga" /май така се казваше/. Пак затвори. Т'ва някаква мода ли е с тия затвори? Mr. Green
Ще потърся "Велвет" сигурно ще ми хареса.

За мен Велвет е най-добрия до този момент сериал,който съм гледала в този стил,задължително си го свалете.El principe също е хубав.Испанците като цяло правят много различни и хубави сериали.

# 336
  • Ямбол
От испанските костюмни драми любимата ми е El tiempo entre costuras. Прекрасно направен и изигран минисериал Heart Eyes
Велвет ми дойде много захаросан и го зарязах още на първи сезон.

# 337
Гранд Хотел също не ме впечатли  Laughing
Велвет е красиви артисти и страхотна игра и синхрон помежду им и не чат толкова невероятен сценарии. Човек спокойно може да си помисли че са двойка извън камерата. В последният сезон засегнаха тежка тема.

Испанците правят хубави комедии. Имаше едно сериалче Пердиендо ел норте, за испанци мигриращи в Германия. Добро беше. Да видим дали и кога ще пуснат нови серии.
Прекалено много сериали дават из каналите и ми идва тегаво да ги следя, та си избирам нещо, а другите ги подминавам.

# 338
Велвет е красиви артисти и страхотна игра и синхрон помежду им и не чат толкова невероятен сценарии. Човек спокойно може да си помисли че са двойка извън камерата. В последният сезон засегнаха тежка тема.

Испанците правят хубави комедии. Имаше едно сериалче Пердиендо ел норте, за испанци мигриращи в Германия. Добро беше. Да видим дали и кога ще пуснат нови серии.
Прекалено много сериали дават из каналите и ми идва тегаво да ги следя, та си избирам нещо, а другите ги подминавам.
Може ли някакъв линк ? newsm78

# 339

Аз съм гледала игрален филм с това име,тук в нашите торент сайтове не съм засичала сериал с това име.

# 340
Грешкате е моя.
Buscando el norte е сериала.
https://www.youtube.com/watch?v=TwZ6sfNg-0w&list=PL7XSYW2OfI … eSMIsa2nwidEVjXaI
няма ги епизодите, което е странно, но от тези части можеш да добиеш представа. Забавно е.

# 341
  • София
На мен Посолството ми хареса, но понякога ме натоварваше. Определено ме отказа от тези дестинации, не че съм тръгнала, но води на мисълта, че на всеки може да се случи.

Велвет ми хареса с естествената игра и чара на актьорите, но е захаросан, да, затова го гледах на почивки. Не ми хареса само изхода за Кристина, всички я лъжат, ама понеже така трябва, и тя е виновна...
Сега съм на Гранд хотел и ми допада доста, динамичен е, но стила е същия.

Мар де пластико изгледах на един дъх, но май за втори сезон няма субтитри, та почивам.

Много ми допада испанското кино, и ми се доучва испански..  Laughing

# 342
  • Mediterraneo
Гран хотела му изгледах първите два сезона на един дъх; чак не знам и аз как точно ме зариби. А още по- странното е, че ММ постепенно и той навлезе в сюжета и сега го гледаме заедно  Laughing Останаха ни 3-4 епизода.

Велвет ще свалям май като ви чета.

За нас  е много важно да гледаме филми, понеже си упражняваме езика, т.е. учим го.

I.Hr, Син идентидат( извинете за транскрибирането) гледа ли?

# 343
Не. Имаше нещо друго по времето в което го даваха, което ми беше по интересно и го пропуснах. Но от частите дето загледах нещо не ме грабна.

# 344
  • София, България
Любим сериал от испано-езичните ми остава "Мъжете предпочитат грубиянки", малко в стил Сексът и градът е, много симпатичен, даваха го по АХН.

А сега питането ми е за Гранд хотел - по Кино Нова го гледах до 8ма серия от трети сезон

Скрит текст:
там където гръмна експлозията на новата 1907 година и Хавиер беше на разстрел

Кажете сега къде да си го догледам. Предпочитам да го изтегля, защото компютъра ми е слаб и си го пускам на ТВ, но ако може само онлайн, ок, дайте линк  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт