Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема37

• 67 257
  • 702
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, при пълна упойка за конизация, кога ви тестваха за алергии? Аз си знам, че съм алергична към Нивалин и когато бях по дпълна за операция на киста, ме караха три дни предварително да пия противоалергични хапчета. Сега се чудя да звънна ли на сестрата да я питам дали и сега да ги купя, защото ме искат ден преди операцията?

Аз съм алергична към някои упойки. Интересното е, че всеки път са различни. Задължително минавам предоперативна подготовка с лекарства.
И аз. Седмица преди конизацията се тествах и пих 5 дни /не помня точно колко/ противоалергични неща.

# 571
Китикат, глюкоза и инсулин изследвала ли си? Консумираш ли много тестяно, захари?
Да, изследвала съм, няма отклонения. За тестото и сладкото не съм ги изключила напълно, но не прекалявам с тях. Нямам наднормено тегло, нито съм слаба, в границата на нормалното съм.

А картофи, ориз, плодове консумираш ли?
Опитай да ограничиш до минимум всички въглехидрати. Да останат само зеленчуци и то нескорбялни.
Консумирам, защото месо не обичам много, много, а от салатите ме боли корем - имам гастрит, който излекувах, но все пак сурови марули не мога да понеса например. Само пилешко ям и риба понякога. Плодове не ям много.
Чудя се за тези единични лактобацили, защо пак са единични, като от месец и половина пия всеки ден пробиотици. Мисля, че през устата при мен няма никакъв ефект, само вагинално има. Само един път имах нормален брой лактобацили в микробиология и то беше след 7-дневен курс с Гинофилус. Но въпреки нормалните лактобацили имаше и кандида нон-албиканс масово. И след като го спрях Гинофилуса пак единични лактобацили, нищо не остана от тях явно.  #Crazy

# 572
Много странно това при теб  newsm78
Такива микоплазни, трихомони, хладимия и тем подобни пускала ли си? Да не е нещо гъбичките да са вследствие от нещо друго?

# 573
Много странно това при теб  newsm78
Такива микоплазни, трихомони, хладимия и тем подобни пускала ли си? Да не е нещо гъбичките да са вследствие от нещо друго?
Да, пускала съм и са отрицателни.
Те и лекарите не знаят какво да предприемат в моя случай вече.

# 574
Партньорът ти изследвал ли се е?

# 575
Партньорът ти изследвал ли се е?
Нямам такъв. Joy

# 576
Китикат, какъв пробиотик пиеш, ако е някой слаб, нищо чудно, че няма ефект.
Подкрепям Змия за сладкото и въглехидратите, това е храната на гъбичките.

# 577
Спирай тотално захар и брашно тогава  Peace
От пробиотик съм доволна от Опти 6  Simple Smile

# 578
  • София
Чудя се за тези единични лактобацили, защо пак са единични, като от месец и половина пия всеки ден пробиотици. Мисля, че през устата при мен няма никакъв ефект, само вагинално има. Само един път имах нормален брой лактобацили в микробиология и то беше след 7-дневен курс с Гинофилус.
Пиеш лактобацили през устата за вагиналната микрофлора  Shocked, естествено че няма да има никакъв ефект, ефект ще има за чревната флора, максимум за имунната система като цяло. За да има ефект за вгиналната, трябва да се слагат вагинално. И при мен обикновено са намалени лактобацилите, според моя лекар хормоните ми имали отношение - с нисък прогестерон съм, според него решението е или да пия противозачатъчни за регулиране на хормоните, или след всеки цикъл да слагам нещо вагинално, засега чат-пат слагам по нещо вагинално.

# 579
При последните гъбички, пих пробиен, четох някъде че при жени например с поликистоза гъбичките по често се повтарят, понеже съм аз така, съм имала и тропикалис и албиканс че и кандидомикоза  Embarassed

# 580
 Три месеца ги пих, имаше голям ефект!

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 16:14 от Lemy

# 581
Благодаря на всички за включването.  Peace
Леми, ти какви пробиотици пи?
Аз пих Лактофлор и Пробиен Феми флора - ефект 0. От вагиналните съм слагала Лактажин - нямаше ефект и Гинофилус, който имаше ефект, но временен, но съм склонна да го повторя.
Нямам поликистоза, не усещам хормонални проблеми, редовен цикъл имам, всичко ми е нормално според гинекологичния преглед, дори няма признаци на инфекция видимо. Аз само си го усещам сърбежа и паренето.

# 582
Лактофлора е гола вода.
Аз пих Пробиен на сашета, но това беше преди 6 години някъде, вече има много по-нови и качествени, избери си някой друг щом от Пробиен няма ефект.
И си помисли за храненето  Peace

# 583
Звъннах, казаха ми нищо да не пия. Деня преди операцията ще ме тестват и ако се наложи ще се вземат мерки и бла-бла. Нищо не трябвало да пия. Почнах да пия пчелен прашец, разтварям го в малко вода, вие по колко приемате? Аз слагам 1с.л. Колкото до гъбите - ключът както вече са казали е в захарта и тестеното. Аз преди година бях с близо 40кг по-дебела и нямаше преборване с тях. Откакто промених тотално начинът на хранене, всичко откъм наличието им е в норма.

# 584
Момичета, най-сетне ходих при Дянкова да си взема резултата от бипсията - CIN 1-2. Резултатът от последната цитонамазка е  порцио -IIIA,CC- IIC. Докторката каза, че ще правим LEEP. Прочетох доста в нета. Интересува ме има ли момичета, които след тази продцедура са разждали естествено? След нея възстановява ли се шийката? Или каквото е рязано - е рязано?Боли ли? Притеснявам се, да не възникнат някакви последващи проблеми с износване/раждане. Като цяло доста се обърках... Докторката ми обясни, че не е страшно прави се на място в кабинета и после мога да си шофирам дори.  Другото, което не разбрах много е  каква е разликата между LEEP и конизация. LEEP-a ли е по-щадящ? И всъщност и двете са изрязващи продцедури, които се различават единствено по метода на изрязване - ел.примка/скалпел? Съжалявам за объркания пост, но просто ужасно се притеснявам какво следва. Sad Cry

Общи условия

Активация на акаунт