"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 3

• 86 894
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Оххх Бахар и затвора си е същата патка че и по зле,а ще ни я показват и там мнооого.А той мисля че всъщност берат вижда онзи който взе ножа,да излиа от къщата на Бахар.Чудя се дали пък точно Берат няма да изкара Бахар от затвора.
Някой ще каже ли с две три думи интересното от днес.

# 691
Оххх Бахар и затвора си е същата патка че и по зле,а ще ни я показват и там мнооого.А той мисля че всъщност берат вижда онзи който взе ножа,да излиа от къщата на Бахар.Чудя се дали пък точно Берат няма да изкара Бахар от затвора.
Някой ще каже ли с две три думи интересното от днес.
И да я изкара, тя пак ще се отнася така студено с него, ако аз бях на нейно място каквото и да направи човека, който ме е изнасилил, никога няма да му простя. А вие, момичета, бихте ли му простили?

# 692
Да бе кога ще се разбере за изнасилването на Бахар? Да не чакаме второто пришествие да му се невиди.

# 693
Да бе, последното нещо, което ще направя е да му простя  Crossing Arms

Фериде и тя съвсем изтъпяла. Днес Ейлюл за не знам кой път и обяснява как разваля семейства и бла бла, онази седи пред нея, мига като крава и не се усеща да си тръгне ooooh!

# 694
Не аз не казвам че трябва да му прости,просто се чудя дали той няма да помогне за излизането и.
Аз днес не съм гледала но не се учудвам на Фериде тя обикновенно така прави,мълчи есе едно не знае какво да каже или да направи независимо от това дали е права или греши.

# 695

Eй, тази Бахарка, бе...  ooooh! За малко да я изпусне Кемал от поглед и тя вече е сътворила следващата глупост и се е забъркала в нова каша.  Shocked Чудя се, никой ли от този голям сценарен екип не се е усетил (за хиляда и кусур епизода!), че героинята им се държи меко казано като човек с ментални проблеми.  Joy(Тоест, като глуповата и бавноразвиваща се...  Mr. Green)
Скрит текст:

Мярнах една серия напред, от затворническия й период. Докато Кемал правеше всичко възможно, за да я измъкне, тя отказваше свижданията с него.  ooooh! Дори подаде молба за развод! #Crazy

А за "професионалната етика" на доктор Синан просто нямам думи!  #Crazy Репликата му към Шахин: "Вземи бъбрека на Бахар и се покрий" напълно го дискредитира като лекар и човек.  Stop
Ето инфо за предстоящите епизоди по Нова тв.
Скрит текст:

Бахар получава най-тежката присъда!

Кемал и Шахин не спират да се обвиняват взаимно за новото нещастие, надвиснало над главата на Бахар.
     Джунейт и Фериде преживяват победа над Ейлюл, но Кемал губи любимата си за пореден път.

Мощната, някога, фирма на Козан е пред фалит. Осман ипотекира семейното имение, за да спаси компанията. Алпер наема Бора, за да прелъсти Йелдъз. Той се представя за психиатър, който може да помогне на майка й да се съвземе. Бавно, но упорито печели доверието на Йелдъз и успява да я изведе на вечеря, въпреки неодобрението на Зюхре.

Следовател Саваш се опитва да спаси Бахар от поредното изпитание, което преживява. Той, обаче, не може да й помогне – откриват ножа с нейните отпечатъци по него. Джесур праща свои хора да се закълнат като очевидци на престъплението. Оказва се, че ножът е откраднат от дома на Бахар по негово нареждане. Само Берат може да й помогне, но той не се явява на делото.

Холдингът Козан получава поръчка, която да го измъкне от блатото. Ейлюл се опитва да провали сделката, но Фериде я хваща да краде документите. Тя и Джунейт печелят търга и спасяват фирмата.

Ферман вижда Бора в дома си и гони натрапника. Йелдъз се оправдава с неговата измяна. Той я удря, което пък я подтиква да му измени с мнимия доктор. Ейлюл и Алпер са щастливи от развоя на нещата и доволно потриват ръце.

След всички показания и фалшиви доказателства осъждат Бахар на 15 години затвор. Присъдата й влиза в сила веднага и тя не може да види детето си за последно. Кемал успява да говори с нея. Предлага й да избягат надалече, но напразно - тя не се съгласява.

Фериде вижда как Бора се кара с приятелката си. Любимата на Джунейт намира начин да стигне до момичето и разбира, че той всъщност е жиголо и изнудвач. Йелдъз се съсипва като научава истината за любовника си. Признава на Фериде какво е направила. Отиват в дома му и виждат монтираните камери. Йелдъз получава запис с цел изнудване.

Шахин усеща, че "натопяването" на Бахар е постановка на Джесур. Не успява, обаче, да открие  доказателства, за да й помогне. Двамата с Кемал се обвиняват взаимно и се налага Умут да вземе нещата в свои ръце. Той дава подкуп на свидетелите, но пак не може да спаси близначката си от затвора.

Ейлюл, за пореден път, удря по достойнството на Осман Козан. Казва му за случилото се между Ферман и Йелдъз. Гордият богаташ изсипва своя гняв върху зет си, но това не е достатъчно за омразата на бившата му снаха. Тя продължава да крои нови пъклени планове за отмъщение...

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 07:45 от AfroditE

# 696

Eй, тази Бахарка, бе...  ooooh! За малко да я изпусне Кемал от поглед и тя вече е сътворила следващата глупост и се е забъркала в нова каша.  Shocked Чудя се, никой ли от този голям сценарен екип не се е усетил (за хиляда и кусур епизода!), че героинята им се държи меко казано като човек с ментални проблеми.  Joy(Тоест, като глуповата и бавноразвиваща се...  Mr. Green)
Скрит текст:

Ти пък!!! Laughing Ми че тя е студентка по право, бе! Нали така беше!? Че за толкоз серии дадоха ли я веднъж да чете за изпити, че ако да - забравила съм. Ама сериал да става. Чудя си се как така се зарибих от някоя си серия да го следя. Но го махам при някои моменти показващи умствената мощ на Бахар /или на сценаристите/. Така че, явно съм сложила началото на отсвирването от моя страна. Добре, че артистите играят сносно. Без Бахар и Фериде.

# 697
Феридето (Шейма Коркмаз) не е актриса, не чакайте от нея добра игра като Шахин или Хандан, или пък Ейлюл.
Чела съм, че е човек на изкуството, но ся ми изкочи от акъла какво е завършила и май освен в "Прости ми" другаде не се е снимала. И Кадер е много добра. Обаче с българският превод се губи интонацията и въобще целия блясък на актьорите. Бахар като актриса ми е безразлична, не й се впечатлявам на простотиите. Излиза, че е глупава и Кемал освен бедна, си е взел и тъпа жена.  #Cussing out
Чакам Инджи да се появи, ама да видим кога. И нея не я харесвам като актьорска игра, но визуално повече ми допада от Бахар.

# 698

Хандан и Ейлюл правят страхотни образи. Щом карат зрителите да ги намразят. Докато Кадер е страхотно попадение. И като игра и като образ в сериала. Достоверно изграден. Май и тя стана студентка   newsm78,  но не знам в кой университет и т.н.

# 699
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Четох някъде че  Шейма Коркмаз, като ученичка е рисувала добре и родителите са искали да учи в Художествена академия, а тя си падала по театъра.В крайна сметка мама и тати надделяват и тя записва и завършва ХА.Като си взема дипломата, хвърля я на домашните и отива да се снима в ''Прости ми'' Laughing

# 700
А някой има ли си представа защо ментално болното Бахар не ще да ходи на свиждания с Кемал? Защо иска да подаде молба за развод? Наистина, не мога да я разбера тая женица.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 701
То тя самата не може да се разбере, камо ли друг да я разбере Joy

не съм гледала сериала, че ме дразни бахарката

Ето инфо за предстоящите епизоди по Нова тв.
Скрит текст:

Бахар получава най-тежката присъда!

Кемал и Шахин не спират да се обвиняват взаимно за новото нещастие, надвиснало над главата на Бахар.
     Джунейт и Фериде преживяват победа над Ейлюл, но Кемал губи любимата си за пореден път.

Мощната, някога, фирма на Козан е пред фалит. Осман ипотекира семейното имение, за да спаси компанията. Алпер наема Бора, за да прелъсти Йелдъз. Той се представя за психиатър, който може да помогне на майка й да се съвземе. Бавно, но упорито печели доверието на Йелдъз и успява да я изведе на вечеря, въпреки неодобрението на Зюхре.

Следовател Саваш се опитва да спаси Бахар от поредното изпитание, което преживява. Той, обаче, не може да й помогне – откриват ножа с нейните отпечатъци по него. Джесур праща свои хора да се закълнат като очевидци на престъплението. Оказва се, че ножът е откраднат от дома на Бахар по негово нареждане. Само Берат може да й помогне, но той не се явява на делото.

Холдингът Козан получава поръчка, която да го измъкне от блатото. Ейлюл се опитва да провали сделката, но Фериде я хваща да краде документите. Тя и Джунейт печелят търга и спасяват фирмата.

Ферман вижда Бора в дома си и гони натрапника. Йелдъз се оправдава с неговата измяна. Той я удря, което пък я подтиква да му измени с мнимия доктор. Ейлюл и Алпер са щастливи от развоя на нещата и доволно потриват ръце.

След всички показания и фалшиви доказателства осъждат Бахар на 15 години затвор. Присъдата й влиза в сила веднага и тя не може да види детето си за последно. Кемал успява да говори с нея. Предлага й да избягат надалече, но напразно - тя не се съгласява.

Фериде вижда как Бора се кара с приятелката си. Любимата на Джунейт намира начин да стигне до момичето и разбира, че той всъщност е жиголо и изнудвач. Йелдъз се съсипва като научава истината за любовника си. Признава на Фериде какво е направила. Отиват в дома му и виждат монтираните камери. Йелдъз получава запис с цел изнудване.

Шахин усеща, че "натопяването" на Бахар е постановка на Джесур. Не успява, обаче, да открие  доказателства, за да й помогне. Двамата с Кемал се обвиняват взаимно и се налага Умут да вземе нещата в свои ръце. Той дава подкуп на свидетелите, но пак не може да спаси близначката си от затвора.

Ейлюл, за пореден път, удря по достойнството на Осман Козан. Казва му за случилото се между Ферман и Йелдъз. Гордият богаташ изсипва своя гняв върху зет си, но това не е достатъчно за омразата на бившата му снаха. Тя продължава да крои нови пъклени планове за отмъщение...

Както се казва - да си жива и здрава Mr. Green bouquet

# 702
Момичета, не искам да сменям темата, но само искам да споделя. Започнах да гледам един много интересен сериал (ако някой иска да знае къде го гледам, да попита). Казва се Висше Общество (пак е турски). Там неочаквано срещнах нашият Тунч, момичето което играеше в Север-юг (пак турски сериал) и също се влиза в ролята на Ейлюл от Кварталът на богатите (отново турски), и Елиф от Част от мен (отново турски който вмомента го дават по бтв от 20:00 часа. Много е интересен сериала, препоръчвам ви да го гледате  Peace

# 703
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Грях ми на душата, но днес не почувствах и грам съчувствие към Бахар...Като IQ-то ти е под средното слушай какво ти говорят хората и изпълнявай...Да сгрешиш е човешко, но всеки път да настъпваш мотиката, колчем ти се предостави случай е ......диагноза!  Sick
Да поседи сега в тюрмата да и дойде акъла! newsm78 Такива....само до печката...И да се молят от семейството да не обърка копчетата на газовата фурна.... ooooh!

# 704

Благодаря, коте! Четох за този нов сериал. Ето, значи, къде изчезнал нашия Тундж. Едва ли ще се появи отново в сериала. Макар, че тези серии, които "текат" сега са снимани от по-отдавна и е възможно като време пак да се появи за малко. Някоя от вас, която следи сериала има ли информация какно става с този герой?

Общи условия

Активация на акаунт