Лакове за нокти-104

• 124 512
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
На мен ми се вижда доста излишно , не толкова практично и поредната глупост за която човек да си даде парите Simple Smile

# 601
Здравейте, момичета! Какво ви е мнението за лаковете Sally Hansen? Издържливи ли са, лесно ли се нанасят, покривни ли са?  newsm78

# 602
Здравейте, момичета! Какво ви е мнението за лаковете Sally Hansen? Издържливи ли са, лесно ли се нанасят, покривни ли са?  newsm78
При мен са добре, но аз нямам оплаквания и от други лакове.

# 603
  • Бургас
При мен също са добре,покривни са,оставам си фенка най-голяма обаче на Опи.

# 604
Благодаря, момичета! Ще поръчам за проба, щом сте доволни и ще дам отзиви!  Peace  bouquet

# 605
  • София
И аз нямам оплакване от лаковете на Sally Hansen.  newsm10

# 606
  • Пловдив
Мнението ми за лаковете Yes love...ми се припокрива с това на Стихия...от форума се зарибих, благодарение на момиче от тук, което ми закупи желания лак и ми го изпрати го имах...лакирах се два пъти и го размених - няма хубава покривност и частиците почти не се забелязват, едрите и при мен не искаха да се полепват по четката, абе с две думи в шишето и на чужди нокти е ок, на моите не.

Аз съм така, само че по-зелено, не знам защо синее  Crossing Arms

ето го лака /и от тук е по-зеленеещо/
Скрит текст:

# 607
трайни ли са тези лакове, на катрин арле, иначе ползвам тази марка козметика , но лакове не съм

# 608
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
 От днес: OPI  цвят - A Great Opera-tuniti + ваденки Simple Smile
Скрит текст:

# 609
  • Пловдив
трайни ли са тези лакове, на катрин арле, иначе ползвам тази марка козметика , но лакове не съм

На моята плочка всички лакове изкарват около 3 дена, с топ-лак отгоре малко повече.

# 610
  • Стара Загора
Zoya Summer 2016 Sunset & Seashells Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.jarynails.com/2016/05/zoya-nail-polish-summer-2016_15.html

Кремовете не са нещо, което да не сме виждали, но пясъчните са страхотни. Зеленият прилича на Apple, но ми е любим цвят и бих взела в този вариант. Heart Eyes Levi, Zooey, Bay Tilly също. Crazy

От мен един маникюр с пеперуди. Heart Eyes

Скрит текст:

http://www.bornprettystore.com/blue-wings-butterfly-design-print … cals-p-16995.html

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 11:46 от iv4enceto_91

# 611
Още едно свежо зелено предложение от мен:

# 612
  • Бургас
Пясъците на Zoya са прекрасни,харесват ми всичките. Heart Eyes Зеленият най-много. Crazy

# 613
  • София...........
И аз набелязах 3-4 пясъка... Embarassed, нещо феичката няма ли да измисли  newsm78  bouquet

# 614
  • Стара Загора
Копирам си отговора от едната група във фейсбук:

Момичета, от Сащ не съм поръчвала много време. Сигурно има 2-3 год., но и с този долар няма да е особено изгодно. Най-добре да поръча някой с регистрация за салон от Бюти1, ако ги заредят. Peace

11 $ + още толкова за шипинг Twisted Evil

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m5 … hels&_sacat=0

Общи условия

Активация на акаунт