Лакове за нокти-104

• 124 435
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Като изключим синкавите частички, този е копие на Принцесата на Катрис, само, че и тя май вече не се намира  Thinking

Скрит текст:

# 616
  • Вестерос
Този най ми хареса на мен.

Другите пясъци съм ги виждала на перфект, ейвън..

# 617
И аз точно за Катрис се сетих Simple Smile Хубави са пясъците, ама нещо ми мина май мерака за тях. Засега  Twisted Evil

# 618
Момичета, здравейте, пълен лаик съм в темата. Искам да ви питам, какъв маникюр и педикюр трябва да си направя, за да изградят една седмица на морето? Не искам да нося лакове и пр. да се занимавам. Ще отида при маникюристи, но какво точно да искам, да е трайно?

# 619
  • В полите на Пирин планина
Новите пясъци на Зоя са супер. Задължително ще придобия някой.  Heart Eyes
Аз все още съм голям почитател на пясъците.

# 620
Злополучен първи опит за омбре. Това е ръката, която успях да поизчистя (ползвах течна лента, ама и нейното нанасяне се оказа не толкова просто). Някой ден, като имам нерви, ще пробвам пак.  Crazy

# 621
Момичета, здравейте, пълен лаик съм в темата. Искам да ви питам, какъв маникюр и педикюр трябва да си направя, за да изградят една седмица на морето? Не искам да нося лакове и пр. да се занимавам. Ще отида при маникюристи, но какво точно да искам, да е трайно?
Поискай да ти направят гел-лак. Издръжливостта му е до месец, а на някои марки - и отгоре. Peace

# 622
Barry M Lolly Gloss Collection Summer 2016
Благодаря ти, че постна в темата за тези лакове Hug Бари М имат някаква нова колекция с кокос мисля, и в Ук само тях промотират, тези въобще не ги бях забелязала.
Вчера си взех оранжевия и лилавия, и двата ги пробвах веднага. Оранжевия сякаш повече ми харесва, но и двата са много хубави, лъскави дори и без топ лак. А и миришат на сладко като изсъхнат  Simple Smile

# 623
  • Варна

Галактически нокти

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 11:28 от viksdesire

# 624
Поискай да ти направят гел-лак. Издръжливостта му е до месец, а на някои марки - и отгоре. Peace
Това е лак, който се изпича, нали? Не че знам точно как, само съм чувала. И после как се маха? А като междувременно ноктите си растат, не става ли грозно?

# 625
Това е лак, който се изпича, нали? Не че знам точно как, само съм чувала. И после как се маха? А като междувременно ноктите си растат, не става ли грозно?
Да, изпича се. Махането най-добре в салон да идете да Ви го свалят, когато стане време, за да не си увредите ноктите, иначе може и в домашна обстановка, разбира се. А ако е френски маникюр или някой по-телесен цвят, почти не си личи израстването, иначе с цветните лакове си личи, но не е и грозно (поне за мен), т.к. е равномерно, линията е правилна.

# 626
  • София
....да не си увреди ноктите...  Гел лаковете толкова много увреждат ноктите! Красиво, но създава голям проблем след това.

# 627
Втори опит за омбре. Мисля, че започнах да му хващам цаката, но пак не успях да почистя добре след това. Повече няма да ползвам течния латекс, имам чувството, че става още по-голяма цапаница с него.

# 628
Mozzie аз когато правя преливки почиствам с четка, напоена с разредител за лак за нокти (ползвам на Пърфект). Всичко зацапано пада от раз  Peace

# 629
....да не си увреди ноктите...  Гел лаковете толкова много увреждат ноктите! Красиво, но създава голям проблем след това.
Тук не мога да се съглася. При правилно поставяне и премахване, както и при употребата на качествени материали - доста дълго време трябва да се поддържа такъв тип маникюр, за да се стигне евентуално до увреждане. Но, виж, ако дамата тръгне сама да си го "чопли" или пък ѝ го маха маникюрист, който няма идея какво прави - да, и от веднъж ще се стигне до негативни последици. Peace

Общи условия

Активация на акаунт