Лакове за нокти-104

• 124 662
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Уникални красоти показвате както винаги  bouquet .
Аз днес си взех
да си дам почивка от евелина 8 в 1 .
Някаква идея как да избегна счупването на нокът който ми се е сцепил по средата на нокътната плочка? С какво да го залепя? Няма как да изпеля там защото е в средата  newsm78 Sad Cry

# 586
Препоръчайте ми нещо, с което да постигна подобен ефект, може и да не е 2 в 1, а да се нанася над бял лак.

China glaze point me to the party

# 587
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ох, да споделя ... само вие ще ме разберете Simple Smile Чак не мога да се наканя да отворя някой от сетовете ... толкова са ми хубавички Simple Smile Днес имаме 18-годишнина от свадбата и мъжОто ми купил от Бея 3 сета на ОПИ -  Venice; All stars; New Orleans + top Simple Smile Ще им се порадвам още малко неопетнени и започвам Simple Smile

Скрит текст:

# 588
  • В свой си свят :))))
Ох, да споделя ... само вие ще ме разберете Simple Smile Чак не мога да се наканя да отворя някой от сетовете ... толкова са ми хубавички Simple Smile Днес имаме 18-годишнина от свадбата и мъжОто ми купил от Бея 3 сета на ОПИ -  Venice; All stars; New Orleans + top Simple Smile Ще им се порадвам още малко неопетнени и започвам Simple Smile

Скрит текст:

Ауууу, как няма да те разберем Hug Hug Hug
Честит повод и честити подаръчета...да си ги ползваш с голям кеффф   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 589
Благодаря!

Почти безобидн@, честита годишнина, страхотен подарък! Simple Smile

# 590

Мацки, някой знае ли този ефект как се постига?
Стикери ли са това?  Thinking

# 591
...
Някаква идея как да избегна счупването на нокът който ми се е сцепил по средата на нокътната плочка? С какво да го залепя? Няма как да изпеля там защото е в средата  newsm78 Sad Cry
Можеш да го залепиш в парченце от салфетка/ чаено пакетче, и лепило за нокти/ или моментно лепило. Получава се добре, и издържа докато израстне счупеното. Има доста видеа в youtube.

От мен: China Glaze Lite Brites- Let’s Jam and What I Like About Blue

http://nailpolishpalace.com/?p=733

# 592
  • В полите на Пирин планина
Почти безобидна, честита годишнина и много любов.  bouquet
Страхотен подарък!  Heart Eyes

# 593
Леми е и това ще се краде Mr. Green браво момиче супер идеи имаш.
Кради  Laughing, радвам се, че ти харесва.

Стихия, това е лака:
Скрит текст:

Не се сърди човече, и трите глитъра в тази серия са симпатични:
http://www.coloresdecarol.com/2015/04/china-glaze-electric-nights-collection.html

# 594

Държа да отбележа,че въобще не ми допадат тези лакове,а се запасих не е като да нямам.
Скрит текст:
Стихия, да те бях прочела по-рано. Crossing Arms Поръчах си същия комплект /май и от същия продавач/. Какво не ти допада на тези лакове? Аз се влюбих в тях тук в темата.  Mr. Green

# 595
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Не се стърпях ... OPI Venice collection - цвят -> Amore at Grand Canal + ваденки Simple Smile
Скрит текст:

# 596
Препоръчайте ми нещо, с което да постигна подобен ефект, може и да не е 2 в 1, а да се нанася над бял лак.

Погледни серията Carnival на Golden Rose.

# 597
  • into the blue
Стихия, да те бях прочела по-рано. Crossing Arms Поръчах си същия комплект /май и от същия продавач/. Какво не ти допада на тези лакове? Аз се влюбих в тях тук в темата.  Mr. Green

Ами как да ти кажа,тръгнах с голямата кошница /буквално и преносно/  Mr. Green ,но очакванията ми не се оправдаха.
Нито четката,нито самият лак ми допада,а пък и по-големите частици вътре не мож ги хвана Crossing Arms
Значи по мое мнение по-добре лак +глитър отколкото този  Laughing
Е на теб пък може да ти хареса,иначе за една седмица пристигнаха,няма да дерзаеш много.

Почти безобидн@ честито!

# 598

Аз със втори опит :Д Как се прави това?

# 599

Общи условия

Активация на акаунт