Звездни компромати - 278 част

• 100 159
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
По темата с Аня и нейните опъванки и подплънки в лицето: не напразно казват, че възрастта се познава по шията и ръцете.

# 31
Този актьор ми е брррррр...винаги го свързвам с кофти герои!
значи добре ги е изиграл.
Тц, не е това. Никога не съм гледала филм с него, но усещането ми е същото, може да си е много добър и като човек, и като професионалист, просто физиономията му ме плаши   Embarassed

# 32
  • Бургас
Ех, тия бавачки. Не се научиха. Аз на мястото на Анджелина щях да наема някой секси баваЧ.

# 33

Тази продрана тениска от колекцията на модния гений ли е?

# 34
На първата снимка Брад изглежда много зле. А в статията на руски се вижда Анджелика какви балкони си е монтирала... Как ги носи крехкото и тяло?!  Thinking

Ужасен е този Бруклин. Какъв женствен задник и тенът му е все едно живее в пещера.

# 35
За да не изпусна клюките  Mr. Green

# 36
Вчера се чудех на кой ми прилича Аня Пенчева?!  newsm78 Ато на Кица било.

Шайло е момиче, пита някой по назад.  Peace

# 37
Шайло е много красива. Точно като баща си.  Heart Eyes
Селена много я харесвам. Идеална ми е, и в тяло, и в лице.  Flutter

# 38
# 39

Кимка сменя обувките, но дънките - не. В последната тема колкото нейни снимки бяха показани, все с тези дънки беше Rolling Eyes

# 40
  • Варна

Сурито е набор на малката ми щерка и някак ми е симпатична заради това, обаче като гледам е взела късите крачета на тати вместо тези на мама. Добре, че е чаровница. Simple Smile

А откакто видях преди време една снимка на Моника Белучи с огромна чернилка под ноктите ми стана адски противна. Преди това я обожавах, беше ми идеала за женска красота.

Шайло е смесица между Брад и Анджи, но като цяло с превес на Анджелина. Красиво дете.

# 41
Шайло си е чист малък Брад. Не знам къде виждате Анджелина  Rolling Eyes

# 42
Шайло си е чист малък Брад. Не знам къде виждате Анджелина  Rolling Eyes
Точно.  Peace
И двамата са красавци.
Анджелина хич не я харесвам.

# 43
Шайло си е чист малък Брад. Не знам къде виждате Анджелина  Rolling Eyes

Има и от нея нещо, но чертите им като деца са толкова близки, че не мога да кажа чии са точно. Това е Анджелина Simple Smile
Скрит текст:

# 44
И аз много харесвам Селена Гомез, естествена и нежна красота Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт