Звездни компромати - 278 част

• 100 161
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Първоначалното ми впечатление, когато отворя нейна снимка е че прилича на майка си. Чак когато тръгна да анализирам виждам и от Брад. Предполагам, че ако се сравнят детски снимки на родителите с нейните ще е по- ясно.

А, Човечето е подкрепила твърдението ми със снимка. Simple Smile

# 46
  • вятър в маслините, вятър над хребета
A, добре, че сложихте детска снимка на Анджелина. Върнете сега към снощния разговор и вижте бебешката снимка на Вивиан. Толкова Grinning
Шайло изглежда съвсем различно, особено тия бърни, чак обърнати навън, ги няма при нея.

# 47
Има и от двамата по нещо, но повече ми прилича на Брад Peace
Скрит текст:
- Брад Пит и Шайло

# 48
  • където ми харесва
А на мен Шайло изобщо не ми харесва. И смятам, че Никол е много сладко дете. Също така, не мисля че Валери и Николета са грозни, просто тя си скапа лицето от правене на скули.

# 49
  • Viena

Сурито е набор на малката ми щерка и някак ми е симпатична заради това, обаче като гледам е взела късите крачета на тати вместо тези на мама. Добре, че е чаровница. Simple Smile

А откакто видях преди време една снимка на Моника Белучи с огромна чернилка под ноктите ми стана адски противна. Преди това я обожавах, беше ми идеала за женска красота.

Шайло е смесица между Брад и Анджи, но като цяло с превес на Анджелина. Красиво дете.+1  Peace

# 50
  • До морето
За мен пък Шайло е отрязала главата на майка си + някоя друга черта от баща си.
Как се казваше момченцето им?

# 51
  • София
За мен пък Шайло е отрязала главата на майка си + някоя друга черта от баща си.
Как се казваше момченцето им?
За мен също, прилича основно на Анджелина.
близнаците се казват Вивиан и Нокс  Peace

# 52
Докато сме по темата.

Анджелина Джоли

Скрит текст:

# 53
  • Великобритания
Джен. Лопес ..хихиих странна рокличка е избрала да се появи на American Idol
http://www.img-share.eu/f/images/177/12822457_1554629161532615_9 … 7739_njI71NOu.jpg

# 54
Лейди Гага
Скрит текст:

# 55
Абсолютно копие на майка си е Шайло - и нос, и форма на очи, и цялостно излъчване, а близначката Виви прилича повече на баща си, това виждам аз.
Килиън Мърфи ми е еоткровено плашещ, като му видя очите, ме навява, че е избягал от някоя психиатрия, бррр  Crazy Може и добре да играе, но ми е адски отблъскващ  Tired

# 56
  • София
A, добре, че сложихте детска снимка на Анджелина. Върнете сега към снощния разговор и вижте бебешката снимка на Вивиан. Толкова Grinning
Шайло изглежда съвсем различно, особено тия бърни, чак обърнати навън, ги няма при нея.

то само погледа на Вивиан да отбележиш...

# 57
  • Пазарджик/Лондон
Джен. Лопес ..хихиих странна рокличка е избрала да се появи на American Idol
http://www.img-share.eu/f/images/177/12822457_1554629161532615_9 … 7739_njI71NOu.jpg

Много харесвам JLo и роклята, но поотделно Rolling Eyes.

Селена ми е голяма сладурана още от Дисни Heart Eyes.

# 58
Заприлича ми на Ким Кардашиан
и си помислих,
какво ли ще стане,
ако инвестира в задник  Mr. Green
Че тя отдавна е инвестирала в задник. Просто не е като ремаркето на Кимката. Mr. Green
http://shoknovini.com/wp-content/uploads/2015/09/20150515_niknassoee.jpg

# 59
  • Варна
Лупита. Не си спомням дали е показвана в темата. Така и не успях да я възприема с тази прическа.

Общи условия

Активация на акаунт