Хайде, покажете си спалните 8

• 166 946
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Аз съм си завряла детето на 12 кв.м. и се ширя в спалня 30 квадрата. А терасата ни е обща. Лош, лош родител. 😀
Естествено, дъщерята имаше претенции като се нанасяхме, но се съгласи, че в родителската спалня сме двама и имаме право на двойна площ. 😃
Малката площ не й пречи да се застоява вкъщи, вместо игра навън на неограничено пространство, колкото и да я ръчкам.
В предишното жилище бяхме в спалня 14 квадрата с детско креватче вътре. Наживях се на теснотия, не искам повече.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 14:35 от Doro

# 556
Аз съм от тези, за които голяма спалня не е необходима - стига ми да има легло и гардероб. Simple Smile Иначе за голямо предимство считам да има баня към родителската спалня.

# 557
Аз пък не ща баня..да ми смърди на канал..бляк. Както са и без прозорци в БГ...ептен...

Синът ми и без това е все на леглото си в детската. 😜

# 558
blue.angel благодаря! Чудно се е получило. Разгледах снимкките по-рано, много добре се ориентирах. Нашата стая е абсолютно същатата. Браво и за сръчността 🙂

# 559
Баня и тоалетна към спалнята са най-големият комфорт,на вилата имам и е страхотно,с вграден гардероб срещу тях-живота ми минава  на друго ниво-заключвам вратата излизам си по хавлия ,разхождам се гола,мажа се ,суша си косата,обличам се на спокойствие ,изобщо голЕм кеф!

# 560
А от кого се криеш всъщност Simple Smile

# 561
А от кого се криеш всъщност Simple Smile
От децата примерно. За мен /както се къпя и сутрин, и вечер/ е супер удобно.

# 562
Е..ние с бани в коридора също се къпем. Не е веднъж годишно..поради отдалечеността на банята на 5 метра от спалнята 😄...

А и никога не съм се заключвала в спалнята..не намирам за нужно.

Не съдя и критикувам ..просто ми е странно и си пиша мнението. Това е.

# 563
Ами пробвай да излезеш от банята с маска на лицето,да се намажеш с кокосово и какаово масло ,което трябва да изчакаш да попие 10 Мин чисто гола ,да си сложиш дежурното масло на косата ,да я срешеш,да си махнеш маската от лицето ,да си издухаш косата със сешоар -ГОЛА,щото нали маслото трябва да попие  и през цялото това време да влизат и излизат разни деца и да вика аууууууууу пак ли си голааааа ???😂  И ще разбереш какъв благодат е автономната спалня&баня.
Може и да пробваш със секс през деня и да не ти се налага да ходиш гол пет метра до банята и да срещаш разни роднински муцуни 😜

# 564
Аааа...ами едни гащи слагам аз, и да си попива маслото 😄

Виж за секса съм съгласна. Ама и там ,  ако е навалица вкъщи...трудна работа.

# 565
Абе секса в офиса е най-зареждащ ама да не спамя темата 😂

# 566
  • София
Добро утро. Да повдигна малко темата с готова спалня Simple Smile
Скрит текст:

Чудничка ❤
Шкафът какъв цвят се води и откъде е?

# 567
Писала е дамата от къде и какъв е комода. Не прочетохте ли два поста под  мнението което цитирате?

# 568
  • София
Хубаво звучи баня в стаята,ние имаме две,но нито една от двете не е към никоя стая,макар че моят син на едната й вика ”моята баня” и само нея си ползва.
Спалнята ни е по-малка от детската,но по други критерии ги разпределихме.Детската е по-светличка и топла(южна),спалнята ни е северна.Аз пък за голюм плюс считам наличието на ключ към вратата на спалнята 😂 Както искате го тълкувайте,хлапето е на три и влиза като тайфун по всяко време на денонощието.

Писала е дамата от къде и какъв е комода. Не прочетохте ли два поста под  мнението което цитирате?
Щом питам,дали съм прочела според вас?

# 569
  • Стара Загора
Добро утро. Да повдигна малко темата с готова спалня Simple Smile
Скрит текст:

Чудничка ❤
Шкафът какъв цвят се води и откъде е?
[/quote
Мерси. Дъб небраска натюр е цвета на Егер. Изработен е по поръчка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт