Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 36 047
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Да Джоли - учителки и то какви....Но Дафа ще надмине и двете....

Но пък ще има много хубави моменти с Елиф и Кахраман....Затова трябва да им се наслаждаваме....като  нафора ще бъдат....
Когато Елиф разговаря с бебето и го нарече лъч светлинка....Лъч светлинка в моя мрачен живот....Не си спомням точните думи, но в тази посока бяха думите на Елиф...Мрака ще бъде разкъсван от лъч светлина....
Изключително тежък сериал. С дублажа и разкъсване на епизодите се губи много от истинското преживяване....Например епизода, който беше излъчван снощи завърши, че Кахраман чу думите на майка си, че Елиф е майка на детето....Чакахме седмица, за да разберем какво ще се случи....
Имахме много време, да изгледаме епизодите на всички езици, да чуем интонацията в диалозите....да погледнем от всички страни случващото се.....Нямам спомен колко теми изписахме, но са повече от 50....като имаше  седмици в които една тема не стигаше.....

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 17:16 от MAMA-AN

# 106
# 107

Моля ви, пуснете ми, ако е възможна, серията от тази вечер. Че бях на рожден ден и не можах да я гледам!
Орси, не намерих качена 19 серия...може би утре ще я качат...тук има до 18 серия...

Благодаря, Гости, но тук не излиза. Защото една анкета преча, която не искам да попълня.

Пак атентат в Истанбул на Истиклял!!!

# 108
Криси може би си пропуснала поста наЗлати - тя също е дала линк за качените епизоди на Част от мен - тук го има 19 епизод....

http://gledaiseriali.online/category/%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-%D … 0%BC%D0%B5%D0%BD/

# 109

Здравейте мили мои момичета,  честит Тодоров ден. Честито на именниците.

Тази сутрин бях на  служба в ставропигиалния  манастир и запалих  свещички за всички ни  за здраве.

Бъдете спокойни. Всички сте споменати за здраве./Само на тези, на които знам имената по л.карта/

Снощи пак изгледах и тази серия  на  Съдбата.  То сме писали, писали и пак  писали как мошенничката
свекърва мъчеше да се отърве от въпросите на Кахраман, кое е бебето в корема на Елифи защо не е казала на него ???
 Колкото повече го гледам този филм, толкова повече се възхищавам от играта на  Йозджан.  Голям актьор.
Приятна вечер и всичко най-добро.

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 13:26 от sisi55

# 110
Криси може би си пропуснала поста наЗлати - тя също е дала линк за качените епизоди на Част от мен - тук го има 19 епизод....

http://gledaiseriali.online/category/%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-%D … 0%BC%D0%B5%D0%BD/

Аниии1 благодаря! Записах и това в "предпочитани".

Не съм го пропуснала /на Злати/. Бях го записала и него. Но утре ще гледам, защото голямата внучка е при мен!

Лека ви нощ с целувки, милички!

# 111
Сиси - благодаря, че мислиш за всички нас  Hug

За Съдбата - така е....сега като гледам двете вещици ми стават още по-противни.....Ама не мога да си излея всичко, защото ще засегна и бъдещи моменти, които още не са излъчвани.....
И съжаленията към Дафа на някои дами ми идват в повече....Дафа го била направила, защото страдала....Ще замълча  smile3505 защото....

Криси до понеделник вечер имаш време да изгледаш епизода.....

Ози пее за вас....

elif ve kahraman آه تلك العينين أوزجان دنيزah o gözlerin ozcan deniz

https://youtu.be/6e2pqqpifqk

# 112
Добро неделно утро  lovekiss
Добре ли спахте  Sunglasses
Да започнем деня с Айча Варлъер  Hug

Прекрасен почивен ден само с положителни емоции  Hug

# 113
  • Стара Загора
Добро утро на всички HugАни HugДобре спахме и даже се успахме Grinning                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
Скрит текст:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Момичета,нека денят ви бъде прекрасен,пълен с положителни емоции и незабравими мигове Hug

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 09:57 от bojana maneva

# 114
  • Русе
Добро утро!  Hug

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ!  bouquet

Скрит текст:

Ани  Hug и аз съм на вълна Айча - ''Кехрибар'' не гледах ( нали се отдалечих малко от тези сериали, а и колегите и там  ooooh! никак не ме подлъгаха да погледна поне)  Peace

Боби  Hug

Прекрасен ден ви желая  Hug, макар и да не изглежда съвсем пролетно...

# 115
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани добре си поспахме и както каза Боби даже се и успахме... Joy Joy Joy но нали за това е неделя....човек да се отпусне....
Боби,благодаря за кафето с Кахраман....но скоро няма да го видим усмихнат с прекрасните бръчици от смях както казва Ани... Naughty
Цвети аз също не се изкуших да погледна Кехлибар....не ми харесаха патньорите Embarassed добре си се отдалечила от сериалите....май е време и аз да го направя.... Crossing Arms
Така, че ще ви пожелая приятни мигове с нашите герои....нека пролетта, която настъпва внесе в душите и домовете ви много усмивки и радост.....
Беше ми хубаво с вас....до нова среща ....надявам се... Wink
нещо любимо за мен, за настроение в неделния ден...

# 116
Добро късно утро! Laughing Hug

Честита първа пролет! newsm51

Ани HugБоби HugЦвети HugГости Hug и на всички,които минат по-късно-Бъдете щастливи!!! newsm51

И аз не съм гледала Кехрибар,защото в момента съм с много сериали! Laughing

Приятен ден на всички! bouquet bouquet bouquet

# 117
# 118
  • Стара Загора
Ани HugЦвети HugГости HugЗлати Hugи аз не харесах партньора на Айча!Може и да е интересен сериала,но не ме изкушава да го гледам Embarassed                                                                                                                                                                                                      Гости,
Цитат
Беше ми хубаво с вас....до нова среща ....надявам се..
                       Това ми звучи като сбогуване Sad Дано не е така Praynigзащото ще липсваш и на нас и на Ози GrinningА Кахраман пак ще се усмихва,макар,че ще мине през ада Naughty След всяко зло идва добро Hug                                                                                                                        Ани,и аз чета коментарите в другата тема kaffeetrmker_2 Откъдето и да погледна нещата, не мога да оправдая Дафа,камо ли да и съчувствам Crossing ArmsА пък за мнението,че Кахраман е"пълен егоист" нямам думи #Crazy #Crazy #Crazy Но"по вкус и по цвет,товарищи нет"                                                             Дилаханъм Hug                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

# 119
Злати  Hug Цвети  Hug Гости  Hug Боби  Hug

Гости - цитираното от Боби и на мен ми прозвуча като сбогуване....Сакън  Naughty Naughty Naughty

Не съм гледала Кехлибар с Айча....Но ако мамашите случайно го превеждат ще гледам епизодите с превод...но нямам време да търся има ли тема за този сериал....

Ох момичета, вече съм стара и явно, че нищо не разбирам.....Как не съм разбрала до сега, че Кахраман е "един егоист".....А Дафа е мила и добра жена....Правилно казват хората, че човек цял живот се учи.....

Приятен обяд и целувки от Кахраман  love001 love001 love001 love001 love001

Общи условия

Активация на акаунт