Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 36 044
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, Hug честита първа пролет и международния ден на щастието, нека бъдем щастливи всеки ден.
Много сладка Айча, харесваха ми с Ерко в Сон Бахар.

# 121
Наде желая ти вечно щастие и винаги да бъде живота ти като пролет  Hug

И аз много я харесвам Айча - Сон бахар е първата ми любов.... Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Но тук и двамата й партньори не ме кефят...

# 122
Ани, Hug мерси подобно.
Вярно много грозни бабаити бе, хич не ги виждам като двойки с нежната Айча.
Този с пищова игра в Дила.

# 123
Наде - брадатия е Неджип Мемили - игра в Дила ханъм...Но съм го виждала без брада, още по-кофти е....Но пък играе хубаво...Такива противоречиви чувства ме накара да изпитвам в Дила ханъм към героя му....

# 124
Наде - брадатия е Неджип Мемили - игра в Дила ханъм...Но съм го виждала без брада, още по-кофти е....Но пък играе хубаво...Такива противоречиви чувства ме накара да изпитвам в Дила ханъм към героя му....

Здравейте мили мои момичета,  приятен неделен ден. Пък и каквото слънце е пекнало - направо разкош.
Хей, момичета, нали днес - 20.03 започва астрономическата пролет.  Честита  Астрономическа  първа пролет.  Днес, утре и в други ден - на 22.03. е пролетното ни равноденствие.  Да сме щастливи, винаги пълни с емоции и да се сбъдват  мечтите ни.

АНИ,  скъпа, колко се радвахме на любовта на Ръза и Дила.  Как сега тази поза и снимка, която си ни постнала  да не показва любовта  на Ръза към  Дила ???  Аз я виждам със сетивата си. Момичета, я погледнете как само  Ръза е притиснал Дила до гърдите си ??? Тогава е имал и коремче.  Как притиска коремчето  и гърдите си  в тялото на Дила ???   Как влюбено я гледа ???   Ами лявата му ръка как притиска  талията на Дила към себе си !!!  Я вижте телата им колко са залепени едно в друго ???  Това ако не е любов,  какво е ???
Нищо, че няма  целувка.  Защо им е целувката - тази прегръдка е  100 пъти  по-романтична и  възбуждаща  от  целувката.

Ани, ти си права - наистина в  Парченцата не се усети  любовта на Джихан към  Гюлсерен.  Ти през миналата година го пишеше, а аз пишех, че толкова са се забъркали  в проблеми, че нямат време за себе си.  Дори писах, че филма не е любовен.  И  сега си мисля същото - филма  Парчетата не е любовен, а драмата на всички семейства в сериала. За мен Парченцата е  семейна   психодрама.
Скрит текст:
  Скъпа, ти знаеш, че аз съм  църковен човек и винаги, когато  ходя на църква винаги откупувам литургии и  пиша всички нас, на които знам имената им. Това е най-малкото, което мога да направя за нас, които пишем в темата.

# 125

Приятна вечер от най-красивата екранна  двойка. Всичко хубаво.

# 126
Сиси  Hug за нашите любимци Галип и Сабиха.....  Незабравими са  Hug Hug Hug

# 127
Добър вечер от град София!

# 128
Сиси  Hug за нашите любимци Галип и Сабиха.....  Незабравими са  Hug Hug Hug

Ненадминати са Сабиха и Галип. Върховни.
Слънце, много те моля - пиши за  Божественото сладурче и като те прочета ще отивам да се къпя.

# 129
# 130
Ани, ама много си права, че сценаристите правят филмите.  И то 90 %.  Вземи Парченцата.  Добре, включиха Баръш Флай - добре, ама той игра само 2 серии и после го няма никакъв. Вече 4 или 5 серии нищо, ама нищо не прави.  Защо тези некадърници сценаристите го оставиха в статична позиция ??  Защо не използват таланта му ???  Защо толкова много серии никакво развитие с отношенията между  Джансу и Дениз ???  Ами Нергиз ????   Какво ги мотаят ??
Ами Джандан ???  И при нея нищо, ама просто - нищо.
Ами  Озан докога  ще бъде 13-годишното тийнейджърче ??  Кога ще порасне ???  И то нищо не прави.  Мотае се понякога  пред  телевизора така, просто...без учястие.
Наистина си права.  Такова безхаберие....такова  безизрастно  снимане,  такава монотонност ??
Крайно време е да се  размърдат тези заспали сценаристи. Вкараха  Алпер и Солмаз в  затвора и нищо друго.  Кога ще  подадат сламки за тях ??? Забравиха ги като втората световна война.
Като се  замислим  нищо не споменаха за персонажа  Дерия.  Само тя каза едно  изречение, че отива в Люлебургас при съпруга си и толкова.

Ами да си  спинкат летаргичния си сън, а ние да се ядосваме с тях.  Ще имат да вземат.  Вече не ми пука какво де измислят.   Каквото и да си измислят ще бъде глупост.  Те да внимават да не  пропуснат в някоя серия да  ни снимат  персонажите да се подслушват един друг.   В 57-ма серия пак имаше подслушване - аман вече от тях -  Кериман подслушваше  Джансу и Озан във вестибюла, когато той каза, че Дилара е  бременна от  врага на баща им.
Това да не забравят да снимат.  Големи са тъпунгери.

Ще започна да си мисля, че  всички  филмопроизводители, заедно с актьорския състав ги произвеждат тези сериали само заради рейтинга.  Стига вече с този рейтинг??   Само това ли е важното ??  Вероятно това е важното, защото им носи големи печалби от рекламите. Пари, пари и пак  пари !!!
Прости, много дълго стана.

# 131

Слънце, безкрайни благодарности. Щях да се къпя, ама го   отлагам за след сериала.  Приятна вечер.

# 132

Честита ви новата, поредна пролет с пожелания за веднро, пролетно настроение.

Наистина сериалът "Сон бахар" е много издържан от към сценарий. За актьорската игра не коментирам, защото тя им е винаги на ниво на кОмшите. Сценаристите станаха нахални и алчни за пари. И измислят какви ли не нелепости!

# 133
  • Русе
Добро утро!  Hug

Нов ден, нова седмица... - нов късмет за всички!  Peace

Да ви е весело и леко в работата, да се забавлявате и... по-малко да се ядосвате покрай тези сериали и интригите в тях, че  ooooh! и извън тях  Mr. Green
Лошото е, че всичко се прави за пари - едни печелят, а тревогите и ядовете са за чужда сметка  ooooh!

Затова вече ми е трудно да подхвана нов турски сериал - бих могла по-лесно да го направя, ако знам, че е с точно определен брой серии  Thinking 20-30 например. Така ще съм по-спокойна за развитието му и неговата цялостна и непроменена основна концепция.  Peace

# 134
  • Стара Загора
Добро утро на всички Hug Утрото ви да е прекрасно,денят ви да е перфектен,лъчезарна да е усмивката ви,щастлива да е седмицата ви,момичета Hug           Цвети Hug                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Общи условия

Активация на акаунт