Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 36 043
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро! Hug Hug Hug

Цвети HugБоби Hug,благодаря за кафенцето! bouquet

Снощи изгледах преведения епизод на Парампарча! PeaceТъй като Ани Hug,няма да има възможност да го гледа,ще напиша това което не бях разбрала при гледането в понеделник! Peace
Какво сподели Нергиз в бара с приятелката си-Инджи,как да каже на Дениз за миналото си!Тя е забременяла от престъпник!В нея се е влюбил главен комисар,измъкнал я от бара и са се оженили!Дениз мисли,че гл.комисар-Неджип е баща му!А истинския му баща Бурхан скоро излиза от затвора!Нергиз се притесни,че може да я открие!Инджи я попита дали Бурхан е знаел,че е бременна от него и Нергиз се замисли,но каза че не знае! Peace
За рождения ден Хазал предложи да се празнува,нали навършва 18г.Джансу не искаше,но Хазал се развика какво парти направили за Озан,а сега за нея-не!На края Дилара се съгласи!Джансу покани Дениз по тел. и тогава Рахми чу разговора и реши да действа като изпрати плаката! Peace
За Джандан-Харун е подал иск да и отменят правата на адвокат и за това нахлу в дома му! Peace

Рейтингът за изминалата седмица! Peace
1.   Kırgın Çiçekler   ATV   % 10,45   % 25,76   8,23 Milyon
2.   Diriliş Ertuğrul   TRT 1   % 9,67   % 22,28   7,61 Milyon
3.   Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz   ATV   % 9,10   % 21,63   7,17 Milyon
4.   Survivor Ünlüler Gönüllüler 2016   TV 8   % 8,48   % 21,36   6,68 Milyon
5.   Paramparça   Star TV   % 7,76   % 18,55   6,11 Milyon
6.   Karagül   Fox TV   % 6,77   % 16,79   5,33 Milyon
7.   Kara Sevda   Star TV   % 6,76   % 15,85   5,32 Milyon
8.   Hayat Şarkısı   Kanal D   % 6,44   % 16,17   5,07 Milyon
9.   Kurtlar Vadisi Pusu   Kanal D   % 6,31   % 14,90   4,97 Milyon
10.   O Hayat Benim   Fox TV   % 5,61   % 14,25   4,42 Milyon

Приятен ден и успешна нова седмица на всички! bouquet

# 136
  • Стара Загора
 Приятен следобед,момичета HugДа ви е сладко Hug
Скрит текст:

Злати HugАни HugСиси Hug

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 14:22 от bojana maneva

# 137
Честита пролет !

Привет момичета !   Hug

Приятно гледане на "Парчетата" днес и на "Съдбата" ,за тези които я следят по БТв.Аз не гледам "Съдбата ",защото ми дойдоха в повече всичките гадости на Дефне,когато следяхме действието он-лайн
миналата година.

# 138
Привет момичета  Hug
минавам на бързо... Злати - мерси за разказаното за Парченцата...

Лу, Цвети, Боби , Криси, Сиси  wavey wavey wavey wavey wavey

пп Тио  Hug

# 139
Айча Варлъер и новия сериал Кехлибар - в турската преса....

# 140
Сладури, здравейте. Най-после се освободих за  най-хубавата част от денонощието.

Простете ми, че снощи бях  обула  кънките - ама   истина е.

Хайде да ги видим тази вечер  какво пак ще  свършат - сигурно пак нищо, ама да не забравят да снимат  кои тази вечер ще са подслушвачите по  стените,  вратите,  ръбовете,  прозорците.
Да се подслушват, да  си правят   инати, а ние да се ядосваме с тях.  Ама няма го майстора.  Никакви ядове за никакви филми.

Тази вечер ще ни  излъчат 58-ми епизод на Парчетата. Миналия понеделник - 14.03.  сериала започна в 20 ч. и 54  минути.  В 21.30 започнаха първите реклами,   в      22.30  часа започнаха вторите реклами и в 23.30 часа третите реклами.  Вече ги пиша в тетрадката.

# 141
Сладури, нямам обяснение на това, защо толкова много ви обичам ???  Не знам, ама тук при вас и с вас съм щастлива.

Разтоварвам се,  смея се,  кикотя се,  пиша ви глупости, чета ви, радвам ви се....това е то. Допаднахме си, съобразяваме се една с друга, хубаво ни е, споделяме си.
Поне тук ни е спокойно и романтично. В реала има много работа, много грижи, времето все не стига. Постоянно ни променят законите - ето сега пък нов Закон за счетоводството - майната им. И у нас  много работа и грижи - непрекъснато готвене, пазаруване, все с торби и чанти се прибираме, няма край.

Хайде сега сладури, които искате изгледайте  Съдбата и  после на  Парчетата.

Приятно гледане.  Много хубави емоции и  романтика.  Целувки.

# 142
Боби HugТио HugАни HugСиси Hug

Вече съм на линия! Laughing

Линк на СТАР ТВ-http://www.startv.com.tr/canli-yayin

Приятно гледане и безпроблемен нет! Hug Hug Hug

# 143
Боби HugТио HugАни HugСиси Hug

Вече съм на линия! Laughing

Линк на СТАР ТВ-http://www.startv.com.tr/canli-yayin

Приятно гледане и безпроблемен нет! Hug Hug Hug

Слънце, добре дошла. Тъкмо започна в началото сериала в 20.39 часа и в 20.41 започнаха рекламите.  И сега ще чакаме.  Приятно гледане.

# 144
  • Стара Загора
Сиси HugЗлати HugАни Hugмного ми се гледа с вас,но съм на работа SadПриятна вечер на вас с"Парчетата"                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Тио Hug

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 00:34 от bojana maneva

# 145
# 146
Джихан с Дилара пръгнаха за болницата!
Рахми събира парите Laughing,Джихан му показа с пръст,че чака отговор за тях...
Дилара роди...Джихан каза думите от фрагмана за бебето,че е от душманина му....
Харун се пита-Къде си Дилара?
Джихан е при Дилара в стаята...
Дениз се прибра с кашони за багажа...

Айдеее появи се истинския баща на Дениз в бара!Инджи(прият. на Нергиз) като го видя и изтръна) Laughing
Дениз се кара с майка си....
Бурхан разпитва за Нергиз....Инджи се прави,че не знае къде е ...
Айше и Лейля си говорят за Харун..Тя му звъни да го пита ще идва ли в клиниката им....
Говориха за Хазал...Айше и каза,че брака м/у Джихан и Дилара е формален,пусна и записа....
Лейла каза на Айше,че е влюбена в Джихан,тя се учуди-бен Joy
Айше и каза,че бил хубав мъж и толкова...

# 147
Още не мога да гледам, но ще помагам, поне Злати да пише....

# 148
Инджи и Бурхан говориха за Нергиз...Той си тръгна...
Инджи веднага се обади на Нергиз и я предупреди за Бурхан....
Хазал е с Шейда,говорят за момчета...
Гледат снимка на Джансу с Дениз на тел.

Боже ....Маиде е в клуба при Джансу и гледат коня и...Запознаха се...Маиде и показа др.кон..
Появи се Дениз и си тръгнаха....
Джихан се обади на Джансу и и съобщи,че майка и е родила.Тя се зарадва и тръгна за болницата.Дениз отказа да отиде с нея!
Озкан се оспа...развика се на Кериман....закусват...
Джихан е при Дилара и каза,че се е обадил на момичетата,но на Озан май-не..
Бебето ще се казва-Асъм Демир....
Керито най-после каза на Озкан,че Дилара е била бременна от друг мъж!Преди това го предупреди да не казва на Джансу и да се закълне! Laughing

Рекламааа....

ПП Ани Hug,благодаря!Рускините все още не превеждат...така,че каквото съм разбрала съм написала...

# 149
Хайде - дойде в заведението на  Инджи  истинският баща на  Дениз -  Бурхан.

Общи условия

Активация на акаунт