Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 36 030
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Ани превода е на руски.
Азер от "Дила ханъм" играе брат на Айча и отново е ужасен....

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/196 … sskom-yazyke.html

# 196
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Ани HugБоби HugЛу HugКриси HugТио Hug

Ани, днес си по често в темата!Внучето да не би вече да е на ясли? Simple Smile

Боби, благодаря за чайчето и инфото! Hug

Тио, благодаря за линка!В този сайт качват почти всички сериали с руски превод! PeaceВ момента гледам много сериали и нямам време за него! Peace На лятото,когато свършат сезоните, може да го изгледам!Ще чета коментарите ви! Laughing

Ох,днес отново има атентати и невинни жертви в Брюксел! Praynig Peace
Скрит текст:

Поздравче!Песента я харесвам ,а изпълнението е на Rafet El Roman feat. Ezo-Kalbine Sürgün

https://youtu.be/eu6P7akKDwI

# 197
Момичета ще има ли желаещи да гледаме и обсъждаме "Кехлибар" в тази тема ?
Аз със "Съдбата" се простих нямам намерение отново да се натоварвам с трите вещици Дафа & майка и' & Къймет ...   Ще чакам нов проект на Ози  ,Еркан ме загуби като фен ...  :arms:

# 198
Злати - не сме на ясла, но вече повече се заиграва сам...Е не мога да пиша много, но все пак успявам да пусна пост, за да можете вие да пишете...

Тио - с удоволствие бих гледала Кехлибар заради Айча Варлъер, но когато се прибера у дома. Тук не ми е възможно.. В следващата тема ще го включа и ако си съгласна ще го обсъждаме.

# 199
Almila Ada - НЕХИР

# 200

Алмила изглежда е балерина, защото публикува много такива снимки...А Нехир джинс гони - голямо гевезе е.... Mr. Green

Kahraman Elif Love

https://youtu.be/-tJAM6e_6RA

# 201
  • Керодиспансера
Здравейте, момичета  Hug Hug Hug
Много тихо  Thinking не гледате ли серията  newsm78
Новия сериал и аз не мога да гледам сега  ooooh! просто на село нямам нерт за гледане  ooooh!

Ани  Hug Злати  Hug Тио  Hug Лу  Hug Боби  Hug

# 202
Ели  Hug тази вечер за пръв път гледах епизода по време на излъчването по БТВ.
Скрит текст:
Синът ми е в командировка и тази вечер не работих по приключването...Бях в почивка.
Стигнахме до момента, когато Кахраман все още се чуди как да каже на Елиф, че тя е биологичната майка на бебето...а Дафа си събра багажите и замина в къщата на баща си....Ходи по нощите да наднича в къщата на Джелял да види дали Кахраман и Елиф са заедно.....Кахраман пази достойнството на Дафа, но тя няма такова.....Разбира се, не пропусна да попита Емине на чия страна е....Е, утре вечер Дафа ще се натрови и Шюкрян ще разбере, че не е бременна....И знаете какво ще последва след това....Къймет ще изпълни желанието на бозавата си снаха, а тя ще ликува, че се е отървала от бебето на съпруга си и от селянката.....

Özcan Deniz-Seni kimler aldı

https://youtu.be/xinr9S5ZJcY

# 203
  • Стара Загора
Ели HugАни Hugизгледах серията по БТВ!Хубаво,че Елиф се опери на двете вещици и им каза каквото заслужават PeaceСтига са я обиждали  и са се държали с нея като нищожество Naughty                                                                                                                                    Ках се чуди как да каже на Ел за бебето и от това чудене после ще му излезе солено ooooh!А Къймет и Дафа направо го побъркаха човека #Crazy Пази Боже от такава майка и такава жена Praynig                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Тио Hug

# 204

Цитат
Криси - джентълмен, ама ако не се беше набърквал, детето щеше да си има истински баща....

А, бе Ани! Аз го писах с ирония. Ирония към Еркан, главно, и после към героя му! Още съм му ядосана и така ще си остана, явно. Не понасям хора, които явно играят роля и в живота и правят и другите на глупаци.

Нямаше ме пред екрана тази вечер. Сега се прибрах. Предполагам, че от линка, който ми изпратихте относно пропуснатата от мен 19-та серия тогава, ще мога да гледам и тазвечерната пропусната - 21-ва серия? Съдейки от поместените снимки и пост преди моя, ще да е била интересна. Най-вече заради реакцията на Елиф!

# 205
Berrin Arisoy Akhasanoglu - МЕРИЕМ

# 206
# 207
# 208

!?!? Нали е в Южна Корея? Но е прекрасна идея. Дано не е партенка! Защото, там нали не се дублирали екранни двойки!?

# 209

Работно заглавие: Втори шанс
Ozcan Deniz, Nurgul Yesilgay - родена на 26.03.1976г.

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 09:51 от Лукреция

Общи условия

Активация на акаунт