Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 36 021
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Тио ще изгледам преведения епизод на Кехлибар неделя или понеделник...Дано да продължат да го превеждат и занапред....
До сега те съм гледала сериал на АТВ и нямам представа от къде да намеря снимките и озета...
За красавицата и звяра малко се чудих дали да го напиша /да не се обиди някой/, ама така ми дойде...
Намерих снимките за втори епизод...

# 226
Ани чудесно ! Благодаря за снимките,очертава се интересен сериал. Heart Eyes

# 227

Здравейте мили момичета. Приятен ден и всичко хубаво.

# 228
# 229
# 230
Сиси  Hug

Момичета слагам ви линк на филма "Вода и огън" преведен на български език .Филма е с участието на Йозджан Дениз ... Heart Eyes
Благодарности на екипа направил превода  bouquet

https://vk.com/club113691288?z=video-113691288_456239083%2F017b6 … l_wall_-113691288

# 231
Сиси мерси за снимките от Сон бахар и Дила ханъм...И двата сериала са ми любими...към тях добавям и Съдбата....

Тио Огън и вода съм го гледала няколко пъти, но ще го изгледам отново, макар, че ми е много тъжен  ooooh!

Започва поредния епизод на Съдбата - приятно гледане на тези, които ще го гледат отново  Hug

# 232
Зия бей два пъти ще се набърка в живота на Кахраман и двата пъти ще сбърка...особено втория път...
А Дафа това и чака....Някой да я покани и след това да вади очите на Кахраман, че може той да не я иска, но семейството му я искат...Еее и това ще бъде до време....Само да разберат малка част от това какви ги вършат двете вещици свекърва и снаха...
Не мога да разбера...Той е мъж на 40 години и не го оставят сам да вземе решение с кого иска да живее през остатъка от живота му....

Номерата на Дафа - ако го направиш, ще ме загубиш...ако се грижиш за нея, повече няма да ме видиш...ама седи като търтей на фотьойла....Сега ще се размърда, за да постави Кахраман на колене.....
Но вола като риел хвърлял пръстта на главата си....

Шюкран остана много изненадана, когато разбра, че няма бебе  #Crazy #Crazy #CrazyЛъжата е разкрита....Въпрос на време е да узнаят всички....

За самоубийството на Дафа - това е поредния номер на Дафа...И би успяла, ако не беше прекалила в желанието си да унищожи ббебето....

Човек който наистина иска да се самоубива го прави на място, където няма да бъде открит и няма кой да му помогне...А Дафа го направи точно където ще бъде намерена и спасена....Блажени са вярващите, че горката не е издържала на напрежението и да обвиняват Кахраман...

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 21:09 от MAMA-AN

# 233
Сиси  Hug

Момичета слагам ви линк на филма "Вода и огън" преведен на български език .Филма е с участието на Йозджан Дениз ... Heart Eyes
Благодарности на екипа направил превода  bouquet

https://vk.com/club113691288?z=video-113691288_456239083%2F017b6 … l_wall_-113691288

Слънце, здравей, благодаря ти. Всичко хубаво и приятна вечер.

# 234
Сиси мерси за снимките от Сон бахар и Дила ханъм...И двата сериала са ми любими...към тях добавям и Съдбата....

Тио Огън и вода съм го гледала няколко пъти, но ще го изгледам отново, макар, че ми е много тъжен  ooooh!

Започва поредния епизод на Съдбата - приятно гледане на тези, които ще го гледат отново  Hug

Слънце, здравей,   благодаря ти, пиши за божественото създание.  Някоя смешка. Колко зъбчета има?

# 235
Хай, хай, хай. Grinning Party
Дафинка и тя като Каймет се взе за Богоизбрана, #Crazy рече и отсече, че, ще махнат бебето и готово, ще и се решат всички проблеми. doh
Няма Дафинкеееее няма, Crossing Arms защото проблема си самата ти и поведението ти, също и твоята свекървещица, която предопредели съдбата на всички Ви. Crossing Arms

# 236

Върховна влюбена прегръдка.  Колко елегантно е притиснал  гърдите й ????

# 237
Сиси - много зъбчета има и са много остри, но още не са излязли всички - никнат още кътни....
Колажа с Дила и Ръза е мой стар колаж - много вълнуващ момент....Много са влюбени и двамата.... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Наде - познай сега какво ще пишат привърженичките на Дафа.... #Crazy #Crazy #Crazy За нуждите на сценария доктора наговори един кош глупости на Кахраман...Искала Дафа да умре...Ади бе.....ако искаше да умре щеше да отиде на място, където няма да я открият навреме и нямаше да я спасят....Или поне щеше да заключи вратата....Дафа направи поредния опит да си върне Кахраман....И както вече писах, ако беше малко по-умна да не иска да се отърве от детето може би щеше да успее...Ама йок....Тя си знае нейното - "ще направим аборт"......И Къймет ще й повярва и ще направи каквото е необходимо.....Но бебето е в корема на Елиф......
И двете трудно ги изтрайвам, а като дойде и мумията съвсем...... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 238
Ани, щом Дафинка има и симпатизанти сигурно има защо, но за мен е строго индивидуално, и е според зависи.
Аз не симпатизирах и не анатемосвах никому, всички имаха равен старт за мен, но се издъниха на правите по трасето, и затова в последствие засвидеталствах симпатии към някои персонажи, а към други не.
Коя е мумията? newsm78

# 239
И аз искам да знам коя е мумията
Дали искаше да умре дафне или не не знам ,но знамче отново ще насади огромно чувство за вина у Кахраман
А чувството за вина горчи ,тежи и не може да задържи един мъж

Общи условия

Активация на акаунт