Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 35 914
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Гости Hug

Боби Hug
Скрит текст:
Какво се е случило?

Който иска да гледа ''Всичко от любов'' с Озджан,Ханде и Шюкрю-вече го има с БГ субт.! Peace

https://vk.com/club113691288?w=wall-113691288_3711%2Fall

За теглене-http://data-bg.net/details.php?id=25823

Сетих се и за Севинч от Парчетата!Гледала съм я един сезон(толкова дадоха по БТВ) в '' Морска звезда''!Иначе в Турция има много сезони! Peace

За Сиси Hug,тъй като се интересуваше за Севинч!Артистката се казва-Başak Akbay-р.1987г.

# 541
  • Стара Загора
Гости,Злати wavey
Скрит текст:
Ходих до банкомата да тегля пари и не ми пусна пари,а транзакцията е отчетена,че съм изтеглила 100 лв.Обадих се веднага в банката и ми казаха да чакам докато направят ревизия(след 21 дни)евентуално да ми възстановят парите.Дано не пия една студена вода накрая  ooooh!
Злати,благодаря за"Всичко от любов"с БГ суб HugЩе го изгледам,когато имам време PeaceГости,и мен този момент ме изкефи Laughing,но си права,че на гифчето се вижда по-добре за какво иде реч Grinning Ако Ани намери гифче с този момент... newsm78                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 14:44 от bojana maneva

# 542
Боби Hug
Скрит текст:
Преди време това се случи с ММ,за сумата от 400лв.!Един съсед ни успокои,че след няколко часа се възстановява сумата.Така и стана,изобщо не се обадихме в банката!Провери си сметката отново.Може вече сумата да е възстановена!

Джансу💥Хазал

# 543
  • Стара Загора
Злати,
Скрит текст:
това се случи сутринта и не ми е възстановена сумата(проверих).И в банката служителката,с която говорих вижда на компа при тях,че сумата я няма.Довечера пак ще проверя,но едва ли Thinking
Момичета,да пийнем кафе,че да сме бодри за Рожденния ден довечера Grinning                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 И още нещо
Скрит текст:

# 544
Злати мерси за рейтинга на Парченцата  Hug Очаквам следващия епизод да е много интересен....
Боби - неприятна работа...

Скрит текст:
Но както ти е казала Злати може да ги възстановят. Трябва да мине известно време. И на мен ми се е случвало, но след това са ги възстановявали служебно. Не се тревожи - изчакай.

Гости - да прекрасен е този момент...За сега не съм ги срещала тези гифчета, но когато имам повече време ще ги потърся....
Бозавата само как се блещеше - ако Кахраман отидел, повече нямало да я види....Ади бе...де такъв късмет  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Много се затрудних с една декларация....а и не можах да си избера тоалет за довечера....Исках да бъде нещо във вишнево червено....ама ще се примиря май с черна рокля....

# 545
Скоро не съм правила колажи...Май съм позабравила как беше...

# 546
Злати мерси за рейтинга на Парченцата  Hug Очаквам следващия епизод да е много интересен....
Боби - неприятна работа...

Скрит текст:
Но както ти е казала Злати може да ги възстановят. Трябва да мине известно време. И на мен ми се е случвало, но след това са ги възстановявали служебно. Не се тревожи - изчакай.

Гости - да прекрасен е този момент...За сега не съм ги срещала тези гифчета, но когато имам повече време ще ги потърся....
Бозавата само как се блещеше - ако Кахраман отидел, повече нямало да я види....Ади бе...де такъв късмет  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Много се затрудних с една декларация....а и не можах да си избера тоалет за довечера....Исках да бъде нещо във вишнево червено....ама ще се примиря май с черна рокля....

СПАЗВАЙТЕ ДРЕСКОДА , че аз като отидох с друг цвят рокля, ме върнаха за днес. И сега търся черна!!!! smile3532

# 547
Лу като казваш ще те послушам...Да не ме върнат.... Naughty
Тя и Дафа беше с червена рокля....ама Кахраман не дойде...остана само с две чаши бяло вино  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 548
Малко снимки от снощния епизод...

купил малък подарък  Joy Joy Joy Joy Joy

Кахраман съблече Елиф с поглед..... Grinning

# 549
Здравейте мили момичета. Приятна вечер.  Благодаря на всички за подсказките, снимките, гифчетата,  обясненията,  рекламите и всичко останало.

Ани,  Злати,  ще отида в Дизито пак да изгледам снощната серия.

Боби, да не те сбъркам - за  банкомата.

Аз съм всеки ден и по цял ден по банките. Не може да не ти върне  транзакцията обратно, при положение, че банкомата не ти е пуснал  банкнотите.
Да не би ти нещо да си зациклила ???  В такива моменти  се намесва автоматично Банксервиз  "Борика" за всички банки и наши и чужди в нашата страна.
Ако не ти е пуснал банкнотите, то  чуваш едно бучене вътре в  банкомата, след което   транзакцията се сторнира и салдото по сметката ти се увеличава в к-т със същата сума.  Точно до моя офис е банкомата и понякога го чувам от другата стая.
Нещо  друго е станало.  Ако не е тайна банкомата на коя банка е???  Има оплакване само от една банка - по-рано се казваше "Демирбанк" на един турчин, но той я продаде  и сега се казва Банка D - пак е на турците у нас.  Ако банкомата ти е от тази банка - не знам.
Имаха проблеми банките, които са чужди, че след като  пуснаха от 7-ми декември м.г. монетите от 2 лева, нямат монетоброячни машини за 2  лева и искаха  БНБанка да им  заплаща за всяка монета от 2 лева по 6% или това са 12 стотинки като компенсация. Не знам как се развиха нещата с ЦУ на БНБ, но вече някой банки са си доставили такива монетоброячни машини.  Чужденците за всяко едно нещо искат пари от нашата страна. За това са дошли у нас - за да ни доят, както ЧЕЗ и другите.

# 550
Момичета, знаете ли къде е  Морското ни Бризче - липсва ми ???

Пишеше много хубави, издържани и с определен висок интелект  постове.

# 551
  • Стара Загора
Сиси Hugблагодаря ти за подробното обяснение
Скрит текст:
Банкомата е на UNCR bulbank,а картата на ДСКаса.Сега се връщам от банкомата,сумата не е възстановена.Никакво бучене не съм чула като теглих парите,просто ми изкара картата и изписа,че устройството не работи!А преди мен теглиха 2 човека!Както и да е,ще чакам ревизията(дано да не чакам от умрял писмо) Joy Joy Joy
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Ани,благодаря за снимките HugКахраман изпива Елиф с поглед Heart Eyes                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Лу Hug

# 552
Сиси - не зная къде е Бризка, Кралицата, Ели, Нерви...и още много момичета....Надявам се да са добре.... Praynig Може би сме скучна компания....

Боби -
Скрит текст:
след като е изписало, че устройството е повредено, се надявам да върнат парите...Някои устройства показват много малко парите и трябва да ги дърпаш, за да ги вземеш преди да ги е глътнало отново...Но твоя случай не е такъв...Може би се бави, защото картата ти е от една банка, а си теглила от друга - минава като междубанков превод....А те си пускат преводите два пъти на ден - към 11 часа преди обяд и след 16 часа след обяд....

Нямам време да правя колажи и затова пускам само снимките...
Дафа вече загуби Кахраман и връщане на зад няма....каквито и гадости да направи....

# 553
  • Плевен / София
Малко снимки от снощния епизод...

купил малък подарък  Joy Joy Joy Joy Joy

Кахраман съблече Елиф с поглед..... Grinning
За Кахраман може наистина да е малък.... Joy Joy Joy

# 554
Гости - сигурно е така...Много сериозно го каза...

Кахраман след вечерята с Елиф...на разпит пред Дафа....
Като го гледам хич не се вълнува... Thinking
И как чинно отговори, когато змията изсъска

- Къде беше.....
- На вечеря....
-Твоите служебни вечери нямат край...Кога ще излезем заедно....
- Някога....

искаше да каже никога.... Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт