"Завръщане"/Sıla/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 43

• 42 429
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
           Привет мили дами!
           Да Наде красива е Нурсели, особено от близо и без никакъв грим. Много изразителни очи - като актриса е. Най-важното за мен е, че и  двамата с МАА излъчват любов.
           Имам питане: - Знае ли някой кое е чаровното момиченце между Нурсели и Тони?
За теб и не само може би, но не и за мен. no
Оттук-насетне, ще съм директна(не, че досега не бях, но понякога не говорех с думи, а с емотиконки) въпреки, че съм убедена, че стана ясно още в предния ми пост, затова са емотиконите за да се използват и аз ги употребявам по предназначение, когато говоря без думи.
Е как да кажа, че например Селин или другата му приятелка, с която си партнираше в началото в Съла не са готини жени, ами хубави са, дори Туче ми е симпатична, но дотам Stop относно изборът му в моите очи, който в случая хич не е важен и добре, че е така.
Мехмет понастоящем също не ме кефи, е и!?
Между другото много им се радвам на двамата с Мехмет като двойка, живеят си живота отдавайки се пълноценно един на друг, споделят радостта си с любимите си животинки, общуват с природата, която най-вероятно презарежда батериите им както се казва за нови емоции, изглеждат щастливи заедно, допълват се.
Истински им симпатизирам като двойка, но визуално не ми харесват, е и, обидно ли е, не мисля!?!

# 196
  • София
                 Наде, разбира се, че си права за себе си. Аз също винаги когато  изказвам, мнението си подчертавам, че това е моето виждане по въпроса. А що се отнася за това кой какво харесва има една стара руска поговорка:  "Па вкус и цвет тавариш нет"!

# 197
Те обожават животните, предпочитат компанията им пред тази на хората явно и аз ги уважавам заради обичта, и предаността им към животинките, защото и аз ги обичам. Те заслужават цялата ни позитивна енергия и не биха ни навредили за разлика от хората ако не бъдат предизвикани, а ние челяците се нараняваме постоянно и без поводи, ето това е жалкото, Peace а още по-жалко е, че не го осъзнаваме. Peace
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 198
Неде  Hug
Стига си се обяснявала!
Разбира се, че Селин и Лейла/Лена са Красавици, две мнения по въпроса, няма! Поне от моя страна!
Но,  в сравнение с трите, преди Нурсъли; Тууче/Тугче - както там се казва, Каролина, и не известната дама с кафявата пола и черния потник????? Нурсъли, е доста по красива - според мен- от тях!!
Е, ако трябва да я анализирам, по подробно, и то не толкова лицето - то е красиво, Не стандартно -  А физиката и!! Е бих писала доста!!!!!
 Но, какво значение има, какво мисля аз??
Никакво!!
Те са заедно, влюбени - много влюбени, щастливи - много щастливи! Пожелавам им, да са така, още много дълго време!!
 И да знаеш, Наде, Не кара бързо smile3516
За хайванчетата им +1
Големи сладури са!
Тук, май аз, най се доближавам до тяхната бройка любимци; три котки и две кучета newsm53

# 199
Неде  Hug
Стига си се обяснявала!

Разбира се, че Селин и Лейла/Лена са Красавици, две мнения по въпроса, няма! Поне от моя страна!
Но,  в сравнение с трите, преди Нурсъли; Тууче/Тугче - както там се казва, Каролина, и не известната дама с кафявата пола и черния потник????? Нурсъли, е доста по красива - според мен- от тях!!
Е, ако трябва да я анализирам, по подробно, и то не толкова лицето - то е красиво, Не стандартно -  А физиката и!! Е бих писала доста!!!!!
 Но, какво значение има, какво мисля аз??
Никакво!!
Те са заедно, влюбени - много влюбени, щастливи - много щастливи! Пожелавам им, да са така, още много дълго време!!
И да знаеш, Наде, Не кара бързо smile3516
За хайванчетата им +1
Големи сладури са!
Тук, май аз, най се доближавам до тяхната бройка любимци; три котки и две кучета newsm53[/i][/b]
love001
И според мен в случая.
Кара бързо пък. Crossing Arms Joy
Аз израстнах с животни и разбирам любовта им към тях, и я споделям.

# 200
Явно, ще трябва да сеходи до Турция, за да решим спора; дали, МАА, кара (неразумно бързо или разумно) #Crazy #Crazy
Аз не съм фен на високите скорост!!

# 201
обро утро момичета кокичета, хубав ден ви желая въпреки силния дъжд и мрачното време  newsm51

Кафе и ШЕКЕР от мен.

Скрит текст:

# 202
Добро утро,
За мен Мехмет плаче за глоба с шофирането си. И друг път сме го скивали. Неразумен е. Преди всичко , когато се качваш зад волана, нещо в главичката да те зачовърка и да дойдат правилните отговори. Съвестта ти трябва да е чиста.
Не Пия! Не шофирам бързо!
Трябва му една пробация и да копае градинки и ще му дойде акъла. Laughing

По повод красотата на Жената:
Всяка  Жена е красива по своему. А Чара не всяка го притежава.
Нурсели има интересно лице, но не е от типа жени, за които всеки мъж би се обръщал. Каролина също беше такава. Но първата не ме дразни. Невинна, сладка и волна е!

Красотата е в очите на гледащия!

# 203
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет дружки

Не Пия! Не шофирам бързо!
Трябва му една пробация и да копае градинки и ще му дойде акъла. Laughing

Красотата е в очите на гледащия!

hahaha hahaha hahaha hahaha Сезонче и аз не пия   Stop не обичам алкохола  Crossing Arms и шофирам внимателно  Naughty

Нурсели си е хубавка по своему
ама за бати в момента е най-хубавата  smile3521 smile3521 smile3521

# 204
Котe, пиенето също е личен избор.
Чаша вино ми действа много релаксиращо. Женски питиета също понякога.
Но Naughty. Старата Шотландия не е за мен Simple Smile

В момента начина им на живот ме побърква от завист. Laughing

# 205
Котe, пиенето също е личен избор.
Чаша вино ми действа много релаксиращо. Женски питиета също понякога.
Но Naughty. Старата Шотландия не е за мен Simple Smile

В момента начина им на живот ме побърква от завист.
Laughing

Сезонче що така бе чадо,  Thinking грешни помисли са това  Mr. Green
на Нурселка за агата ли завиждаш, че го дърпа за яката  Crazy
или за пътешествията им  newsm78
аз им завиждам за пътешествията и свободното време  smile3516 smile3516
много обичам да пътувам, но в последните няколко години - нямам тази възможност  smile3511 smile3511 smile3511

# 206
# 207
Добро утро, прекрасници!
Кафе...
Скрит текст:
]
Честит празник, Благовещение! Живи и здрави да са именниците!
http://pojelania-podaraci.eu/blagoveshtenie/

И нещо интересно...но вероятно съдейки по брадата не ново... newsm78

# 208
Добро утро момичета кокичета, хубав ден ви желая.

Кафе и понички от мен, макар че Цвети ме е изпреварила сутринта.

И разбира се дневната доза ШЕКЕР кой както го обича.

Скрит текст:

# 209
Добро утро  Hug Hug Hug
Честито на именниците днес  bouquet bouquet bouquet

Ванче   Heart Eyes мерси за инфото, ще ми е интересно да го гледам този филм със Селин  Crazy

Хубав ден на всички  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт