Хипохондрия - за хипохондрички по цвички и техните горкички близки

• 67 883
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Даааа,
Всичко е наред. Laughing
Само едни гъби ще трепя, но те не са страшни Grinning
Добре дошла в клуба.  Mr. Green

# 616
Аз съм ново 20 във вихъра на хипохондрията. От три дни изпражненията ми са тъмнокафяви. Пак се плаша и мисля някакви гадости като например кръвоизлив в стомаха.

# 617
Аз съм ново 20 във вихъра на хипохондрията. От три дни изпражненията ми са тъмнокафяви. Пак се плаша и мисля някакви гадости като например кръвоизлив в стомаха.

Ми те такива трябва да са  Shocked До сега какви са били?

Кръвоизлив в стомаха е с асфалтово черни, мазни изпражнения.

# 618
  • Варна
Ох ,хахахахаха
Притеснявай се когато са тебеширено бели или черни.....докато са кафевички си глей кефа и живота
Мен ме боли корема,ще,ми идва....ама такова чудо от младежките ми години не се е случвало(разбира се и диагноза си поставих.За по голям разкош и хемороидите ми цъфнаха(и там съм си поставила диагноза)....за да е всичко ок и да ми в възможно най-гадно и гърлото не спира да ме боли
Мисля си,че трябва да прескоча до най-високата точка на Аспаруховия мост

# 619
skabiela, ти на туй гърлоболище една гагарка с топла водичка и 2 с.л. ябълков оцет ще ли туриш за да мине?  Hug

# 620
  • Варна
Дорис ....кво ли не съм слагала,проблема е че имам вече хр инфекция,искат да,ми вадят сливиците имам вече две инцизии от перитонзиларен абсцес...,,Аз тъпо и упорито отказвам операция щот няма още 2г,от както ми махнаха оная гадост от жлезата.Да не ти казвам че за 4г съм оперирана 4 пъти..,,,явно ще се мъча туй то

# 621
Може ли малко повече информация какво да ти махнали и коя жлеза?

А по схемата с гаргарата със смрадликата пробвала ли си?

# 622
  • Варна
Е,в началото на темата писах че имам папиларен карцином на щитовидната жлеза.Наложи се да я отсранят цялата за да не получа метастази.
Ей за тва неща вече да чуя за операция

# 623
Е,в началото на темата писах че имам папиларен карцином на щитовидната жлеза.Наложи се да я отсранят цялата за да не получа метастази.
Ей за тва неща вече да чуя за операция

Да, бях забравила  Hug

Ако искаш пробвай с лайката и смрадликата - прави се 3-5 пъти гаргара всеки ден. Вари се отвара от 2 с.л. дрога, като в началото е 70% лайка и 30% смрадлика. В течение на месец съотношението бавно се променя и става 70% смрадлика и 30% лайка. После още месец се връща обратно и се спира.

Избива всички стрептококи и стафилококи, овладява инфекции и възпаления.  Peace

# 624
Онзи ден малко печурки, вчера никак, днес кладница... Но днес няма сърбеж, дискомфорт и нищо друго като неприятно усещане. Няма мирис. Само извадих някакви бели неща, все едно съм си духала носа. Направо ще окача въжето вече. Има време до следващия преглед, та да видим. Всеки ден различна изненада. Не ям сладко от месеци и ограничавам всичко, което ги провокира. Супа ли да си направя вече от тях.😂😒

# 625
Онзи ден малко печурки, вчера никак, днес кладница... Но днес няма сърбеж, дискомфорт и нищо друго като неприятно усещане. Няма мирис. Само извадих някакви бели неща, все едно съм си духала носа. Направо ще окача въжето вече. Има време до следващия преглед, та да видим. Всеки ден различна изненада. Не ям сладко от месеци и ограничавам всичко, което ги провокира. Супа ли да си направя вече от тях.😂😒

Пухче, женската вагина има различни секрети по време на месечния цикъл. Преди овулация е нормално да има течение като пребит белтък. След овулация може да има воднисто и жълтеникаво течение. С годините може да има млечно бял секрет, който не е болестотворен, а физиологичен.

Самото течение по себе си не означва, че има нещо. Важно е има ли обилно течение, сърбеж, зачервяване и най-вече какво показва микробиологията.

Също така спри да си бъркаш във вагалището и да се промиваш /това вече е отречено като лечебна процедура/ по този начин се презеразяваш и замърсяваш колкото и да си си мила ръцете преди това или да си варила интимния душ.

Ако имаш гъби трябва бельото и кърпите за тяло да се перат на висока Т и да се гладят, за да няма презаразяване. Разбира се бельото трябва да е памучно.

# 626
Skabiela, мен пък трябва да ми идва и НЕ ме боли и нямам признаци, което ме вкара във филм и мен  Laughing. Ей, нямаме угодия!  Laughing

# 627
Дори, промивки отдавна не правя. Бельо само памук. Даже скоро го подмених. Вероятно си права за различните течения пи време на целия период на цикъла. И с годините всичко става по-сложно и ново. Нямам гъсто течение като сирене, от каквото се оплакват масово. Пусто, все бъркам там. Голям изследовател съм.😂😂😂

# 628
Skabiela, мен пък трябва да ми идва и НЕ ме боли и нямам признаци, което ме вкара във филм и мен  Laughing. Ей, нямаме угодия!  Laughing

Утре сутринта си бодни един Т в дупето като се събудиш и преди да станеш и ще видим ще идва ли или не тоя цикъл  Blush

# 629
Пух, възможно е и жлезите ти там долу да произвеждат повечко секрет, което си е физиология на организма, а не болестно състояние. Дорис, температури не меря... засега обаче.  Laughing все още не стм психясала и на тази тема. Днес съм в състояние на покой /пу пу/. Лято сме, този месец ми беше тежък емоционално, така че е напълно възможно да закъснее или поне да има някаква промяна в " идването" му.

Общи условия

Активация на акаунт