Бързи здравословни въпроси и отговори – 2

• 83 411
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
danilu С какво се мажеш?Имам и Афламил на мазило,но не знам дали ще свърши работа.А има и една немска фирма с билкови кремове за всякакви неща-Alter Heideschafer.Някой ползвал ли ги е?

# 721
danilu С какво се мажеш?Имам и Афламил на мазило,но не знам дали ще свърши работа.А има и една немска фирма с билкови кремове за всякакви неща-Alter Heideschafer.Някой ползвал ли ги е?
Немските мазила не помагат, аз се мажа с Волтарен или Дийп релийв, а масажът е специален за лумбаго и ишиас!

# 722
Трябва да ми дойде цикъла.Преди 3 дни имах съвсем леко зацапване,помислих,че ще ми дойде.Вчера по същия начин,пак леко розово зацапване.Днес отново,а същински цикъл не настъпва.За първи път ми се случва.Как мислите,до колко е нормално?

# 723
Трябва да ми дойде цикъла.Преди 3 дни имах съвсем леко зацапване,помислих,че ще ми дойде.Вчера по същия начин,пак леко розово зацапване.Днес отново,а същински цикъл не настъпва.За първи път ми се случва.Как мислите,до колко е нормално?

Има значение на колко си години и възможна ли е бременност, но по-добре върви на лекар. Ние само може да гадаем и да допуснем грешка от която да пострадаш  Peace

# 724
На мен от известно време също ми е така, самия цикъл се измени, първо има зацапване
Другата седмица съм на лекар, но масово казват за всичко че е нормално Simple Smile, каквото и да ги питаш, та и на мен ми е интересно по този въпрос ( не съм бременна)
Не съм и много стара, нямам 40, ма знае ли човек

# 725
  • на острова на мечтите
Аз мажа с Волтарен, или диклофенак, което е същото, но на друга фармацевтична  фирма. А и с ревиталифт българско лекарство,което почти свършва.

# 726
На мен от известно време също ми е така, самия цикъл се измени, първо има зацапване
Другата седмица съм на лекар, но масово казват за всичко че е нормално Simple Smile, каквото и да ги питаш, та и на мен ми е интересно по този въпрос ( не съм бременна)
Не съм и много стара, нямам 40, ма знае ли човек

След 38 години производството на прогестерон започва да намалява. Подготвяме се за критическата, която не идва от раз, а с години организма се напасва. Нормално е тогава да има се получава така и цикалът да се скъсява. 

# 727
  • Sofia
На какво може да се дължи потрепването на горната устна?....като на зайче,много е неприятно,з-то не мога да го овладея,и по време на говорене се случва и в спокойно състояние Confused

Може ли човек в 6 мес.болничен да напуска страната за ден/часове /в Македония/ ?

# 728
Здравейте! Имам бебче на почти 2 месеца .. Имаме проблем, дупето ни е зачервено с много малки ситни пъпчици . . в четвъртък сме на консултация  .. А до тогава дайте ми съвет как да го третирам това обривче ... Ще съм ви много благодарна

# 729
Здравейте! Имам бебче на почти 2 месеца .. Имаме проблем, дупето ни е зачервено с много малки ситни пъпчици . . в четвъртък сме на консултация  .. А до тогава дайте ми съвет как да го третирам това обривче ... Ще съм ви много благодарна
Аз мажех с крем Бочко....има и хубави чужди кремчета! Simple Smile Можеш да измиваш дупенцето и с отвара от лайка....

# 730

Може да го обливаш с отвара от смрадлика и да поседява повече време без памперс Simple Smile

# 731
  • София
Или стандартните кремове. Судокрем е добър.
И както ти е предложила Дорис,повече време без памперс.

# 732
Пробвай с Bepanthen маз за мен е вълшебен.Оправя всякакъв вид раздразнение,рана и дори ухапване от нещо.Другото,което правех на дъщеря ми,като бебе е в преварена вода слагам 2 пак. чай от лайка и с тампон или памук с потупване нанасям на обрива или зачервяването.

# 733
За бебешоците и аз препоръчвам лайка, отварата от тетра (смрадликата) доста пресушава бебешката кожа, затова я влагат в кремчета...Бочко е със смрадлика и цинков окис....лайката омекчава и успокоява кожичката..без памперс е много полезна идея, може пъпчиците да са от спарено дупенце в тия жеги....

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 12:32 от mimi.7299

# 734
  • София
На какво може да се дължи потрепването на горната устна?....като на зайче,много е неприятно,з-то не мога да го овладея,и по време на говорене се случва и в спокойно състояние Confused

Може ли човек в 6 мес.болничен да напуска страната за ден/часове /в Македония/ ?
За потрепване -магнезий . не е изпитано лично ,но много от пишещите казват,че има ефект.

В самия болничен трябва да е описано какъв вид е лечението.
Има някои в които изрично е отбелязано къде може да пребивава болният.

Общи условия

Активация на акаунт