Всякакви въпроси относно съдомиялните - 18

• 86 621
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
на тавана над приборите и моят Сименс има дюза която разпрьсква вода.Еv_e,купувай смело и после да споделиш

# 31
  • here and now
Моята миялна е Сименс и е на 6 години, не е шумна, мие добре с почти всичко, което ѝ сложа и проблеми не ми е създавала. Предполагам, че съвременните модели са още по-добри.

# 32
  • София
Благодаря ви, момичета, за полезните мнения!  bouquet

# 33
  • София
Не знам какво според вас е дюза, но при мен си има баш перка с по-къси рамене на тавана над най-горната плоска кошница за приборите. Измива се всичко идеално.

# 34
  • Варна
запис  Peace

# 35
  • на Мелмак
Не знам какво според вас е дюза, но при мен си има баш перка с по-къси рамене на тавана над най-горната плоска кошница за приборите. Измива се всичко идеално.
Ами дюзата е Ню Ню душче, разпръсква вода, не я върти.

# 36
И при мен е малка перка, която се върти като големите, дюзи имам три, които са за сушене, а за идеално изсушени има и допълнителна програма (опция)
Относно загорели тави, аз мия такива, стъклените тави също, от мусака например са доста зле, но няма проблем с измиването. Махам  по големите парчета  само с ръка и слагам в миялната. Ползвам обаче Fairy platinum

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 00:17 от psMa

# 37
Тавите не ги мия на ръка, само това остана. Всичко слагам в миялната, отдавна изхвърлих съдовете, които не стават за миене там- пластмасовите и алуминиевите, а то не е и полезно да се ползват.

# 38
Ох аз не мога да разкарам няколко пластмасови кутии - ММ си взима в тях храна за работа. Иначе бих ги хвърлила с голям кеф.

# 39
Защо да не може пластмасови? Аз ги мия на 70 градуса. По-новите ми кутии стават за миялна, но имам стари и на тях не е обозначено че може, но аз пак ги слагам. Може ли да има някакъв проблем?

# 40
  • Варна
Ако са от по-тънка или некачествена пластмаса излизат разтопени  Mr. Green

# 41
Ами нашите стават за съдомиялна но пък попиват миризмата на Феъри All in One.

# 42
Е, значи всичко си е ок при мен...няма разтопени и разкривени от високите градуси

# 43
  • на Мелмак
Има пластмасови кутии за съдомиялна,  които могат да бъдат използвани за носене на храна. Аз имам такива и изпращам храна с тях.

# 44
Нищо им няма, само по-мокри излизат, но не е полезно в тях да стои дълго храна. Използвах момента да ги хвърля.

Общи условия

Активация на акаунт