Всякакви въпроси относно съдомиялните - 18

• 85 692
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • на Мелмак
И аз не знаех за плътно затворената врата, започвам да затварям!
За таблетките - предполагам че ще е достатъчно дълъг. Там трябва да не са навлажнени и с променен цвят.

# 361
Вратичката я държа плътно затворена за да не изсъхват чиниите, а тях и другите съдове ги почиствам със салфетки или кухненска хартия.

# 362
  • Варна
.Ще си купувам,е  тази или по другата седмица съдомиялната най накрая  Joy .
На тази се спряхме
 https://www.tehnomix.bg/bosch-SPv40E80EU

Имам я същата от два месеца. Много съм доволна.

# 363
.Ще си купувам,е  тази или по другата седмица съдомиялната най накрая  Joy .
На тази се спряхме
 https://www.tehnomix.bg/bosch-SPv40E80EU

Имам я същата от два месеца. Много съм доволна.

Би ли споделила повече подробности.За изсъхването на чиниите за шум , за този само-почистващ се филтър.За кошниците пише ,че се коригират и се сгъват за да може да се приберат тенджери . Как измива съдовете и т.н Simple Smile

# 364
  • sofia
Изборът ти е много добър, с Бош хич не мисли за това как измива, всичко ще блести, ще си работи тихичко, кошниците много бързо ще разбереш как да ги повдигаш, елементарно е

# 365
Изборът ти е много добър, с Бош хич не мисли за това как измива, всичко ще блести, ще си работи тихичко, кошниците много бързо ще разбереш как да ги повдигаш, елементарно е
Благодаря за мнението.
Притеснявам се ,че е от по евтините съдомиялни на бош Simple Smile .
Искаше ми се по скъпа , но ще взимаме и други работи и не се вместваме в бюджета ако вземем по скъпа.Не ми се иска да го надвишаваме Simple Smile

# 366
  • sofia
Излишно се притесняваш, не е толкова евтина, хората купуват много по- евтини марки и пак са доволни.
Моята е тази- http://technika.bg/product/19060/sadomialna-mashina-za-vgrazhdan … h-smv43m30eu.htmll, че беше и по-скъпа даже, напълно излишно, не виждам разлика с твоята, освен размера.

# 367
  • Варна
Измива много добре, поне аз съм доволна. В долната кошница стойките за чинии могат да се свалят и става удобно да се захлюпват тенджери и тави. Ползвала съм. Даже предимно така стоят. Изсушава много добре. Използвам гел и течност за блясък на Финиш. Горната кошница не съм я мърдала, защото ми е удобна. Засега съм използвала стандартната програма, която е с продължителност два часа. Чува се през първия час може би, след това мисля минава в режим на сушене и става тиха. Но не е някакво бумтене. Тропа ако не съм нагласила нещо голямо както трябва вътре при нареждането. Светлинният индикатор ми допада доста. Моята е вградена и реално по него си разбирам дали е приключила или не. Предната съдомиялня само се чудех накъде е ако не съм засякла кога я пускам. Отделно е предимство, че горните перки са две, не една. При по-малкия размер на съдомиялни това е предимство, защото завихрят по-добре водата и измиват по-качествено.

# 368
  • София
Скрит текст:
Измива много добре, поне аз съм доволна. В долната кошница стойките за чинии могат да се свалят и става удобно да се захлюпват тенджери и тави. Ползвала съм. Даже предимно така стоят. Изсушава много добре. Използвам гел и течност за блясък на Финиш. Горната кошница не съм я мърдала, защото ми е удобна. Засега съм използвала стандартната програма, която е с продължителност два часа. Чува се през първия час може би, след това мисля минава в режим на сушене и става тиха. Но не е някакво бумтене. Тропа ако не съм нагласила нещо голямо както трябва вътре при нареждането. Светлинният индикатор ми допада доста. Моята е вградена и реално по него си разбирам дали е приключила или не. Предната съдомиялня само се чудех накъде е ако не съм засякла кога я пускам. Отделно е предимство, че горните перки са две, не една.
При по-малкия размер на съдомиялни това е предимство, защото завихрят по-добре водата и измиват по-качествено.
Ето това е абсолютно невярно твърдение! Завихрянето зависи от разположението на перките, на дюзите по тях и на силата с която впръскват вода.

# 369
Здравейте, преди време питах за таблетки за почистване на съдомиялна.Казаха ми за таблетки от Лидъл ,но така и не намерих.Може ли да ми ете други таблетки , марка и от къде да си купя, за да си я почистя.

# 370
Измива много добре, поне аз съм доволна. В долната кошница стойките за чинии могат да се свалят и става удобно да се захлюпват тенджери и тави. Ползвала съм. Даже предимно така стоят. Изсушава много добре. Използвам гел и течност за блясък на Финиш. Горната кошница не съм я мърдала, защото ми е удобна. Засега съм използвала стандартната програма, която е с продължителност два часа. Чува се през първия час може би, след това мисля минава в режим на сушене и става тиха. Но не е някакво бумтене. Тропа ако не съм нагласила нещо голямо както трябва вътре при нареждането. Светлинният индикатор ми допада доста. Моята е вградена и реално по него си разбирам дали е приключила или не. Предната съдомиялня само се чудех накъде е ако не съм засякла кога я пускам. Отделно е предимство, че горните перки са две, не една. При по-малкия размер на съдомиялни това е предимство, защото завихрят по-добре водата и измиват по-качествено.
Супер много благодаря  Hug bouquet .А вижда ли се лампичката? Моята ще е изцяло вградена и не виждам от къде може да се вижда  newsm78  тази лампичка .
И да попитам задължително ли е да се слагат добавки на съдомиялната .Таблетките  които имаме останали от първата ни съдомиялна са финиш всичко в едно комбинирани. Ще трябва ли да сложим сол допълнително и добавка за изплакване/видях ,че има такива добавки/ Rolling Eyes .С първата съдомиялна не сме използвали .Сега с тази се чудя дали е хубаво да се слагат .
Първата ни беше електролукс , не бях недоволна , но не бях и доволна.Беше голяма .Случавло се е да намеря съдове с остатъци храна и прибори за хранене с остатъци  .А сутрин след като я отварях започвах да бърша с кърпа съдовете за да ги прибера защото бяха мокри и с капки по тях .Отделно филтъра ми беше много неприятен за чистене   Mr. Green .Тази пише ,че е със самопочистващ се филтър  newsm78 .

# 371
  • на Мелмак
В Лидъл има прахчета и препарат в тубички за почистване на съдомиялни.
Принципно са им в тематични седмици, но ги има и през друго време.
Основно са препарати в тубички, не таблетки. Има ги в Метро, ДМ, Лили.
На опаковките има инструкции за ползване. 

# 372
  • София
Ще трябва ли да сложим сол допълнително и добавка за изплакване/видях ,че има такива добавки/ Rolling Eyes .С първата съдомиялна не сме използвали .Сега с тази се чудя дали е хубаво да се слагат .

Да, добавят се сол и гланц, особено солта не бива да се спестява с цел да се запази живота на миялната дълго.

# 373
Ще трябва ли да сложим сол допълнително и добавка за изплакване/видях ,че има такива добавки/ Rolling Eyes .С първата съдомиялна не сме използвали .Сега с тази се чудя дали е хубаво да се слагат .

Да, добавят се сол и гланц, особено солта не бива да се спестява с цел да се запази живота на миялната дълго.
Много благодаря .Ще вземем сол на финиш и препарат за изплакване.
Другата седмица ще ходим вече за съдомиялната Simple Smile

# 374
В Лидъл има прахчета и препарат в тубички за почистване на съдомиялни.
Принципно са им в тематични седмици, но ги има и през друго време.
Основно са препарати в тубички, не таблетки. Има ги в Метро, ДМ, Лили.
На опаковките има инструкции за ползване. 
Благодаря.В Лидъл така и не намерих, ще следя по тематичните им седмици и ще проверя и на другите места.

Общи условия

Активация на акаунт