Всякакви въпроси относно съдомиялните - 18

• 85 696
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Няма индикатор за гланц, за сол има.  Simple Smile
Понеже пералнята и съдомиялната се захранват сходно с чистата вода, при мене проблема с пералнята се оказа, че мръсотия във водата и отлагания в тръбите са запушили филтрите и някаква клапа май беше изгоряла.

Защо имам сомени, че този модел нямаше настройка на солта? Или го бъркам?

# 616
  • София
Аз за степени на нагласа /1,2,3,4 и т.н./ имах предвид, не за индикатор.

# 617
  • Бургас
Има до 6 степени.  Wink

# 618
Здравейте! Някой да е ползвал таблетки ASTONISH? Не съм ползвала на тази марка.

# 619
  • София
Има до 6 степени.  Wink

Явно аз бъркам модела с друг изглеждащ почти същия на външен вид.
------------------------
Здравейте! Някой да е ползвал таблетки ASTONISH? Не съм ползвала на тази марка.
Питай в темата за препарати за миялна.

# 620
  • София
Важно е и да са икономични, и безшумни. Бекото е шумен уред, за перални, за съдомиялни. Ако за някой това не е от значение, не е проблем значи. Общо погледнато по-евтините уреди не са толкова икономични, те хората са го сметнали, купуваш по-евтино, ама после си го доплащаш, но пак имаш евтин уред.

Когато преди две години купувах моето Beko, имах няколко изисквания към съдомиялната: енергиен клас, да е безшумна, отложен старт и естествено разпределението вътре. Изключително доволна съм от избора си, а за тогава моята беше възможно най-безшумната. Като съотношение качество - цена е идеална. Моя приятелка си купи whirlpool 6 чувство и е по-шумна, а и като разпределение вътре е доста по-недообмислена. Лично мнение  Peace

# 621
  • На брега на реката
Момичета, съдомиялната на моя приятелка от няколко дни не работи. Както си е работила, след изпомпването на водата, продължава само да помпи и не ще да налива вода. Пробвахме я няколко пъти и само си помпи, въпреки, че няма какво и не налива вода. Модела е същия като моя Беко DIS 1531. Рестатрирехме я - нищо. Изключихме я за 24 часа - пак нищо. Ако някоя от вас може да помогне, ще сме благодарни, защото не намираме техник в Козлодуй, а и не знаем къде в района има сервиз на Беко.
На гаранционната карта няма посочени такива.
Предварително благодаря!

# 622
Момичета, съдомиялната на моя приятелка от няколко дни не работи. Както си е работила, след изпомпването на водата, продължава само да помпи и не ще да налива вода. Пробвахме я няколко пъти и само си помпи, въпреки, че няма какво и не налива вода. Модела е същия като моя Беко DIS 1531. Рестатрирехме я - нищо. Изключихме я за 24 часа - пак нищо. Ако някоя от вас може да помогне, ще сме благодарни, защото не намираме техник в Козлодуй, а и не знаем къде в района има сервиз на Беко.
На гаранционната карта няма посочени такива.
Предварително благодаря!
Скоро се обаждах за гаранцията на една сушилня Беко.
На гаранционната карта имаше само номер на магазина от който е купена, в моя случай технополис.
Та от там ми дадоха номер на сервиз в моя район. А от сервиза ми дадоха номер на техник в моя град.

Би трябвало да има някакъв номер на гаранционната карта, а може и да се обадите на магазина от където е купена, там ще ви кажат номер на сервиз.
Техникът, който дойде вкъщи не беше от специализиран сервиз на Беко, явно имат просто имат договор с него за съответния регион, поправя и перални и сушилни, пък може и някои други уреди...

# 623
  • София
Когато старата ми миялна правеше така, се оказа спукано казанче, от което леко мокреше дъното. Защитата от преливане караше помпата постоянно да работи. Някой трябва да отвори това Беко и да провери дали не тече отнякъде.

# 624
  • На брега на реката
Благодаря  ви момичета. Ще видим какво ще се окаже. Имало малко вода под нея, та Еве може и да е права.
Като я изтеглим, ще видим. newsm78

# 625
Важно е и да са икономични, и безшумни. Бекото е шумен уред, за перални, за съдомиялни. Ако за някой това не е от значение, не е проблем значи. Общо погледнато по-евтините уреди не са толкова икономични, те хората са го сметнали, купуваш по-евтино, ама после си го доплащаш, но пак имаш евтин уред.

Какво разбираш под шумна?Естествено,че като пълни или изхвърля вода ще се чува шума на водата, а инак почти не я чувам,че работи. Имам Беко. Не съм доволна от него, но не поради шума и качеството на измиване. След четвъртата година почна да се разваля. Оказа се нещо елементарно-прекъснато кабелче. Но веднаж,после друго,после трето. Може да е до конкретната машина. В сервиза друг такъв случай нямали.

# 626
Ти за ниво на шум не си ли чувала?

# 627
Ти за ниво на шум не си ли чувала?

Няма нужда от ирония.Естествено,че съм чувала. Просто казвам,че моето Беко не е шумно. Не,че не се чува някакъв лек звук. И няма как да бъде другояче,защото пълни вода,после тя циркулира и се нагрява,падайки върху съдовете,после източва.То и часовник да имаш в стаята се чува. Та въпросът ми беше, какво разбираш под шумна. Ако въпросът е да не се чува въобще-мисля,че такъв уред няма.

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 08:45 от W

# 628
  • Berlin
И на мен ми стана интересно какво значи безшумна. На сегашната ми миялна пише 46db и ми е ок, не е шумно за мен, но не е като да е безшумна, чува си се.

# 629
Какво разбираш под шумна?Естествено,че като пълни или изхвърля вода ще се чува шума на водата, а инак почти не я чувам,че работи.
Изхвърлянето на водата е чрез помпа. В общи линии шумът И е еднакъв.
Обаче, от къде идва разликата на шума, който е на машината?
От вложената (липса) на изолация и къде е.
Изолацията  като тип е вата или гума.
Къде е монтирана:
- отзад
- отгоре
- отстрани
- отдолу
- в преден панел (врата)
В комбинация се намалява шума.

Общи условия

Активация на акаунт