Август още е далече, но мама знае пола вече

• 56 067
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Аз съм с пералня със сушилня от месец и половина някъде. Доволна съм, преди малко си скъсих една блуза хаха, но хич и не ги гледам какво пише, май ще започна, но бебешки прах и на щерката също и те са си ок. Голямо улеснение е.

# 556
момичета я кажете вие боядисвате ли си косите по време на бременноста  4470 .... аз взех че се боядисах и сега ме гложди съвестта  Embarassed

# 557
Да но с безамонячна боя на растителна основа уж Simple Smile

# 558
момичета я кажете вие боядисвате ли си косите по време на бременноста  4470 .... аз взех че се боядисах и сега ме гложди съвестта  Embarassed

Аз си се постигвам и си се боядисвам с безамонячна боя.Единствено за боядисването изчаках 14 г.с., защто док така ми каза. Simple Smile

# 559
аз понеже съм блонди и така или иначе руса безамонячна боя няма се боядисах с нормална.... Confused

# 560
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз се боядисвам и се подстригвам. Даже, сега последно май си беше амонячна боята.
Това за пишката и аз го знам.  Joy

# 561
И да е амонячна не може да навлезе такова кокичество че да му вреди на бебето , да след 12 г.с е най- добре да се изчака

# 562
Цитат
ооо колко хубаво още една немска мама.... newsm51 аз също живея в  Германия (област Байерн по-точно ) и аз все още си нямам сушилня но при мен проблема е с пространството и за това обмислям да си взема от тези комбинираните 2в1 пералня със сушилня

Аз съм в Баден-Вюртемберг (в близост до Щутгарт). След няколкочасово онлайн проучване се спрях на комбинирана машина (LG F-14A8RD). Тъкмо ще имам няколко месеца да изпробвам всички дрехи и програми, че като дойде бебето да съм про  Grinning

# 563
Цитат
ооо колко хубаво още една немска мама.... newsm51 аз също живея в  Германия (област Байерн по-точно ) и аз все още си нямам сушилня но при мен проблема е с пространството и за това обмислям да си взема от тези комбинираните 2в1 пералня със сушилня

Аз съм в Баден-Вюртемберг (в близост до Щутгарт). След няколкочасово онлайн проучване се спрях на комбинирана машина (LG F-14A8RD). Тъкмо ще имам няколко месеца да изпробвам всички дрехи и програми, че като дойде бебето да съм про  Grinning

супер...тъкмо ще ми кажеш дали си доволна че аз все се каня и все не си купувам  bouquet

# 564
Редовно се боядисвам и подстригвам. Моите доктори казаха, че няма никакъв проблем.

# 565
при мен боята не хвана ,ползвах безамонячна. За подстригване изчаквам не че вярвам в тези работи ,но ако нещо се обърка веднага за това ще се сетя и ще се обвинявам. Глупаво е но.....

# 566
Редовно се боядисвам, подстригвам, лакирам, обезкосмявам. Като съм бременна няма да плаша хората я  Mr. Green

# 567
А от вчера ме наболява дясното ребро под гърдите първо дутринта сякаш бебо беше заседнал там направо много силно го усещах а сега го чувствам катп натъртено дали е нормално..

# 568
И мен ме наболява само че от лявата страна и то като се задържа повече време в седнало положение...
А снощи ме изрита високо, все повече се катери.  #Crazy

# 569
И мен точно от вчера започна да ме рита в ребрата отдясно, чак в първия момент се зачудих какво става. Неприятно е, а още повече, че бебето няма и 1 кг. Не знам какво ще става като започне тепърва да расте.

Общи условия

Активация на акаунт