Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява мускусът в парфюмерията?
Какви са различните впечатления от муска в парфюмите?
Кои парфюми съдържат мускус и какви са впечатленията от тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява мускусът в парфюмерията?
-
Какви са различните впечатления от муска в парфюмите?
-
Кои парфюми съдържат мускус и какви са впечатленията от тях?
-
Какви са впечатленията от парфюма Mure et Musc на L'Artisan Parfumeur?
-
Какво представлява Националният ден на парфюмерийната индустрия?

- ами, а, де, знам, че има там някъде в парфюмната вселена нещо, което към дадения момент да е по-мое, но като не го намирам? Точно днес си преглеждах мострите - ами, събрала съм вкъщи над 90, като не броим тези, които директно съм изхвърлила и всичко, което съм тествала на място в парфюмерии. Иначе за толерантен - толерантен е носът ми към Нарциса, не ме напряга, приятен ми е, просто не е това, което очаквах. Ако и при мен имаше трайност над 3 часа, щях да съм доволна.
Аз все пак утре мисля да изляза с него, ще съм почти цял ден навън, да видим как ще го усещам. Търсенето продължава и в това е част от удоволствието.
Ако ще купувам нещо на Mancera, определено няма да е от enzo. Roses Vanille минава малко по-назад в списъка, щом е по-сладък от Intense Cafe, благодаря за насоката. 
Само по себе си това не е лоша миризма,но не мода да си представя да мириша все едно съм се омазал с
Много ментов и силно евкалиптов в началото, силно медицински, имах чувството, че са ме намазали със спирт, преди да ми поставят инжекция, много алкохолен, нещо като да плуваш в басейн от джин
Фланелата е парфюм, който си избира носителя и си е предизвикателство да успееш да го опитомиш.
). Нямам против да деля, не съм намерила с кой. За мен е важен аромата, опаковката не толкова. Много често си правя отливки за носене в чантата - не мога да нося цели бутилки. И без това чантата ми тежи все едно нося тухли.
Обичам да подновявам парфюма си през деня, но не мога да си позволя да нося и флакон от 100 мл примерно в чантата /особено се касае за Hermes Jour Absolu