Щъркел на вратата чука, две черти ще има тука! - Тема 304

• 32 791
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • Стара Загора
Ауу..... дано е "онова"..... Whistling
Не мога да повярвам, но мисля, че  имам зацапване!  Shocked Никога преди не ми се е случвало, а мисля, че е и рано.... Дано не греша!

# 706
  • Бургас
Не мога да повярвам, но мисля, че  имам зацапване!  Shocked Никога преди не ми се е случвало, а мисля, че е и рано.... Дано не греша!

Кой ден след О. ти е? Стискам палци да е имплантационно!!!

# 707
О трябва да ми е утре, не правя тестове, защото много ме изнервят, а и ММ често отсъства и просто правим опити винаги когато можем ....

# 708
  • Бургас
Е значи може би е овулационно зацапването. Понякога се случва.

# 709
# 710
  • Бургас
Емануела ... прилича ми на положителен. Действайте следващите 3 дни  Peace

# 711
Може да си права. Просто никога не ми се е случвало и лекинко се шокирах...

# 712
Щом не си следуш ову. тя може да е по-различно време, от което си мислиш. Я си наорави едно тестче, за да знаеш далу е от нея. Иначе, за да е умплантационно трябва да си била в ову почти веднага след цикъла.
В тази връзка и аз да попитам от кога да започна с тестовете за ову. Сега почти ми свършва цикъла. А си бях свикнала да си препишквам по едно тестче (нали се надявах на бременност)преди да ми дойде Embarassed

# 713
Ели за мен теста ти е отрицателен... Моите изглеждат така 2-3 дни преди същинския положителен!

# 714
Щом не си следиш ову.

аз ходих на док за да питам кога да ги правя тия тестове за О.

Та ми казаха че ако не си правила никога и нямаш референция да почнеш точно след като ти свърши. Да правиш по 2 теста на ден. Единия 3 часа след като станеш ( в което време не трябва да си пишкала) и още един следобед между 6-8 и пак 3 часа по рано никакво пишкане. Също да не пиеш много течности по това време.

И ако не си забременяла този месец следващия ще знаеш кога ти е О без да се налага да препишкаш сто теста. Ако предположим че си засякла положителен тест на 12 тя ден, другия месец ще почнеш от 10 тя да правиш тестове и като засечеш положителен, разбира спираш. Та така..

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 13:25 от Eli..........

# 715
Ели за мен теста ти е отрицателен... Моите изглеждат така 2-3 дни преди същинския положителен!

А ти като човек видяла положителен тест Simple Smile , когато реално е положителен втората чертичка появява ли се до 1 мин, или след това. Резултата ми от днес се появи след около 5 мин.

Не мога да разбера от иструкциите, как се появява положителен до първата минута а отрицателен до десетата. newsm78

# 716
Благодаря ти! Миналия месец я засякох с тест на 16 ден, но цикъла ми не е редвен и мисля пак да почна от рано, за да не я изпусна  Crazy

# 717
 Hug Hug Hug Hug Hug
Моите момичета!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Виждам няколко положителни тестчета...  newsm44 супер! Много се радвам! Сега само да се потвърдят и с едно хуууууууууууубаво ЧХГ!
В този ред на мисли... за толкова месеци в темата и толкова отрицателни тестове, които съм виждала (мои си) разбрах едно- независимо за какви тестове говорим - обулация или бременност, те реагират различно при всяка една от нас. Някои момичета виждат прекрасни наситени черти със същата марка тестове, които други виждат едно блези и некатегорични! Когато говорим за тестове за овулация най-добре е тестовете да се събират и архивират по дати, така че да бъдат сравнявани и дори да не се види "идеалната" по-наситена и от контролната черта, ще знаете кога горе-долу е овулацията и за напред ще знаете кога теста е положителен! На теория всичко е рози, но на практика често е тръни! относно тестовете за бременност- много се радвам на всяка една от вас когато види и покаже двете чертички, но знайте, че няма по-сигурно от кръвното тестче (и по-гадно разбирасе, с цялото това боцкане  Close )! Мен тези пръчици не ме ловят и имам две бременности като доказателство, но това ме кара да се замислям всеки път когато виждам отрицателен тест и то не само мой! Искренно желая всяка една от вас този месец да е станала носител на поне едно бебешонче, защото всичките сте ми в сърцето и знам колко много го искате!
По този повод едно обилно наръсване на заседелите се тук, които ни помагат с натрупаните знания  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

и за всички останали, които скоро влязоха в тази прекасна компания  babydust7 babydust7 babydust7

П.С. исках и други неща да кажа, но забравих  Blush

# 718
Eli появява се веднага и става все по-наситена до 1-2 ра минута.  По-наситена става от контролната... Аз всеки месец хващам овулация, но все още няма бременност така че... Не е задължително ... Правете си секс и не го мисли

# 719
Ххихихиихих, Муши, тук сме, като се сетиш Simple Smile
Много си права за всичките му тестове. Аз овулация си имах и трите месеца,  в които я дебнех, засечена с тестове и БТ. Идеална двуфазна графика, но никога "същински" положителен тест. Винаги с една идея по-бледа чертичка и понеже си ги събирах, та знаех вече кога моят тест е положителен. И аз ги мразя тези пикливи пръчки. То е мътене, чудене, вайкане, пък има ли, няма ли, тъмна ли е, светла ли е.
Боц и всичко е ясно Simple Smile
Прегръдки и стиснати палци за нечакащите М и дебнещите ОВУ. Хващайте яйцето на тясно!

Общи условия

Активация на акаунт