Има ли рускоговорящи мами?

• 66 220
  • 796
  •   1
Отговори
# 165
winter   не мога да ти отговоря на лични, защото пощата ти е пълна ! Разчисти си старите съобщения ! За мое съжаление  Sick и за твоя радост  Party , никой дори не попита за тях . С най-голямо удоволствие ще ти ги подаря. Напиши ми на лични адреса си, за да ти ги пратя.  Hug

# 166
С днем победы!

Честит празник на всички, които днес се връщат назад към онази 1945 г., в която фашизмът завърши и си спомнят за милионите дали живота си в свещената война...

# 167
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

С Днем победы!!!

За съжаление, в БГ особено не се празнува, дори не е почивен ден като в бившия Съюз... Laughing

# 168
С днем победы!
Вечная память героям!

# 169
С ДНЕМ ПОБЕДЬI!

# 170
Девочки с праздником всех!
Желаю вам никогда не провожать сыновей на войну.
Пусть люди живут мирно.
И бережет нас Бог.

Последна редакция: вт, 09 май 2006, 14:19 от winter

# 171
С днем победы!

Hug  bouquet Peace

Вечная память героям!

# 172
Хайде, мили мами-рускини и русофилки, да видим коя как се справя с руския Grinning Предлагам на вашето внимание тест по руски език, за всички, които искат да проверят знанията си  Hug Grinning

Ето го:
http://www.sly2m.da.ru/ugadaika

Такаааа!
Минах теста!
Обаче е много труден, ако трябва да минеш всичките 5.
Ако някой ми каже че минал всички без грешка НЕВЯРВАМ:))))

# 173
Има- още един продукт на българа-съветската дружба!!!Баща ми е българин,а майка ми от Русия- в къщи само на руски се говори от както се помня- и на децата си на руски им говоря!

# 174
  • Балчик
С днем победы !

Всех с праздником , хотя уже и 19 ч, но я только вернулась с работы, какой там праздник, усталаааа...

# 175
# 176
Хайде, мили мами-рускини и русофилки, да видим коя как се справя с руския Grinning Предлагам на вашето внимание тест по руски език, за всички, които искат да проверят знанията си  Hug Grinning

Ето го:

Такаааа!
Минах теста!
Обаче е много труден, ако трябва да минеш всичките 5.
Ако някой ми каже че минал всички без грешка НЕВЯРВАМ:))))

newsm10  smile3521 Мила Winter, да ти кажа, както са разбрали и другите момичета, попълнили този тест е, че той по-скоро мери познанието на културата, а не толкова на езика, затова може би е и толкова безумно гаден  Laughing Моите поздравления, winter, молодец девушка:)! Wink

Поздравчета
,

# 177

Ето го:

Хихи...
Поздравляю! Русский язык - родной для Вас...

Това е положението!  Grinning

И аз така! Обаче съм си чиста българка.

Всъщност, направих само първите два теста. И то от втория път.

# 178
Ха и аз да се впиша.

Живяла съм като малка няколко години с наш'те в Украина.Не съм говорела български като съм сме се върнали.После-кандидатстване с руски и следване в МИУ в Москва.И на всичкото отгоре живях и работих близо две години в Южна Русия(заедно с мъжо,който също е голям фен).

Поздрави на всички. Grinning

Последна редакция: ср, 10 май 2006, 02:13 от Trislon

# 179
Ами и аз сьм на половина украинка! Маика ми е от Одесса и в детството прекарвах всяко лято там. Първо нау4их руския, а после Бг. Сега живея в Америка и руския ми служи много добре. Не бях предполагала какво богатство е да говоря този език, а като се сетя как се дразних на маика, понеже когато бях малка ми говори само на руски........ Blush

Общи условия

Активация на акаунт