Осми клас - тема 74

• 75 601
  • 788
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
На моя пък само някой да му свирне за кино, и е втори пред салона. Изгледа всички премиери.

А кой е първи? Laughing
Всъщност нищо чудно да е моята дъщеря, но май не сме в един град, иначе нямаше и да питам. Peace

hahaha Приятелите му си го познават, и ако им се гледа нещо, веднага на него звънят за придружител. Сигурно и анимациите е изгледал.

# 706
  • Варна
Днес им се е представила учителката по немски която ще ги води от следващата година.
На 21ви в събота ще има родителска среща с нея. Ще им даде книга за лятото и други упражнения, ще вадят думи в речника и т.н. .

Много добре е постъпила учителката. Коя е, ако не е тайна?

# 707
  • Варна
Караиванова. Имате ли впечатления от нея?

# 708
  • Варна
Караиванова-младичка и русичка ли?!

# 709
  • Варна
Ами според снимката в сайта, да.Simple Smile

# 710
  • Варна
Караиванова. Имате ли впечатления от нея?
Не е предавала на дъщеря ми.

# 711
  • София
АнМари, трябвало е дъщеря ти да действа в посока рисуването, като й гледам рисунката
За добро или зло... Има време до 12ти клас, т.е. не се знае накъде ще я завее вятъра и какво ще реши да учи след това.
Аз до 10ти клас мислех да кандидатствам икономика, но в 11ти реших, че ще е ТУ  Laughing Майка ми беше в потрес. Как тя ще е икономист, а отрочето - инж. Учих и в УНСС де, но след като завърших ТУ.

Днес се чух с моята по вайбъра... в понеделник да я водя при педиатърката за бележка. Не можела сама да иде на лекар Simple Smile Нейна приятелка ходела на фризьор, козметик, маникюрист... тя не можела Simple Smile
Колко му е да мине и да си запише час... ама не - мама шъ я води  Laughing

# 712
Учат ли децата?

Моето следва препоръката на г-на по ФЕ да си починат преди изпита. Ще се разходи на един урок по ФЕ по мое настояване.
В H&M има намаление, та ще дойде с мен да вземем поне 2-3 ризи и още толкова тениски, омръзнало ми е вече с тези ризи.Нищо не му става от наличните.Ще се мотае да се подстригва, изобщо преговарянето е сведено до минимум.

# 713
  • нейде там, където ....
Каза, че ще преговаря. Оценката от НВО се вписва като текуща, нали?  Thinking Не че може да промени нещо.

# 714
  • София
Заминаха за вилата с баба им и дядо им и като го питах какво ще си носи за четене изброи 2 учебника по НЕ и тетрадка по мат ooooh! Имал 3 контролни другата седмица без да брои НВО- по НЕ, математика и музика #Crazy Не, че имат някакво значение за оформянето, но все пак. Отделно е устния изпит за лайстунг,  ако се класира за него.  Praynig
 Явно ваканцията ще почака още седмица Simple Smile

# 715
  • София
Моята е успяла да пребори класното по математика Simple Smile
Аз толкоз обичам математиката, я тя е пън Simple Smile

Надявам се да се прибера по нормално време, но силно се съмнявам. Няма да я будя. Малко съм притеснена за НВОто, но тя обикновено казва "не се съмнявай в мен". Един приятел рече "ще има 5.50", а тя само рече "Данооо"  Laughing

# 716
Честно казано и на мен ми е притеснено за HBO утре.Моя хубостник допълнително ме втресе като заяви ,че го притесняват задачите,които са свързани със слушането на текст.Досега не имал проблеми със слуха,даже много добре си чува.През седмицата са правили тестове от миналите години и резултатът му бил между 4,60-4,80,точно на първите въпроси е допуснал грешки.Всеки път при нисък резултат си викам каквото такова само живи и здрави,но като си знам че може повече,ама пусти мързел пречи,лично го изживявам тежко,сякаш аз съм се провалила.
Успех утре на всички деца!

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 17:12 от doroti1

# 717
  • София
В колко часа ги викат в училище?
Моят каза 9:40, но като го знам каква шматка е, може и да не е разбрал нещо.

# 718
9'30 в училището

# 719
  • Варна
9,30 и нашите.
Класната им казала да си почиват и моята слуша  Laughing анимации гледа в стаята си.
Каза, че не се притеснява защото било по-лесно от текущите упражнения и контролни в клас, дали е истина ще се разбере.

Общи условия

Активация на акаунт