Още мъничко остана МАРТенче да е в мама - тема 12

• 45 635
  • 496
  •   1
Отговори
# 210
Очички,предполагам всички сме се чувствали така в определен момент от майчинството. Неизбежно е. Успокой се. Началото е най-трудно винаги. Ще свикнете една с друга,пък и режимът и навиците й ще се променят. Ти ще станеш по-опитна. Няма да е все така.
Аз съм голям привтрженик на бибероните и съм с 2 ръце за използването им . Смученето й никога не ми е създало неудобство при кърменето или нежелание да захапе. При растеж на зъби биберонката ми е безценен помощник. За мен е по-малкото зло биба в устата пред варианта ръце,бутали навсякъде. Много ползи има от нея-за приспиване,за успокояване,пък и зимно време за поддържане на устата затворена. С отказването й не сме имали никакви проблеми. Стана от раз. Сега на мястото на бибката са 10 мръсни пръста нон-стоп ,от които не знам как ще се отучим  #Cussing out

# 211
Очички и при е така,биберон не искаме,но 10 мин минимум има игра със зърното,те си играят,не го използват само за ядене Simple Smile то цокането им е единственото забавление.Аз си подготвам зърната малко преди да й дам,че са ми много малки.
Колкото до работата-аз само храня детето ,преобличям я,правим гимнаастика-занимавам се с нея,майка ми помага,че мен още много ме боли от секциото-мускулите и всичко от срастванията. Sad Вие имате ли още контракции? При мен да.

# 212
Добро утро,момичета!Джинджи,да е жива и здрава Андреа!Живота и да е изпьлнен с усмивки!Аз още имам контракций,но само,когато Анна цока по-стрьвно.Операцията ме боли на срастванията,но не и обрьщам внимание.То тази болка най-вероятно ще продьлжи с месеци.Режима на малката е все още на 3 часа,с пауза от 6 часа през нощтта.Много ми е удобно така.Приспособих се,и се справям и с домакинството и чистя през ден,и всичко е екстра.През. Деня има повече будни периоди,но си скьрца тихичко и си разглежда.Плаче през няколко дни,и то само,ако е гладна а аз и сменявам паиперса и я зальгвам с биберон.Не ме притеснява биберона,но не го иска непременно.Понякога и давам кьрма от шишенце.Като излезем с ММ и я оставим на каката,и се сьбуди за кьрмене.После пак си засуква,няма проблеми.Господ ми е дал добро дете,дано такова да си е и в бьдеще Simple SmileПлача от безсилие,или по каквито и да е причини след раждането е нормален.Не е непременно депресия!Хормоните се наместват,всичко ни е на опаки в организма.Тьжни очи,дай си време и ще свикнеш с промените в живота си и с всичко.Само се вьорьжи с тьрпение!Нещата не са нито добри,нито лоши,мисьлта за тях ги прави такива!Мисли си за хубави неща,за да си по-спокойна,и ще се радваш на по-спокойно бебе.Усеща напрежението ти,и може да те сдуха още повече,защото страда заедно с теб.Успех!Ние вече бяхме на две разходки.Днес,като гледам времето ще ни се размине.Блазе им на мамчетата с кьща с двор,товаме благодат.Ние сме в апартамент,и терена за разходки не ме радва изобщо.Но си е предизвикателство Simple SmileКато при шофирането на автомобил е.Избегнеш една дупка и скачаш в друга WinkА кучетата по градинките от сега са ми ужас.Обичам животните,но смятам,че не трябва да пишкат и...в пясьчника за дечицата.Желая ви усмихнат ден!  bouquet

# 213
  • Първомай
Добро утро момичета.
Джиджи честита ти Андрея жива и здрава и много да те слуша.
Аз нали още нямам вашите вълнения та си почивам качествено и ММ  всяка вечер ми вика "отивай да се на спиш спокойно че може за е за последно " Grinning
Аза с каката също имах проблеми със зърната от начало беше направо кошмар но постепенно се нагласи ме една с друга и после всичко беше наред.
Имайте търпение това не значи че сте некадърни.
Щом имате желание постепенно нещата ще се получат.

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 10:55 от seevi

# 214
  • София
Не се депресирай сноуче. И аз навремето мислех че повече деца не ща! Обаче като порастна баткото видях колко е хубаво да си майка. После като ме споходи пак и любовта много ми се прииска бебенце . И този път много по зряло подхождам. Вече знаммче и бебето е човек и си има  особености с коета трябва да се съобрязявам.  Знав си и меетаболизма и бързо смилаемата ми кърма и си правя сметка според всичко това. Вкъщи готвим с таткото.  Той нарязва продуктите и дийства докато може а аз до сготвям.

# 215
Очички мойте зърна също са плоски, но едни силиконови зърна ми свършиха страхотна работа.
Момичета аз вчера изпратих свекървата след 10дневен престой и посрещнах майка ми за 10дневен престой и немога да повярвам и колкото и да ми е грях на душата да го кажа, но със свеки ми беше доста по-добре. Така свикнах с нея, а сега с майка ми всичко е различно. Тя прави всичко по различен начин и доста ме изнервя понякога, не мога да повярвам, че така ми липсва свеки #Crazy а преди нямах търпение да си тръгне и да дойде моята майка. Много ми е мъчно че така ги чуствам нещата. Sad

# 216
Ние днес имаме някакви пъпчици малки с бяло връхче по брадичката и бузкити,никъде другаде...на какво се дължи,не е от дреха,всичко е памучно,дали е от кърмата ми?

# 217
  • София
Здравейте, следя ви още от самото начало, но за това че бях едва ли не до деня на раждането на работа и от малко суеверие не се записах до сега. Родих на 21 март моята дъщеричка Виктория. Доста ми е трудно, защото ми е първо детенце, а тя си е доста неспокойно бебе, но вярвам че с времето ще добия малко повече увереност. Надявам се да ме приемете за да може да обменяме опит  bouquet

# 218
  • София
Малката Елизабет вече е на бял свят. Родена на 30 март (3 дни след термина, 3.400 гр., без усложнения)   bouquet
Малко късен запис, нямах възможност да се включа по време на бременноста.  Peace

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 12:10 от Дaрия

# 219
Честито Julcy и моята мадама е на същата дата и същото име Simple Smile
Честито Дария,моного да ви радва Малката Бети  bouquet bouquet

# 220
  • София
Честито Julcy и моята мадама е на същата дата и същото име Simple Smile

Grinning Голямо съвпадение. И аз бях с термин 19, преносих 2 дена и родих на 21. Само дето при мен беше предизвикано.  Забравих да ти пиша, че пъпчиците с бял връх доколкото знам е възможно да са от прегряване.

# 221
  • София
Филип беше целия в обриви и пъпки в болницата. Кожата му беше една зачервена... в момента, в който се прибрахме вкъщи и се облякохме в нашите си дрехи, обривът изчезна.  Имаме само едни бели точици без зачервено около тях. Това е нормално и са поричките, които се изчистват.
Вии какви памперси ползвате? Ние сме на Памперс премиум кеър. Обаче всеки път памперсът е пропуснал и се нарага изцяло да се преобличаме...

# 222
Аз ползвам зелен памперс 2ри номер, да не ви е малък и затова да пропуска.

# 223
  • София
Честито Дария,моного да ви радва Малката Бети  bouquet bouquet
Благодаря Ви! Утре би трябвало да ме изпишат от болницата, че вече си изчаках чакането.  ooooh!

# 224
Аз ползвам Пуфис. От тх съм най-доволна и като качество,и като цена. С баткото ползвах зеления памперс в началото и често ми пропускаше. Либерото всеки път. Молфикс тук-там,ама то колкото са му парите ,талкова му и качеството. С Пуфис фалове никога не съм имала,но все пак и моят опит с еднократните пелени е едва 4месечен,после минах на многократни. Сега също така мисля да процедирам. Още 1-2 месеца максимум ще използваме еднократни и после минаваме на Tots bots и Fuzzy bunz

Общи условия

Активация на акаунт