Ще видим де, обратното броене до неделя започва, въоръжавам се с търпение и ще споделя после какви ги свършваме
Skeeter, Мила ще си покаже какво и харесва , не мога да говоря от личен опит, но имам няколко приятелки при които домашните пюрета не се харесаха веднага, но след 1-2 седмици купешки пюрета, бебетата им свикнаха и проядоха домашните - в крайна сметка винаги прояждат
Важното е според мен да си позитивно настроена и да гледаш малката принцеса с усмивка, като и даваш пюрето - така ще знае, че е нещо хубаво 

МЦ преди 2 седмици, но не забелязах някаква реакция на малкия. Кърмата не ми намаля, а се бях притеснила. 

, с този дълъг бретон се чудя как да не й влиза в очите, преди, като стърчеше нагоре, беше лесно.... Е то плитка имаше за 10-ина мин, все още и е много мека косичкатс и се изхлузва, пък и е малка не може да застане мирно да я заплета както трябва.
Сега й давам неща, които първия месец уж не харесваше, сега ги яде. Онзи ден пък й дадох картофи с броколи и с такава погнуса реагира и плюеше, а днес дадох пак същото (ама и аз съм упорита
. Мислех си за Скийтър като пишех. Препоръчани теми