голямо пролетно оживление е настанало в темата, супер

Аз също започнах захранване малко по-рано от предвиденото от мен, бебка почти се захрани сама с зърнената закуска на батко си - той я яде без мляко. Уж я държах в мен и седяхме заедно да му правим компания, тя драскаше с нокътчета по покривката и изведнъж за минута придърпа купичката... Освен това като ядем гледа и прави движения все едно че дъвче, реших че е готова. Започнахме с въпросния бял морков, има по-нежен вкус от оранжевия, по ми допада. Според мен моркова си е морков и независимо от цвета не е необходимо да се въвеждат заради цвета като отделна храна.
Kalina. на мен пащърнака ми прилича на нещо средно между картоф и морков, харесва ми, може би просто със Симона не обичате пащърнак
Пюре навремето при захранването на Алекс винаги съм давала във времето на хранене, а не между храненията, въпреки съветите, защото според мен ако детето не е гладно, то може да откаже да яде, просто защото не му се яде, а не защото не му харесва . Сега с Мария започнах по същия начин - обедното хранене е между 11. 30 и 12.30, няма фиксиран час, в зависимост кога се събуди и така започна и пюрето, след това се кърмим.
Roxanna, честит племеник, да ви е жив и здрав! Пътуването с деца, особено три си е преживяване, но пък ти имаш достатъчно опит. Все пак стискам палци!

голям купон беше.
(Babylove на ДМ).
Навън няма къде на водна баня да го правя.