Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 36

• 118 827
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
между другото говорехте за течния камуфлаж на Катрис - като консистенцията е гъст и е 1:1 с Шанел  Peace На Катрис стои по-сухо и запечено след няколко часа носене, докато при Шанел го няма това

# 61
Е, тя и цената му е друга  Grinning  Но все пак мисля, че зависи от кожата. При мен не стои и не изглежда сухо, дори и след 12 часа, както писах по-назад.

# 62
  • София
Знам, че спасение няма и е дискурирано хиляди пъти из нета, но мога ли да помоля за идейки за мазна коса. Косата ми се омазнява и трябва да я мия през ден или всеки ден. Пробвам какво ли не...и никакъв резултат. Моля ако някой има същите проблеми да сподели Hug
Пробвай да слагаш маска за коса(ако ползваш) преди шампоана.С маската стоиш колкото пише на опаковката ,след това я измиваш и миеш косата с шампоан.Аз така правя и мия косата през 2 дена,а преди бях като теб.

# 63
Здравейте  искам да ви попитам срещали ли сте четка за зъби от естествен косъм. Знам, че преди са продавали такива, но сега не мога да намеря, а четох, че е много добре да се ползва такава четка при кървящи венци.
Да, има български четки от естествен косъм. Произвеждат се от "Четпром" в Тетевен. Трудно се намират, само някои малки парфюмерии ги зареждат, но ги има онлайн, тук също.

# 64
По Ваша препоръка си бях взела шампаон за суха / увредена коса на Жая, на Лореал и нa Orzene + маски , нооо ефект няма : ( Така че моля споделете за други ефикасни продукти за суха, изтощена , заплитаща се коса
Маска на Дав, с две ръце я препоръчвам. По-бюджетен вариант е една кафява серия на Балеа, скоро я коментирахме, не мога да дам линк в момента. Но ако вземеш и шампоана и балсама, пак ще дадеш пари почти колкото за маската на Дав.

# 65
По Ваша препоръка си бях взела шампаон за суха / увредена коса на Жая, на Лореал и нa Orzene + маски , нооо ефект няма : ( Така че моля споделете за други ефикасни продукти за суха, изтощена , заплитаща се коса
Маска на Дав, с две ръце я препоръчвам. По-бюджетен вариант е една кафява серия на Балеа, скоро я коментирахме, не мога да дам линк в момента. Но ако вземеш и шампоана и балсама, пак ще дадеш пари почти колкото за маската на Дав.
Мерсиии, за Два и Балеа да търся по магазините за суха коса ли ?

# 66
Маската на Дав е тази
http://www.dovebg.com/bg/Products/Hair-Care/Hair-Masks/Dove-Inte … ir-Hair-Mask.aspx

На Балеа е тази серия, но май наскоро им смениха опаковките, ако има някой по-запознат, да каже
Скрит текст:

# 67
  • София
И аз по препоръки от форума купих шампоана на Клаудия Шифър,не ми хареса.Утежнява косата ми,бързо се омазнява и нямам обем.

За разлика от него шампоана  на Сien за обем(опаковката с зелено),се справя много по-добре.А и е близо три пъти по-евтин

# 68
Маската на Дав е тази
http://www.dovebg.com/bg/Products/Hair-Care/Hair-Masks/Dove-Inte … ir-Hair-Mask.aspx

На Балеа е тази серия, но май наскоро им смениха опаковките, ако има някой по-запознат, да каже
Скрит текст:

bouquet bouquet bouquet Мнооого благодаря

Натуся - аз също съм ползвала Сien за обем  Peace Наистина добра работа върши, пак ще си го купя скоро

# 69
Ползвам същата маска на Дав и съм доволна Simple Smile

# 70
Здравейте  искам да ви попитам срещали ли сте четка за зъби от естествен косъм. Знам, че преди са продавали такива, но сега не мога да намеря, а четох, че е много добре да се ползва такава четка при кървящи венци.

Виждала съм четки за зъби с дръжки от естествени материали, но не и с естествен косъм/в Зоя.бг/. В този естествен косъм няма ли да се развъждат бактерии?
Моите венци спряха да кървят след като ми почистиха зъбния камък с ултразвук, купих си четка за зъби с по-широка глава и по-меки косми, паста за зъби, която се пени / до този момент ползвах био пасти и такива като Лакалут и Парадонтакс- те обаче не лекуват кървящи венци, както се рекламира- за това трябва зъболекар/. И най-важното- почистване на зъбите с конец-два пъти дневно. И кървенето спира.

# 71
  • Пловдив
Благодаря много госпожа Шуберт  bouquet, първо ще потърся дали няма да намеря офлайн.

kabuki така са ми казвали, че естественият косъм не дразни толкова венеца, а колкото до бактериите предполагам, че са обработени и това няма да се случи

# 72
  • София
*Padme*, в линковете на госпожа Шуберт пише, че четките са за еднократна употреба, което ме кара да мисля, че може и да не са кой знае колко обработени. Просто имай едно наум.  Peace

# 73
И аз да похваля продуктите на Лидл на Cien. Шампоана против пърхут за чувствителен скалп. Другите също са хубави. Млякото за след бръснене и дезодорантите Simple Smile

# 74
Какво мислите за тонизиращия крем на Cien.Омазнява ли много кожата и наистина ли е добър,а ако не,то тогава какъв да си купя.Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт