Дългото чакане след трансфер - 47

• 73 262
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Братовчедка ми ядеше ябълки против киселини Simple Smile

# 586
Незнам аз така се разболях с този нисък имунитет,че цял месец бях болна, накрая едвам отървах болницата, антибиотика едвам ме оправи, от тогава научих за Биозин мама и съм много доволна, около мен цяла зима болни, а аз нямах грам проблем. Киселините основно ябълки от тези зелените киселите и студено прясно мляко, най ми помагат на мен.

# 587
Мале, кво сдружение на специалисти сме станали вече...
Я да запитам, с киселините кво се прави?
След 20 чaсa никaквa хрaнa,при мен товa помогнa.Инaче содa(гaзирaно)пиех,но не ме облекчaвaше толковa.

# 588
И аз не мога да вземам изкуствени витамини. Повръща ми се от тях. Вземах малко в началото и като повърнах няколко пъти, спрях. Кисилините само със сода за хляб се оправях, но после почнах да се храня с повче зеленчуци и плодове. Просто си промених храненето, не вечерям или най- много един банан, през деня  по - малки порции и Това беше ключа за кисилините.

# 589
В този ред на мисли според вас витамини Прегнакеър за зачеване можели да осуетят импантацията.
На мен вече ми е 6ти ден след ЕТ, нощеска не спах добре, измъчват ме разни мисли..
Дано по-бързо дойде Петък, тогава ще ходя на кръвен.

Честито на всички с положителни тестчета. bouquet Късмет на очакващите..и Вяра. Praynig

# 590
  • София
За киселините, момичета, основно е храненето - без пикантни, пържени, кисели, мазни, сладки ястия и най-вече да не е обилно храненето, особено вечер.
Иначе лекарката ми беше изписала Био анацид http://apteka.framar.bg/30021777/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%B0- … B0%D0%B1%D0%BB-24 това е за бременни, хомеопатично, определено помага. След като минах на диета обаче, заради гестационния ми диабет, киселините изчезнаха.
Другото, което помага е газирана вода, ябълка и дъвченето на дъвка.

Аз приемах Неоксид дълго време преди да забременея и след положителния тест до към 12 гс. Питала съм Начев дали има проблем да го пия заради ЩЖ, той ми е казвал, че е ОК, само да е след обяд или вечер, 8 ч. след еутирокса. След това изпих две опаковки Pregnacare + Omega 3.

Почти през цялата бременност бях на Биозин мама, наистина страхотен продукт. При мен беше есенно-зимния сезон, а аз съм много податлива на настинки и вируси. Е, веднъж не се разболях.

# 591
В този ред на мисли според вас витамини Прегнакеър за зачеване можели да осуетят импантацията.
На мен вече ми е 6ти ден след ЕТ, нощеска не спах добре, измъчват ме разни мисли..
Дано по-бързо дойде Петък, тогава ще ходя на кръвен.

Честито на всички с положителни тестчета. bouquet Късмет на очакващите..и Вяра. Praynig
Относно витамините едни доктори ги изписват 1-2 месеца преди трансфер и до тест /в Щерев/. Др доктори ги изписват 1-2м и ги спират на пункция /в Надежда/. Различно е. Ако ти ги е изписал доктор, не се тормози с мисли за тях. Успех!

# 592
Здваейте момичета! Включвам се тук 7 ден след трансфер на 3 петдневни снежинки.  Освен наболяването в кръста и пъпките които ми излизат по лицето (като тиинейджър) нямам други усещания. Теста ми е в петък. Дано тези неща са на хубаво. Как мислите? Имали ли сте такива "мъки" Simple Smile ?

# 593
Относно витамините съм на мнение, че природата знае най-добре и винаги давам възможност на тялото ми да извлече каквото му е необходимо от полезната храна по естествен път. Стремя се да не изпадам в крайности и бих набавяла витамини наготово, но ако има медицински показатели, в случай че поради здравословни причини са забранени важни групи храни.
Предпочитам всеки ден менюто ми да е 80% пресни плодове и зеленчуци вместо на гълтам химия под формата на хапове. Това разбира се не дава гаранция, но е доста добра превенция. Откакто обърнах внимание на това какво и колко ям не съм хващала дори проста хрема. Подбутнах й ММ в тази посока и от човек боледуващ минимум 3-пъти на зима вече не знае какво хрема също. Здравето като храна или храната като здраве е  начин на живот за мен.

Добре дошла Кали, стискам ти палчета всичко да е на шест  Praynig

# 594
  • София/Севлиево
Шоши, я кажи за Прегнила как ти го бият и по колко единици, че съм се вкарала в едни филми и място не мога да си намеря.Незнам времето от октомври(пункцията) до януари,когато ми беше трансфера не го усетих изобщо, а сега този един месец след аборта ми се струва цяла вечност.Незнам как ще изкарам до юни.На всико отгоре тая сутрин се скарах с ММ и света ми е още по-крив, а не съм такъв човек попринцип,никога не се карам и не задълбавам в проблемите си...
И честито на всики бременелки, а на чакащите успех.

# 595
Ели, аз Прегнил имам бит само веднъж и то беше за таймирането на първата ми пункция. След това Прегнил съм нямала. И споко, набий мъжо - на нас ни е простено заради хормоните. Аз съм си свалила една статия за бременна, която заклала мъжа си, щото не и дал да опита от неговия шоколад. И Моя Миндил като мрънне му я показвам. Да си има едно наум. Че бременните и жените в процедура са абсолютно куку.
Иначе за киселините при мен неприятното е, че аз нямам никъв апетит. Целия ми здравословен режим, който от една година градя, отиде на кино! Ако въобще ми се прияде нещо, то ще е мазно, вредно или сладко. Последната седмици я изкарах на течен шоколад и пици. Друго в устата не можех да вкарам. А последните 3 дни умирам за айрян. Изпила съм една цистерна сигурно. Всяка седмица изненада! Другата седмица сигурна ще съм на сланина и пача  Joy Та киселини не мога да боря със здравословен режим на тоя етап.
Я да попитам тези от вас , които като мен не са особено месоядни, как си набавяте протеинчето? Знам за зеленолистните и там безвкусните треволяци и плодове, ама нещо вкусно няма ли? Преди хапвах по едно авокадо на ден, сега не мога да ги гледам...

# 596
шошии, протеинът при вегетарианците идва от тофу/доста гадно, но може би ще откриеш някоя рецепта,която да ти пасне. аз го правя в пергамент с маслини, сушени домати и натрошено сирене/ и бобови. червен и бял боб са най-богати на протеини/около и леко над 20 грама на сто грама бобчета/. лещата и грахът са други варианти, макар и с по-малко съдържание на протеини. и естествено  -яйца, но по-добре махай част или всички жълтъци заради холестерола.
п.п. забравих изварата. с домати почти става за ядене.

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 11:48 от zvezdi4ka14

# 597
  • гр.София
Шоши, и при мен е така. От известно време нямам никакъв апетит. Ям насила едва-едва. В началото пиех всеки ден айрян, но сега и той ми опротивя и не искам даже да си помислям да го пия. Вместо да наддавам килограми, аз връщам Rolling Eyes
А от тази сутрин имам друга екстра: така ме боли кръста, че не мога да мръдна Confused

# 598
Вчера е бил деня на хубавите новини, а пък аз съм го проспала. smile3507 Простено ми е, чувсвам се като парцал и много забравям. Вчера даже, като ми просветна малко, реших да пусна една пералня, дааа ама съм забравила да натисна копчето, излязох да свърша 4,5 неща и трите ги забравих. Някоя друга бременелка, дава ли такава фира?
Грийнчее, честито сърчице мила, много се радвам за теб  Laughing
Маняяя, двечки сърчица, страхотна новина, БРАВО Laughing
Бърборанче, честито ти тлъсто ЧХГ Laughing
На чакащите момичета, здраво стиснати палчета fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed, и не се притеснявайте ако нямате симптоми, те идват по късно, а когато доооойдат Mr. Green, колкото по зле и гадно се чувствате, толкова по леко и хубаво ще ви е на душата Joy

За храната, мен ме избива на желирани мечета Sick

# 599
Шоши ето една статия с таблича на растителните протеини http://www.bb-team.org/articles/3276_rastitelni-iztochnitsi-na-protein

Общи условия

Активация на акаунт