Седми клас - 4

• 83 518
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ние не сме приети в АК, разочарованието е огромно, сълзи.....НО борбата продължава;-)Предстои HBO.
Поздравления за всички приети деца!

# 61
  • Пловдив
Ние не сме приети в АК, разочарованието е огромно, сълзи.....НО борбата продължава;-)Предстои HBO.

То ще има и следващи класирания. В смисъл, че някои от приетите деца не се записват, ако не получат добро намаление на таксата.
Тази врата се затваря, може би, но пък не се знае каква врата ще се отвори.  Peace

Поздравления за приетите.

# 62
  • София
Поздравления и от мен на всички деца и техните родители за постигането на целите и мечтите Simple Smile
Успех и късмет на учениците и оттук нататък!

ПС: признавам си че изпитвам и мъничко завист Embarassed, но  благородна, иска ми се и за моето дете да мога да напиша хубави новини като му дойде времето. Успех и на всички дечица,  който ще се борят на изпитите през май Simple Smile

# 63
  • София

Трудно ми е да го повярвам това!! Има ли възможност да се види работата в колежа?

# 64
  • София
Утре, ще направим опит да видим работата.........и ние не можем да повярваме , но е факт. Shocked
Или трябва да е имала абсолютен срив на изпита....или....

# 65
  • България
Извинявам се, че се намесвам, но по принцип АК не предоставят изпитните работи.

# 66
  • София
kassii, честито и на вас! bouquet

chernooko
, много е трудно в такива моменти да успокоим децата. Дано пък се окаже, че е било за добро! Аз вярвам, че всяко дете си има своя късмет и той си го чака! Явно друго е вашето училище! Hug

# 67
Честито и от мен на приетите дечица! Много успехи и в бъдеще им пожелавам!

# 68
Не бързайте да се разочаровате. Аз лично знам няколко деца от СМГ, които няма да се запишат в АК. Доколкото си и спомням миналата година дълго време обявяваха, че има свободни места и канеха резерви.

kassii, честито и на вас!

# 69
  • София
Миналата година обявиха няколко свободни места в АК. Ако детето е малко под чертата, има шанс.

# 70
Моя син задължително пише на чернова. Независимо от препоръките за план и направо белова,  държи да си го направи първо на чернова и да си го препише после. До сега винаги му е стигало времето.

Препоръките от учители, които съм чула досега са същите като действията на детето - чернова и белова. Така пишат и в училище. Досега не е имало не стигнало време. Верочтно има някаква дължитна след която формулата не работи, но обикновено времето е достатъчно.

Ваканцията ще е ваканция при нас. Пробните сякаш няма да са повече от 2-3 и ваканцията може да остане без тях. Ако е на пробен, с другите занимания, остава с един почивен ден в седмицата.

Вие общо колко сте включили в програмата на децата?

И при нас ваканцията ще е ваканция. Има мач в провинцията в събота и после айляк. Дори ще бъде сам няколко дни. Организират се някакви гостувания с приятели. Искам да се разсее, да се помота, да е като детенце свободен.
Програма не съм правила. Ходи на 3 пробни по БЕЛ и 1 по Математика. Не съм планирала нищо занапред. Като чуя за някой ,ако времето пасва ще го пратя, но не ги мисля предварително. До миналата година си мислех, че ще го пращам на всеки възможен, но ето, че си промених мнението.
Детето нещо не се чувства добре. Исках да си остане в къщи до края на седмицата да се лекува, но отиде на училище, защото имал контролно по история. Дано до петък си остане и се оправи.

# 71
  • I want it all and I want it now.
kassii Честито! bouquet

chernooko
 Има и следващи класирания. Peace
Не се записват всички.

# 72
Съдбата и късметът си знаят работата. Ще дойдат точно навреме, точно където трябва, в точното училище (в случая казвам училище, но важи и за всичко в живота). Отдавна се убедих, че няма хубави и лоши училища. Има ПОДХОДЯЩО училище за моето дете.
Благодаря за поздравите.

# 73
  • София
Из няколко училища в София върви стомашен (норо)вирус, с висока температура и повръщане. Малкия го изкара миналата седмица сряда срещу четвъртък, 24 часа го държа общо, но от неговата температура аз имам "видим" резултат, с як херпес съм оттогава.

# 74
Влизам да се отчета, моят седмокласник е приет в АК, 92/100. Не е върха на сладоледа, но поне "кандидатския ад" свърши.
честито  bouquet,
92/100  newsm78 абе доста, доста добре е  Grinning
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт