Седми клас - 4

• 83 530
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Ние сме приети в АК и е почти сигурно, че ще се откажем...
Вероятно ще има и много други, така че дано има шанс за всички желаещи дечица да си намерят най-подходящото място!

# 76
  • Бургас
то като сте на вълна АК, кажете винаги ли са били толкова малко кандидатите или само тази година е така, аз мислех, че се борят поне 10 деца за едно място, то се оказа, че за 200 места едвам 400 кандидати,   и то като изключим някой и друг случайно явил се и тези, които ще се откажат, дори да са приети, излиза, че хич не е голям интересът към това училище

# 77
  • София
2016 г. – общо 415 –  182 момчета – 233 момичетата
2015 г. – общо 460 –  206 момчета – 254 момичетата
2014 г. – общо 457 –  198 момчета – 259 момичетата
2013 г. – общо 399 – 193 момчета – 206 момичета
2012 г. – общо 384 – 177 момчета – 207 момичета
2011 г. – общо 355 – 175 момчета – 180 момичета
2010 г. – общо 454 – 195 момчета – 259 момичета

Този текст е копиран от Danybon.com. Прочетете повече на http://www.danybon.com/chastno-obrazovanie/415-kandidati-acs-2016/

A моичкият е 92 от 100 (които се канят да бъдат записани). С една дума е влязъл на магия, т.е. не с акъл Laughing

# 78
  • най-шареното място
Поздравления на приетите и успех на все още неприетите!
Sharky, как е влязъл е без значение понеже всеки изпит за училище е зачот - влиза или не.

EliG, Gerka, мерси за отговорите.

Asya02, аз бях много впечатлена от колежа преди няколко години /и от наплива, и от начина, по който му броят годините/.
Скрит текст:
Tогaва попрочетох из темите тук и се оказа, че ако нямаш парите да си платиш таксата, нещата много се променят. Не само, че не всеки може да си я позволи, но и и не всеки би предостаивл всичко необходимо за намаление на цената. Та може би това намалява ентусиазма. Освен ако не са си променили политиката.

# 79
Здравейте,
Тъй като нямам достъп до пощата, искам да помоля някоя майка, чието дете се е явявало на пробен изпит по БЕЛ/математика - този или миналия месец, да ми прати някой на следния e-mail  : loveurself@abv.bg .
Благодаря предварително.  Hug bouquet

# 80
  • София
Здравейте,
Честито на приетите в АК и стискам палци за тези, които искат!
Моят седмокласник, както и този на Герка, има общо взето едно желано училище - настоящето.
В същото време, освен че ходи на курс по БЕЛ, много не се е притеснил. Ходи на Химия, на Физика, на турнири по шахмат, по живот Simple Smile Днес ми заяви, че за ваканцията има ангажименти из страната - ПМС в Плевен, после олимпиада по физика в Ловеч, после щял да си почине и "вече след ваканцията влизам в сесия" Simple Smile
Поуспокои се, че най-вероятно в НПМГ ще му признаят за оценка представянето на националния кръг по химия. Започва да се чуди между математика, химия и физика...
Явно приема и НПМГ за възможност вече, което мен ме успокоява - там поне си има изпити и не зависи само от матурите Simple Smile

# 81
Привет и от мен и успех на всички на предстоящите изпити! И моят човек беше на ПИ в Регалия. Два пъти по Бел и веднъж по математика. Чакаме резултата от математиката. Много съм притеснена, че има вероятност да изкара слаба оценка по мат на реалната матура. Иначе по Бел се движи около 5 на ПИ. Може ли някой да ми помогне с училища в София, които приемат деца, които не са взели матурите.  Дано се справи, но искам да сме подготвени за всякакви варианти.

# 82
  • Пловдив
agne, хайде първо да видите как ще се справи на матурите, пък после ще търсите училище.
Те критериите за 3,00 са толкова снижени, че няма повече накъде.
Принципно в РИО се намира цялата информация. Обикновено това са СОУ-та. От друга страна, дори и да не се справи с МАТ, професионалните гимназии имат и прием след 8-ми клас.  Peace

# 83
  • В офиса
Chernooko, и от нашия клас има едно дете - много умно, трудолюбиво, отличен ученик, за което всички мислеха, че не само ще е прието, но и ще е от тези с най-висок резултат в класа. Но вчера стана ясно, че е много назад в класирането. Успокой детето, че това е просто лош късмет. Не значи нито че не я бива, нито че и на другите изпити ще е така. Умно ти е момичето, сега най-важното е да не се срине, а точно обратното. Не знам дали ще ви дадат да видите работата. Може ли да е разминала редовете на бланката? Моето дете бе направило такова нещо на изпита по английски в 5-и клас.

Иначе моята девойка е супер щастлива. В училище са я спирали по-малки деца и са я питали: "Ти ли си ...." Учителите са я поздравявали. Изобщо емоционално е било. А аз сега съм много по-спокойна за НВО.

Рали, не съм следила внимателно резултатите. Марти да няма хеттрик - национални по химия, физика и математика? Ехаааа!

И ние минахме през вируса, за който пише Шарки. Кратко беше, за сметка на това ужасно Simple Smile По едно време имах 3 деца, повръщащи едновременно. Този ден пуснах сигурно 10 перални. Добре, че не се уцели на датата на изпита, а беше седмицата преди това.

# 84
  • Варна
Привет и от мен и успех на всички на предстоящите изпити! И моят човек беше на ПИ в Регалия. Два пъти по Бел и веднъж по математика. Чакаме резултата от математиката. Много съм притеснена, че има вероятност да изкара слаба оценка по мат на реалната матура. Иначе по Бел се движи около 5 на ПИ. Може ли някой да ми помогне с училища в София, които приемат деца, които не са взели матурите.  Дано се справи, но искам да сме подготвени за всякакви варианти.
Както е казала по-нагоре Дунди, нека първо мине НВО пък тогава.
Има голяма вероятност да получи по-висока оценка от очакваната или по-ниска, както се случи при нас миналата година Wink

# 85
  • София
Момичета, Благодаря за милите думи Heart EyesОценявам подкрепата ви!

Тинкърбел, поздравления за блестящото представяне на твоето слънчице! Hug

Наистина девойката ми много се труди и сривът беше голям.......но днес тръгна с усмивка на училище готова за HBO;-)Трагедия от неуспеха не сме правили и борбата продължава.Тъкмо сега я записах на пробни в Регалия.Изпратиха ми съобщение, че ще има български на 24.04, а математика на 08.05.

# 86
Благодаря ви, момичета! Явно аз съм се панирала в повече още от сега. Стискам палци на всички. Дано имат късмет децата и браво на тези, които вече са се справили блестящо!

# 87
EliG, благодаря за темата.  bouquet

От класа на моето дете три деца са ходили на изпита за АК.
И трите са приети, но колко ще се запишат не знам.
За едно от децата това беше мечтата.  Laughing

Честито на всички приети!
Сега спокойно ще чакате НВО. Simple Smile

# 88
  • В офиса
Мимии, не разбирам емотиконката  Laughing в поста ти?
Доста странно впечатление ми направи, докато чакахме на портала за изпита в АК, родител на дете от СМГ шумно (щом аз го чувах перфектно, а даже не бях близо) коментираше, че те изсобщо не са наясно от какви части се състои изпита, питаше дали това е последната възможна дата за явяване... Ама на тях им било само ей така между другото, за застраховка, ако видиш ли случайно.... Ами грубо и надменно е. Всички знаем, че има СМГ-ейци, които се явяват "за застраховка". Но всички са наясно с регламента, както и че изпитът е само един. И да, има деца, на които това им е мечтата. И не виждам нищо смешно.

# 89
Мимии, не разбирам емотиконката  Laughing в поста ти?
...
Радвам се, че детето е сбъднало мечтата си.
Извинявам се, ако се е приело като ... смешно.

Общи условия

Активация на акаунт