Боледуване на децата ни - тема 38

• 49 026
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • shumen
Благодаря момичета.
Лъки,и аз бих им казала в Петъка.

# 631
Днес на обяд ще ида, а ще питам дали утре на обяд може да го взема.

# 632
Момичета, свързах се с НКБ София , за д-р Велковски е спряно записването на часове до ноември месец  ooooh!
Аз дотогава не мога да чакам ...

Някой има ли му телефона ?

# 633
  • София
Лисе, запишете час при някой друг в Трета градска - те се водят специализирани в детската кардиология. Предполагам, че ще ви консултират добре.

# 634
Лисе, запишете час при някой друг в Трета градска - те се водят специализирани в детската кардиология. Предполагам, че ще ви консултират добре.
И аз това си мислех ,но не знам при кого ..

А Велковски щом има дотогава записани часове ,би трябвало да е много добър.

# 635
  • София
Аз не съм ползвала услугата скоро. Може би да звъннеш и да видиш кой е свободен?

# 636
Аш ,чета из старите теми пише ,че ако се свържеш по личният му номер може да приеме за час ,намерих един ,но не знам дали е актуален.

Ще помисля да видим.

# 637
  • Северозапада
Сега се сетих. ЛЛ също ми беше препоръчала Велковски, но се оказа мноооооооого натоварен. От години при него записването на час е за месеци напред. Освен с детска кардиология, мисля че се занимава и с пренатална. Записах я при първия удобен - Борислав Ганев. 2 пъти сме били при него и сега чакам от "фонда" да ми запишат пак час за тази година. Аз съм доволна от прегледите. Не коментира докато преглежда, но после подробно ми обясни ситуацията при София.
Велковски преди 2 години преглеждаше и МЦ "Света Петка", но сега не съм проверявала, а и дали не правеше фетални ехокардиографии само в този МЦ  Thinking

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 10:29 от ant G

# 638
ant G , и аз чета ,че прави пренатални.

Ако преглежда и другаде ще е добре ,той май няма частен кабинет.

# 639
  • София
Пробвай, Лисе! Може и някой да знае актуалния номер и да ти пише ... Hug

# 640
Пробвай, Лисе! Може и някой да знае актуалния номер и да ти пише ... Hug
Дано някой го има  Hug

# 641
Спомням си, че точно трудното откриване и голямото чакане ме отказаха от Велковски. Имам преки впечатления от д-р Протич, пак там работи. На регистратурата се записват часовете. Чака се и за него, защото е натоварен, но не толкова много. Не зная обаче дали преглежда деца.

# 642
Лъки,щом другата седмица ще го задържиш вкъщи може и утре да им кажеш и вече другата седмица да вземеш картона и да го занесеш в новата градина...Както си решиш,де,имаш време ми е мисълта,щом не държиш от понеделник да е в новата.Успех!

# 643
Лъки, има вероятност старата директорка вече да знае за местенето на детето.Поне при нас си звънят и информация изтича. Близка приятелка в момента ще мести детето си от нашата ДГ в друга, че се преместиха в друг квартал, и се оказа, че старата директорка вече знаеше, преди майката да й каже Mr. Green Тъй че не го мисли много...а овцете да си блеят, друго като не могат Mr. Green

Силве, ами давай го 6-7 дена, по средата...Аугментин сме пили 7 пълни дена, първоначално каза, че може и десет дена да го пием, но на прегледа на 7-мия ден каза да го спираме...кръвните бяха добри, състоянието на дечко също...

Тото, по-добре гръмни колежката или й купи маска и й я връчи Mr. Green Пази се..

# 644
Последните три АБ,които е пило детето са били по 8-9-10 дена,но то зависи и от състоянието на детето.Дали се е повлияло от АБ и до каква степен.

На мен днес ми звъня едната му госпожа,че правели репетиции за прословутото тържество и кога щял да ходи...казах другата седмица,ама не можело ли утре още,поне до обяд.И аз се съгласих,ходих до ЛЛ за бележка набързо,а детето не е очаровано,ама нищо няма да му стане за няколко часа...Вече от понеделник стабилно!Дано устиска до събитието  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт