AVON - Тема за представители - Кампании 5,6,7.....- Тема 137

• 65 823
  • 578
  •   1
Отговори
# 450
Я да ви питам някой купи ли си тези златни сандали Аралин?Много и се чудя... То май и няма с какво да ги съчетавам... не толкова модела, а цвета. И подметката удобна ли е - мека или твърда?

# 451
гледах снимка някъде и че не били блястящо златни като на снимката, дамата беше много довлна от липсата на прекалена бляскавост...къде ли съм ги гледала ooooh! newsm78

http://irecommend.ru/content/sandalii-avon-aziza

май тук

# 452
Благодаря! Simple Smile

# 453
  • Стара Загора
Какво ви е мнението за хидратиращия лосион за бързо потъмняване с бета-каротин (в К08 е на задната корица)? Става ли за светла кожа и доволни ли са клиентите Ви?

# 454
  • София
Аз лично съм много доволна и сега пак ще си го взема. Почервенялото бързо ми става кафяво, ползвам го на плажа, 1-2 пъти поне се мацам.

# 455
  • Стара Загора
Аз лично съм много доволна и сега пак ще си го взема. Почервенялото бързо ми става кафяво, ползвам го на плажа, 1-2 пъти поне се мацам.

Благодаря.

# 456
Момичета, пускам си поръчката, едно че постоянно ми забива сайта на представителя уж, че ми е изтекла сесията, а тя не е... Но все пак успях да напиша всички поръчки и сега какво ставаше, като ми светне червен светофар? Цъкнах на дата, но не пише нищо - Пише само датата е ориентировъчна... (става въпрос за комплекта Incandessence.

# 457
Запазва се за другият път на същата цена.

# 458
  • плевен
Момичета,извинявам се, но да знаете от къде мога да се снабдя с парфюма City Rush.Любим ми е,но от отдавна не го намирам.

# 459
Момичета,извинявам се, но да знаете от къде мога да се снабдя с парфюма City Rush.Любим ми е,но от отдавна не го намирам.

Провери в ОЛХ.

# 460
Я напиши в Гугъл - парфюми от ейвън има и в Enzo.bg и в Pazaruvaj.com

# 461
  • плевен
Благодаря ви!Ще го потърся.

# 462
Много момичета го търсят, никъде го няма... дано го намериш. Аз имах един, но го продадох...

# 463
  • София
Я напиши в Гугъл - парфюми от ейвън има и в Enzo.bg и в Pazaruvaj.com

OLX

# 464
Здравейте, мострите на парфюмите къде си ги държите. Моите ги слагах в едно несесерче но надписите им се изтриват, и не ми е удобно. Пари за толкова скъпа кутия за аромати не ми се дава.Много ще съм ви благодарна ако споделите мнение. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт