как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 330
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 255
Статистикът в мен вече вижда кривата на "нормалната дистрибуция". В едната опашка са случаите, дето чакат много; в средата е масовият случай на масова възраст, да кажем около 25. Не могат да чакат, нямат данни за това, бие ги хормонът. И другата опашка на кривата идва около и след 30, когато вече чакането е по-различно, има опит и опознаването е вече друг вид. На 30 няма нужда да правиш някои грешки като на 25, нещата се виждат отдалеч.

Аз нямам високи очаквания към секса, само очаквам оргазъм всеки път, това е. Нямам претенции за техника и гъвкавост:)

# 256
Все пак мъжете не фунционират нормално без секс, не знам кой ще ви чака 6 месеца (освен ако не тъче на втори стан паралелно).
  А ти колко време издържа жена ти да те държи на сухо? Mr. Green
Хептен на сухо примерно по 2 месеца около двете раждания. Докъм 6 месеца след всяко не хептен на сухо, ама 1-2 пъти в месеца - суха била, нямала желание, уморена била... Но аз издържах, защото съм женен мъж - де ще ходя? А един ерген защо да трябва да издържа?
А по темата: женен мъж как ще тръгне на такива публични мероприятия? Аз като изляза на заведение някъде почти винаги все ще видя я някой познат, я някоя колежка на жена ми примерно...
Жененият, който търси само секс, по-скоро би си отишъл на съответните дискретни места, не на публично рекламиран спийд дейтинг в заведение.

# 257
Е добре де, ти като ерген за сегашната си жена нямаше ли да почакаш? Ако искаш точно тази жена- ми ще чакаш, какво да правиш. Ако не я искаш, ходиш си при следващата, ако има такава. Във всеки случай не е задължение на жената да се загрижи или да се откаже от стандартите си- това е вид шантаж.

# 258
Статистически не е много вероятно да попадаш все на добри сексуални партньори, особено ако са от типа нехаресвани от болшинството жени. И за това се иска опит, не само теоретични познания.

# 259
И какъв е критерият за "добър сексуален партньор"? Или е твърде субективно? Защото за себе си допускам само такива, които имат някакъв потенциал да са субективно добри. Дали са вървежни, атлети, техничари- това е съвсем друг въпрос.

Кукумицинка, имаш ли дефиниция за "добър в секса"? Това все пак не е фигурно пързаляне, да вдигаме табелки 10, 9.9, 9.8...

# 260
И какъв е критерият за "добър сексуален партньор"? Или е твърде субективно? Защото за себе си допускам само такива, които имат някакъв потенциал да са субективно добри. Дали са вървежни, атлети, техничари- това е съвсем друг въпрос.

Кукумицинка, имаш ли дефиниция за "добър в секса"? Това все пак не е фигурно пързаляне, да вдигаме табелки 10, 9.9, 9.8...

Може да изглежда субективно, но е доста обективно. Жените ги надушват несъзнателно. Един мъж, който като цяло е отхвърлян от жените по различни причини, обикновено не е добър. Ако до една определена възраст не е натрупал все пак известен практически опит, не поради липса на желание от негова страна, има нещо.

# 261
The Siren of Titan, сексуалната несъвместимост много лесно се открива. Ако след N на брой срещи и седмици общуване сме правили секс след който не искам втори път да си легна с теб, значи не ставаме за любовници. Просто е като Гаусово разпределение.

# 262
И аз да се изкажа Grinning Макар,че темата пак се извъртяла към "Колко време да се стискаме без секс?" Grinning На такива срещи и сбирки clubr не съм ходила и нямам намерение и да ходя въпреки,че съм свободна.Мое лично мнение е,че трябва доста да си го позакъсал/а за да търсиш половинка било то за секс или нещо по-сериозно на такива места.Ако някога ми се случи да отида,което много ме съмнява ще е единствено от забавна гледна точка.Иначе с мъже съм се запознавала по най-различни други места.И на дискотеки и барове ходя редовно(да вмъкна,че съм на 37 за да се изумят някои хора от форума за които това както знаем е супеееееер странно Mr. Green).Никога не ходя сама обаче колкото и да е тесногръдо това за.........хм,забравих му странния ник на господина с благородството и кавалерския манталитет Grinning И никога не съм виждала сами жени в дискотека а не е като да не съм излизала къде ли не.Излизам винаги с компания и почти всеки път е пълно с натрапници.Но и не виждам какъв е проблема,ако някой мъж ме е харесал да дойде и да се запознае с мен независимо дали съм с 10 приятелки или една.Е,естествено,че страхливците и срамежливците само ще си зяпат отстрани и ще се оправдават със "ама аз как ще говоря с теб а ще обърна гръб на приятелките ти".Айде,моля ви се Grinning Относно секса,абе хора,какво е това чакане 3-6 месеца? Що за глупост?

# 263
И за мен е странно. Както каза някой по-горе - ако на една жена й трябва повече от месец да си легне с някой мъж, значи тя изначално се чуди дали въобще иска секс с този мъж. или е ходила на Кобилкина и тя я е инструктирала как да използва секса като оръжие за постигане на цели.

сама жена на дискотека - просто НЕ. съжалявам, може мъжете да си мислят че това е освободеност от предразсъдъци но за мен е висша форма на отчаяние. ако една жена няма и една приятелка с която да отиде на бар - нещата са много зле.

перица, жената с която сте се харесали ... ще й кажеш ли че не искаш деца? щото ако не - ще е доста нечестно спрямо нея, особено ако тя иска.
за мен на пример не е проблем да излизам с мъж, който има дете от предишен брак, но ако не иска повече деца и не ми го каже това си направо обидно и използваческо.

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 19:19 от Golden Heart

# 264
Golden heart, да, тя вече знае за позицията ми относно децата.

# 265
браво. така трябва. колкото по наясно си какво искаш и какво можеш да предложиш, толкова по-малко време ти трябва да прецениш дали си заслужава да се въвличаш с някой или не. освен ако не се влюбиш без да го очакваш.  но какво по хубаво от това.

# 266
И аз така мисля.
Ти кога последно ходи на спийд дейтинг?

# 267
преди нова година беше.

# 268
  • София

Ако човек може да се сдържи 6 месеца, това говори за добър контрол над импулсите, а това е добър знак. Но в моя случай говоря за търсене на човек за дългосрочна връзка- там е добър знак, ако може да чака.
Глупости говориш, ама със замах! Mr. Green
Всеки може да се сдържи 6 месеца от секс с другиго, но какъв е смисъла?
Търсиш дългосрочна връзка, казваш................как я търсиш, с "теоретично" обследване на индивида ли?
Наемаш частен детектив, да прави филмчета, че да добиеш представа, или се срещаш лице в лице и в хода на контактуването и създадените ситуации, си вадиш заключение за човека? newsm78
Ако е първото- въздържай се, то няма каква друго да направиш.
Но, ако комуникираш интензивно, да се правиш на девственица, е тъпо и ненужно.

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 20:30 от absurt

# 269
  • Sofia, Bulgaria
Точната половинка се среща според мен случайно, но пък и сайтовете не са лош вариант, защото опознаваш човека в основни линии и чак след това отиваш на среща с реална представа за ситуацията. След две сериозни връзки мога да кажа, че някой сайт щеше да ми спести много главоболия   Laughing
А ходенето сам на дискотека ми се вижда и опасно и отчаяно, достатъчно е да си с една приятелка, хем ще имаш едно рамо за подкрепа, хем мъжа няма да те завлече към тоалетните

Общи условия

Активация на акаунт