Аз нямам високи очаквания към секса, само очаквам оргазъм всеки път, това е. Нямам претенции за техника и гъвкавост:)
Макар,че темата пак се извъртяла към "Колко време да се стискаме без секс?"
На такива срещи и сбирки clubr не съм ходила и нямам намерение и да ходя въпреки,че съм свободна.Мое лично мнение е,че трябва доста да си го позакъсал/а за да търсиш половинка било то за секс или нещо по-сериозно на такива места.Ако някога ми се случи да отида,което много ме съмнява ще е единствено от забавна гледна точка.Иначе с мъже съм се запознавала по най-различни други места.И на дискотеки и барове ходя редовно(да вмъкна,че съм на 37 за да се изумят някои хора от форума за които това както знаем е супеееееер странно
И никога не съм виждала сами жени в дискотека а не е като да не съм излизала къде ли не.Излизам винаги с компания и почти всеки път е пълно с натрапници.Но и не виждам какъв е проблема,ако някой мъж ме е харесал да дойде и да се запознае с мен независимо дали съм с 10 приятелки или една.Е,естествено,че страхливците и срамежливците само ще си зяпат отстрани и ще се оправдават със "ама аз как ще говоря с теб а ще обърна гръб на приятелките ти".Айде,моля ви се
Относно секса,абе хора,какво е това чакане 3-6 месеца? Що за глупост?