как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 798
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 005
А може да се насочват към съвсем подходящи за тях хора, но от свян да не показват интереса си. Или като видят, че и други жени, които преценяват като по-добра партия спрямо себе си, също се насочват към този човек, се отказват. Истината е, че един мъж, за когото се борят няколко кандидатки, не е задължително да избере точно най-добрата партия, ще избере тази партия, която му е интересно да играе.

# 1 006
  • Sofia
дори не е нужно един мъж да е милиардер, за да кръжат около него жени, които ги привлича луксът. ако за един мъж в България се знае че взима над 3К на месец, има супер мега яката кола, както и собствено жилище - шансът тоя мъж да е заобиколен от жени, които искат да се домогнат до него е огромен.

Е, не, това не е сериозно вече... Даже ми звучи абсурдно, съжалявам. Rolling Eyes

# 1 007
Мда, каква ли ще е мегаяката кола, отговаряща на заплата от 3000... Някоя лизингова каптива сигурно  Laughing
А някои си падат по мотори, не по коли.

# 1 008

Е, не, това не е сериозно вече... Даже ми звучи абсурдно, съжалявам. Rolling Eyes

О, само като се сетя около дребен луд старец като Волен Сидеров и около индивиди като Бареков колко млади и хубави жени кръжат, за съжаление не ми звучи абсурдно.

п.п. Една жена може да покаже на даден мъж, че го харесва, без да му се нахвърля и без да слиза под определено ниво. Говорим за еднакви социални среди.

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 18:43 от кукумицинка

# 1 009
не знам дали сте чували за Софийският феномен: панелка за 30К + джип за 100К = гоУем гъзар.

мда... милиардерите, дори и да са женени все случайно ги срещат бъдещите им съпруги..

мен обаче нито тия, които се перчат какво имат, нито тия, които които са мега богати са ми в категорията. аз за вебе си съм определила, че искам мъж, който иска истински отношения и иска семейство и деца, и с който се харесваме като външен вид, като характер, и в леглото. останалите неща са базови очаквания за мъж над 30: да има работа, да има покрив над главата ( не при мама и тати), да може да си позволи поне някакви дребни удоволствия от живота и да може да разпознава кои са използвачки и кои не.

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 19:20 от Golden Heart

# 1 010
не знам дали сте чували за Софийският феномен: панелка за 30К + джип за 100К = гоУем гъзар.

Не е само софийски, напротив. Един колега от Гоце Делчев разправяше, че го гледали с насмешка, като си ходи до там, щото всички карали лъскави аудита и бмвта ( макар и втора ръка), а неговата кола  е опел ли квоттам.  А в същото време живеят в разпадащи се панелки с мама и тати и не могат и тока и водата едновременно да си платят, ама горди, че возилото лъскавко. Голяма глупост.

# 1 011
да може да си позволи поне някакви дребни удоволствия от живота
Би ли споделила какво точно включва това нещо " малки удоволствия " ?

# 1 012

мда... милиардерите, дори и да са женени все случайно ги срещат бъдещите им съпруги..

мен обаче нито тия, които се перчат какво имат, нито тия, които които са мега богати са ми в категорията. аз за вебе си съм определила, че искам мъж, който иска истински отношения и иска семейство и деца, и с който се харесваме като външен вид, като характер, и в леглото. останалите неща са базови очаквания за мъж над 30: да има работа, да има покрив над главата ( не при мама и тати), да може да си позволи поне някакви дребни удоволствия от живота и да може да разпознава кои са използвачки и кои не.

Офтопик: Да нямаш фобия към главни букви случайно?

# 1 013
  • Наблизо
който иска истински отношения и иска семейство и деца, 
Мен би ме уплашило,ако човекът до мен иска първоначално деца и аз да съм инкубаторът за това.
Всеки е способен - мъж или жена,да запоиска семейство и деца с партньора до себе си,ако той си струва.
Започвам да разбирам защо ти е трудно да задържиш качествен партньор - тръгваш с нагласата '' цъкащ часовник'',а не първо харесва ми ,ще видим какво ще стане

# 1 014
Екзотични почивки, ресторанти и подобни Simple Smile

п.п. Да е млад със собствено жилище... много над 3К трябва да изкарва този мъж  Joy
Златно сърце.... млад, красив,  добре сложен, с добра заплата, със собствено жилище... критериите ти и аз ги харесвам искрено.  Laughing Но такива мъже не си търсят половинките на слепите срещи да знаеш Wink

# 1 015

п.п. Да е млад със собствено жилище... много над 3К трябва да изкарва този мъж  Joy
Златно сърце.... млад, красив,  добре сложен, с добра заплата, със собствено жилище... критериите ти и аз ги харесвам искрено.  Laughing Но такива мъже не си търсят половинките на слепите срещи да знаеш Wink

Е под собствено силно подозирам, че има предвид със заем и ипотекирано, което не е никак невероятно за човек над 30. Надали си го представя с изплатен мезонет в центъра, пък ако е така наистина височко се цели.

# 1 016
  • София

Е под собствено силно подозирам, че има предвид със заем и ипотекирано, което не е никак невероятно за човек над 30. Надали си го представя с изплатен мезонет в центъра, пък ако е така наистина височко се цели.
Може и наследствен да е ... Има варианти на "собствен"  Wink

# 1 017
На някои места в провинцията може за за 10К да си купиш апартамент, за 20К здрава къща. За 5К порутена с двор.

# 1 018
не мисля че ми куца точно 'тиктакащият часовник'. също и не смятам да карам, обучавам или манипулирам който и да е мъж да решава че си заслужавам. но благодарение на този коментар добавям още едно нещо в списъкът ми с основни критерии за един мъж: не само да може да различава истинско от фалшиво, ами и да има очи сам да вижда и преценява нещата. не обичам главни букви. може би това ми пречи да си намеря моят мъж Grinning а малките неща донжон ги е написал много правилно. само ще добавя - за мен малките неща са точно тези дребни, малки жестове на внимание, които обикновено излизат няколко лева, но показват, че ти пука за другият.  аз съм правила тази грешка да не обърна достатъчно внимание на дребните неща поради разсеяност и съм си плащала за това.

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 22:55 от Golden Heart

# 1 019
Абе екзотична почивка не е много малък жест на внимание, поне по моята скала, хич даже.  Доколкото разбирам, търси се 30на годишен, прилично изглеждащ, интелигентен, професионалист, със заплата поне 3К, който да е решил че му се жени и иска деца скоричко. Това е малко митичен екземпляр наистина, трудна работа.

Общи условия

Активация на акаунт