как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 787
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 035
собствен покрив над главата. може да е под наем, може и да си е купил жилище. но бих искала са живее самостоятелно - не със съквартиранти, не с родителите си. сам да си плаща наема и сметките.

# 1 036
Все се мъча да се впиша в критериите, но не става  Joy
Трябва да с много яка мацка... с такова впечатление оставам. Пък да нямаш правилните ухажори...??!

п.п. собствен дом, няма как да означава да живее на квартира, колкото и да го въртим.

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 08:42 от DonJon

# 1 037
Красива,интелигентна,ерудирана,мила,с всестранни интереси,слаба,с добре печеливша работа,искаща съпруг и деца бързо.
Освен последните две и слаба,можете ли да ми покажете жена,която да не се определя така Laughing Mr. Green ВЪпросът е дали в очите на мъжете е наистина такава и дали заслужава описания по-горе.

Аз пък се чудя има ли въобще жена, която смята, че е всичко от първите седем.  Mr. Green
Аз  Mr. Green Ама в един момент спрях да бъда слаба и красива Joy Но пък точно тогава намерих мъжа си newsm78

# 1 038
Все се мъча да се впиша в критериите, но не става  Joy

Какво не ти е наред? Нищо особено не бяха нейните критреии, съвсем нормални неща за човек на 30+.

# 1 039
Живея със съквартирантка.  Laughing

И не знам колко е нормално за мъже на 30 години да имат собствено жилище и 3к заплати. Много от моите приятели ги нямат тези неща.

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 09:07 от DonJon

# 1 040
  Ако ме питаш мен, болшинството мъже биха се задоволили само със слаба, що-годе симпатична и с добро отношение. Mr. Green Другото, ако ги запиташ, са излишни претенции. Laughing

Ние, жените, сме тия с хилядата изисквания. Whistling
Имаме участник познал точните килограми - както се казваше в едно култово шоу от началото на демокрацията .
Цитат
само да уточня - екскурзията мога и сама да си я платя. търси се другарче за тая екскурзия
Ти ако можеше сама да си платиш такава екскурзия , нямаше да ти се налага да ходиш по speed dating-и  . Абсолютно съм сигурен че работиш някаква работа за 800-1000 лв. на месец и затова си мислиш че 3К заплата е нещо много голямо и нечувано . Ако работеше поне за 2К заплата , щеше да знаеш че тия пари не стигат до никъде , па камо ли за екзотични екскурзии . Grinning
Цитат
Само не знам защо в списъка на авторката фигурира собственото жилище. На един сингъл не му трябва подобна собственост, че да се заробва сам да плаща кредит, ами си живее под наем.

Е авторката иска всичко на готово . Тя не иска да се заробва с ипотечни кредити . Grinning Даже май търси някой с имение в полите на Витоша , защото не харесва панелки за 30к .

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 09:11 от светецът

# 1 041
Не знам какво харесва авторката и какво не, може в други теми да е писала. А и въпросната заплата от 3000 май някой друг я спомена в темата. То пък така отпадат автоматично мъже, които имат хубави, но не особено добре платени професии. Например учител или преподавател в уни.

# 1 042
Красива,интелигентна,ерудирана,мила,с всестранни интереси,слаба,с добре печеливша работа,искаща съпруг и деца бързо.
Освен последните две и слаба,можете ли да ми покажете жена,която да не се определя така Laughing Mr. Green ВЪпросът е дали в очите на мъжете е наистина такава и дали заслужава описания по-горе.

Аз пък се чудя има ли въобще жена, която смята, че е всичко от първите седем.  Mr. Green
Аз  Mr. Green Ама в един момент спрях да бъда слаба и красива Joy Но пък точно тогава намерих мъжа си newsm78

Аз да се разчекна ли? Всичките ги покривам..))
Но и бързо намерих.

# 1 043
Точно тя:
дори не е нужно един мъж да е милиардер, за да кръжат около него жени, които ги привлича луксът. ако за един мъж в България се знае че взима над 3К на месец, има супер мега яката кола, както и собствено жилище - шансът тоя мъж да е заобиколен от жени, които искат да се домогнат до него е огромен.

Прекалено много я интересуват парите. За това писах, че трябва да е много яка Simple Smile

# 1 044
Не е зле човек да си даде реална преценка откъде е тръгнал, към какво се стреми и къде се намира в момента. Ако си родом от малко градче и живееш под наем в града, в който работиш, нормално е да се насочиш към мъж в същото положение. Нали не си мислите, че градските семейства, които са градили устои поколения наред и са натрупали и имоти, си умират от жаление синовете им да си доведат някоя дива селянка?

# 1 045
Най-лесния начин човек да разбере къде се намира, е като най-накрая си купи огледало, и се огледа в него .
Цитат
Нали не си мислите, че градските семейства, които са градили устои поколения наред и са натрупали и имоти, си умират от жаление синовете им да си доведат някоя дива селянка?
Пари при пари отиват - древна мъдрост . За жалост доста от ССФ не са я чували .

# 1 046
какво е ссф?

# 1 047
Средно статистическа форумка Simple Smile

# 1 048
всички са материалисти малко или много. важно е кое поставяш на първо място - парите (изгодата) или взаимоотношенията.

# 1 049
Пари при пари отиват - древна мъдрост . За жалост доста от ССФ не са я чували .

Назад авторката писа, че работи много, реализирала се е професионално и печели добре, така че не виждам нищо странно да иска същото и от мъжа, с който ще са заедно. Аз поне останах с такова впечатление, може и да съм се объркала.
Имам близка приятелка, която стана на 36 и още си е сингъл. Съвсем добре е осигурена материално, умна е, с хубава професия, изглежда добре, но иска някой да се влюби в нея безпаметно и да ѝ даде всичката романтика на света, дразни се, че мъжете също гледали какво има една жена като състояние и много искали, много преценявали, не се раздавали, не падали на колене... Ама то след 35 всички са така, няма как да се държиш като на 20 и да подходиш с широко сърце и без никакви очаквания.

Общи условия

Активация на акаунт